fredag, juli 08, 2011

Glamorøs roadtrip-fredag

God morgen!
Jeg går ærlig talt litt i surr i dagene; jeg har ikke vært på kontoret på to uker og ennå er det lenge igjen av ferien. Men fredagsfølelsen kommer allikevel snikende! Og i dag skal vi ut på veien. Vi har planer om å stoppe på minst én bruktbutikk, høre på radio (Wasabi er tilbake i P2, jeg håper dere har fått med dere det), og stoppe minst ett sted for is!

Og hvis vi ikke kommer for sent hjem i kveld - kanskje se en episode av den noe trashy serien Tropical Heat. Sommerkvelder som ikke egner seg for svaberg og solnedgang, er ypperlige til den slags!

Ha en fin fredag, jobbende og ferierende!


17 kommentarer:

Elisabeth sa...

God morgen fra et lummervarmt Salten! Her skal huset vaskes og sekken pakkes til morgendagens hyttetur før glamouren gjør sitt inntog for alvor.

Etter husvask og dusj skal jeg ha på meg en hittil ubrukt sommer-maxi-kjole som faktisk ble kjøpt på tampen av sesongen i fjor. Den er veldig fin! Håret får en Redken-kur og skal etterpå lufttørkes, leppene får smake min nye Chanelstift, og Max Factor preger øynene. På halsen har jeg India Hicks Island Living fra Crabtree & Evelyn og skal gjenta det etter husvask/dusj!

Jeg skal derssuten forsøke å ikke klø på de mange kleggstikkene jeg var så 'heldig' å få under gårdagens orienteringstur med de firbeinte... Kanskje jeg må unne meg en is for å kjøle litt ned?

Ha en kjempefin road trip, Glamourbibliotekaren, og god helg til alle som er innom her!

Juristen sa...

God morgen! En kjapp løpetur før jobb og bursdag i dag, høyner fredagsfølelsen! En helg i Paris medførte en ny Chanelkjole; en virkelig drømmekjole, og den er på i dag. Bursdag og helg skal markeres med løping (mengdetrening før neste maraton må til), kaker og forhåpentligvis gaver! Hunden har kjøpt gave til meg, og *tilfeldigvis* vet jeg at IQ84 og en ny Bachcd venter.. God helg, alle sammen!

Jenny B sa...

God morgon! Jag är på jobbet, men det känns somrigt och skönt ändå. Jag har tagit på mig en vid korallröd kjol med broderade blommor, skor med ränder i olika färger, en enkel svart topp och ett halsband gjort av små glaspärlor i många färger.

Ikväll skall jag träna Body Balance så att jag stärker och stretchar min krummande kropp efter det hårda träningspasset igår. Efter det kanske jag bara sätter mig i parken och tar det lugnt. Det finns några filmer jag skulle vilja se, men det är också så härligt att bara sitta ute och ta det lugnt!

Ha en fin helg, allihopa!

Austigard Factory sa...

Jordbær på kontoret må til, samt en helt fantastisk, ny retrokopp med sjøgrønne blomster, som pukka-teen min får kose seg i. Grillings i parken rett ved der vi bor etter jobb, og muligens en Hitchcockfilm inne når sola begynner å gå ned og vi er mettet av parkliv. Når man jobber gjennom sommeren, må man gjøre max ut av ettermiddager og kvelder! (i tillegg til å spise jordbær på kontoret). Sommeren er det man gjør det til :)

Alt godt sa...

God morgon! Oslo er også varm og solrik i dag, og etter ein deilig morgon med kjæresten og jordbær til frukost sit eg på jobb med russian earl grey i koppen og Magnolia Nobile på handledda og på halsen.

I morgon feirar kjæresten ein svært forsinka bursdag med familieselskap, så då blir det ein del matlaging. Eg driv og planlegg for å sleppe å gjere noko matlaging i kveld, slik at vi med godt samvit kan gå på quiz på Bohemen.

Eg slenger eit luftkyss til Salten, og ei gratulerer med dagen-helsing til (den andre ;-))juristen! ha ein fin tur, kjære glamourbibliotekar!

Fagbibliotekaren sa...

Ferien nærmer seg, bare 3 arbeidsdager som gjenstår. Hurra hurra! Jeg er meget så effektiv på jobb, om jeg kan si det selv. Har fått unna mye som har hopet seg opp på pulten, og kan nå nyte et bort i mot plettfritt skrivebord.
Skal unne meg en litt kortere arbeidsdag, og bruke tiden på en løpetur. Varmt, svett og slitsomt, men så inderlig godt etterpå.
I helgen skal jeg bare kose meg, kokkelere til en flittig arbeidende samboer og treffe ferierende venniner som er innom hovedstaden.
I kveld blir det enten reker og hvitvin eller pasta gorgonzola og vin, hmmm.

Riktig god helg, og god ferie til de som har det. Kjør forsikig og kos dere på biltur.

barnebibliotekaren sa...

