onsdag, september 07, 2011

Et himmelsk kupp

Lørdag var jeg altså på loppis, og der kom jeg over en diger bunke femti-seksti år gamle plater fra Columbia, RCA og Supraphon, svært pent behandlet, feilfrie cover, ingen riper - til ti kroner stykket. Hvor heldig kan man bli?? Noen har tatt godt vare på disse i mange mange år, behandlet dem pent og forsiktig, og den tradisjonen tenker jeg å følge. Come to mama!


En ung og kjekk Bernstein, på ei plate som ser ut som ny. Bortsett fra at det ikke lages slike lenger.


Tsjajkovskijs balletter fortjener slike vakre omslag.


Elegant. Ravel må ha vært en kvinnebedårer.


Sensuelt.


Og da jeg fant denne, satte jeg i et lite hvin! Flott bilde, helt prikkfritt omslag! Jeg gleder meg til å høre den. Gould var ikke spesielt begeistret for hverken Mozart eller Beethoven, så det skal bli morsomt å høre hvordan han har tolket klaverkonsert nr. 4.


Og til slutt en liten gave til Glamourgemalen - jeg tror faktisk bare vi har denne på kassett fra før, den jeg fikk på 11årsdagen min. På tide å eie den på vinyl!

4 kommentarer:

Ine sa...

Ah, herlig med vinylkupp!

Stine Arkeologine sa...

Ååå jeg blir svimmel... For et fantastisk kupp!! Kos deg! :-)

Frøkna sa...

Gratulerer med kupp!

Et spørsmål - jeg kjøpte Chanel nr 18 etter din anbefaling for flere år siden, og er så glad i den... men nå finner jeg den ingen steder. Har du noen tips til en liknende farge??

Glamourbibliotekaren sa...

Ine: Gjett om! Jeg kunne brukt en formue der, virkelig.

Stine Arkeologine: Oh I do!

Frøkna: Hmm, jeg har ikke sjekka butikkene på ei stund, men jeg leste et sted at noen syntes den var nesten identisk med MAC sin New York Apple; en lekker rødfarge som jeg har sett på i årevis. Den har muligens litt mer shimmer. Ellers anbefaler jeg deg å ta en titt på Clarins sine "Rouge Prodige", jeg er f.eks. veldig glad i den som heter 111 Raspberry Sorbet. Den er bringebærrosa. JennyB har skrevet om Rouge Prodige-leppestiftene, og generelt om leppestifter her - så du kan jo kanskje plukke opp noen tips!

Populære innlegg