God morgen! Selv om dagen tilbringes på kontoret er det deilig å se solen skinne der ute :-)
Selv om det ennå er en stund til jeg kan ta ferie, føles denne fredagen ekstra glamorøs siden jeg håper på å få hentet min nyinnkjøpte fine (pent brukte) bil i dag, sånn at 8-åringen og jeg kan cruise en liten helgetur til min mor på Sørlandet. 16-åringen koser seg i New York med faren sin, så da må vi andre finne på litt annet...
Fredagsantrekket er kortermet og hvitt, med nyreparerte og blankpussede diamantøredobber i ørene. Kenzos Magnoliaduft på halsen.
Kvelden skal tilbringes (forhåpentligvis) på verandaen med kjæresten og et lite glass rosevin, før jeg som sagt setter kursen sørover i morgen tidlig.

God tur til Glamourbibliotekaren og god sommerhelg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Oj, jeg hadde faktisk glemt at det er fredag før jeg gikk inn her og fant Glamorøs fredag. Laaang frokostkaffe i morgenkåpe på veranden, midt mellom musikken inne i stua og fuglekvitteret ute, ble starten på enda en glamorøs feriedag! Hagearbeid og noen hyggelige praktiske oppgaver venter i helga, men først skal neglene lakkes røde og feriefine (praktisk også, så tåler de mer). :-) God helg og god biltur!

LeneV sa...

det er siste dag før ferien her i dag! det er så glamourøst at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg, faktisk ;) jeg har vinduet på kontoret åpent og nyter en kaffepause her hos glambibl før det er siste innspurt. en sprut chloè, et nytt og veldig etterlengtet par fine og behagelige sandaler samt finfine planer om å feire ferien skikkelig i kveld er dagens glamoureffekter. god fredag, og god sommer til alle glambibl-fans og glambibl herself!

(denne dagen skal jeg samle på og glede meg over når regnet øser ned for femtende dag på rad i november!)

HildeSofie sa...

God feriefredag!
Jeg våknet litt over syv av en svisjelyd ned gjennom pipa, det var feieren som kom mye tidligere enn forventet - flaks jeg ikke har takvindu!

Nå har jeg nettopp blitt ferdig med en rask rydderunde i stua, og straks blir det fredagssommerbrunsj: grove pannekaker med frisk frukt og jordbær.

Dagens glamour er røde negler, Chanels Lotus Rouge på leppene og Chance på halsen. Håret er nyfarget, og imorgen skal det friseres sommerkort.

Planer for dagen er å kanskje ta en tur til nærmeste hagesenter, det trengs litt påfyll i noen krukker. Kjære har vært borte på jobb et par dager, men kommer hjem igjen i kveld, så da blir det nok litt kvalitetstid med vin og film. Andre planer for helgen har jeg ikke ennå, men det er helt greit!

En riktig god helg til alle!

Britt Åse sa...

God dag! Jeg har bonusfridag før ferien som egentlig begynner på mandag, og nyter en barbeint og morgenkåpekledd tilværelse i 20 grader, stille og grått vær. Helt ok, jeg kommer til å få så mye sol i sommer, at!
Livet er altså dypt glamorøst i dag :D
Jeg har kaffe i koppen og Rouge noire på tærne, og planlegger dusj og parfymevalg nå straks.
Gratulerer med dagen til Juristen, god tur til Glambibl, og en strålende helg til alle!

S sa...

Oi, hadde helt glemt at det er fredag i dag. Første ferieuke er over allerede, og dagen startet med en tur i skogen. Deretter dusj og frokost, før jeg begynte å beide terassen. Men så kom regnet selvfølgelig, og da ble det til å finne på noe annet innendørs. Ungene leker så fint sammen at det er en fryd.

Dagens glamor er det å ha fri, gjøre ting i sakte tempo og ikke følge klokka. Herlig!

God sommer til dere alle!

Kristina sa...

God morgen! Ikke den helt store fredagsfølelsen her, jeg har nemlig jobbet nattevakt og våknet ikke før kl halv tre.. Så jeg får prøve å nyte disse få timene før jeg må sove litt igjen og så jobb igjen! Slitsomt, anbefales ikke.. kos dere men roadtrip!

Glamourlektoren sa...

Hage (nyslått og nyluket!), benk, blomster, bok, Morgenbladet, boksbrus, pus - og best av alt: tomt hus!

Glamourlektoren sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
k sa...

Fuktig overskyavarm Bergen, frisørtime som resulterte i flotte krøller (mine egne), og visitt innom parfymeriet for å nyte Chanel no 5 resten av dagen har vært min fredag + samvær med diverse fine folk har vært min fredag. Nå kvitrer fuglene i sommmeregnet, og kaprifolen som vokser vilt utafor døra mi og som jeg har plukket inn i hus dufter vidunderlig. God helg alle sammen!

Anonym sa...

Eg fekk ikkje lagt igjen rapport i går og rapportere dermed heller om glamorøs laurdag. I dag ventar lesesalen (eksamen om ei veke). I tillegg skal eg svisje innom nokre særs fine skobutikkar som har sal. Eg håpar på å få med meg eit par nye ballerinasko heim! I kveld har ei britisk venninne invitert til Pimms på Neckarwiese, -ein park som ligg ved elva Neckar. Der blir det mange kjende og ukjende og eg gler meg!! Dagens glamorøse innslag blir vaniljeparfyme, yndlingsneglelakken frå OPI og mørkeblå, florlett somarkjole. Eg er klar!

Populære innlegg