fredag, september 09, 2011

Glamorøs fredag

God morgen alle sammen!

Her på kontoret er arbeidsdagen allerede i gang; en tidlig morgen i dag. En liten rosa villrose står i et glass med vann på bordet mitt, og Radio Glamourbibliotekar vol. 14 akkompagnerer dagens første tekopp. Coco er dagens parfyme, altså den opprinnelige (man må liksom presisere sånt nå for tiden når alle Chanelparfymer etterhvert har fått yngre og mer moderne varianter med nesten samme navn og helt forskjellig duft).

Det er FINT med fredag igjen! I dag får jeg til og med en gjest på jobben som skal hjelpe meg å dykke etter musikalske perler.

I morgen er det første Kork-superlørdag i aulaen etter oppussingen, dere!

Låt for dagen: "You're the only woman" med Ambrosia. God og gammel.Ha en fin fredag!


29 kommentarer:

Sangfuglen sa...

Endelig fredag! Har hatt ei travel uke med konserter, og den er ikke over helt ennå (ny konsert på søndag) Men i dag har jeg FRI! Hurra!
Kaffe og ferske aviser på senga, etterhvert en dusj før man finner noe fint å iføre seg i anledning fredagen. Tenker å slå ut håret med røde lepper også :) Så avsted på min yndlingskafè og lese flere aviser. Dagen skal nytes! Blanke dager er noe av det mest glamorøse jeg vet - god helg til alle!

Alt godt sa...

God morgon! Det ligg til rette for ei roleg helg, med quiz i kveld og mykje kjærestetid. Søndag skal eg hjelpe til i ein konfirmasjon, og mellom anna lage tre dessertar.

Dagens glamour blir bois de vanille frå Serge Lutens, eit nyinnkjøp frå ein tur til Kiel denne veka. Eg ynskjer alle ei fredeleg helg! :-)

Anonym sa...

Kruttsterk kaffe, A-magasinet og Morgenbladet er fast fredagsinnslag for meg - så også i dag. En dæsj Chanel, nyvasket hår og fine helgeplaner gjør at det blir litt ekstra glam-følelse over morgenen.

Og ikke nok med det - i Oslo skinner sola!

God fredag :)

Anaruh sa...

I kveld kommer mannen min hjem fra en ukeslang jobbreise - det blri fint det!

Sola skinner, jeg har på skjørt og høyhælte sko, koppen er full av te med eple og kanelsmak og i dag skal jeg jobbe med noe jeg synes er spennende. Ha en fin helg, alle sammen!

KariM sa...

Jeg startet dagen med en tur langs Akerselva opp til Maridalsvannet. Åh, så vakkert når høstsola skinner! Resten av formiddagen går med til å skrive på oppgaven min, men senere skal jeg møte en venninne på tesalongen på Nasjonalgalleriet og der er det så fint at det krever litt pynt synes jeg. Røde lepper og høye hæler for eksempel!

God helg til alle sammen Ü

HildeSofie sa...

Riktig god morgen! I skrivende stund seiler jeg inn Oslofjorden, har vært på konferansetur med Kielfergen - to dager på båt er fint, men det skal bli godt å komme hjem!

Så dagens glamour er en taxfreepose full av hudprodukter (jeg vet, man skal egentlig støtte det lokale parfymeriet, men de har jo ikke mitt merke...), og biiiittelitt sjokolade :)

Ellers er antrekket jeans og sort skjorte, og et prikkete skjerf i halsen. Duften er Chanel Chance, og rundt håndleddet et enkelt sølvarmbånd fått i gave av Kjære.

Fra båten går turen direkte på jobb, hvor jeg har litt å få unna på altfor kort tid - men heldigvis har en kollega varslet at det er kakefredag, så jeg har et insentiv til å bli raskt ferdig!

Planer for helgen: skolearbeid! Det er fantastisk fint å være deltidsstudent når man synes fagene man tar er spennende :)

En riktig fin helg til alle!

emma sa...

Ettermiddagen skal tilbringes med fine låne-barn, og helgen er fri for konkrete planer. Jeg regner med å legge inn minst en lang frokost, en løpetur, og en bytur iført kjole eller skjørt. Ellers håper jeg å utdype mitt bekjentskap til Hans Castorp i Trolldomsfjellet -et nylig påbegynt prosjekt som jeg regner med å holde på med en stund.

koristen sa...

For en herlig Audrey, og for en vakker rose!

Solskinnsdag, lønningsdag og fredag feires med perler i ører og på finger, røde sandaler (kanskje årets siste sandaldag) og Chanel No 5 Sensual Elixir bak øret.

Helgen skal tilbringes med venner, to av dem er av det firbente, mjauende og malende slaget :-)))

God helg til Glamourbiblitoekaren og alle andre!

Juristen sa...

Å, i dag trenger jeg virkelig glamorøse fredagsinnlegg! Etter en dårlig start, kan dagen bare bli bedre, ikke sant?! Klassisk kontorantrekk skal byttes i løpesko, før hyttetur venter. Sjøluft, plommer, bøker og te på svaberget vil gjøre underverker for en sliten jurist:)

God helg, alle sammen!

Trude sa...

Hjemmekontor og foreldre på besøk - det er kos på en fredag. I tillegg er det vinfest denne helga i landsbyen der vi bor rett utenfor Barcelona. Dermed er løypa lagt opp til å smake lokal vin og cava, oster, pølser, oliven, se på håndverk (kanskje kjøpe...), samt slappe av litt i skyggen. Søndag er det nasjonaldag i Katalonia så da blir det å ta med gjestene våre for å overvære de lokale tradisjonene.

Annen glamour i dag er min nye eau de toilette fra Lancome "L'Orangerie" - en nydelig, frisk duft.

Bon fin de semana til alle fra Katalonia.

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Det er så deilig med fredag og solskinn og kald, klar høstluft! Etter en travel og hektisk uke skal det bli godt å ta helg og ikke gjøre altfor mye. Det blir en tur i svømmebassenget med 8-åringen, og en tur til valglokalet på søndag. Utover det; ingen planer, annet enn mat, vin, lesing og kos :-)
Dagens glamour er diamanter i ørene og Viktor&Rolf Flower Bomb. Og en sjokoladebit til kontorkaffen.
God helg ønskes alle. (Og godt valg til de som ennå ikke har fått gjort unna den borgerplikten :-))

Stine Arkeologine sa...

God morgen! Her er det litt mer "hjelp, det er fredag!" enn endelig fredag, men det får fungere som ekstra motivasjon for en ordentlig arbeidsinnsats på kontoret. Som jeg ikke har kommet meg til ennå, på grunn av et møte et helt annet sted. Og sykkelen har punktert og bilen er nesten tom for bensin så det tar ennå en stund, en skikkelig tulledag er det rett og slett. Men det gjelder å puste med magen, litt glamour må man ta seg tid til likevel og i dag er det å ta en titt innom de fine fredagsrapportene her, kjøpe noe godt i kantina (når jeg til slutt kommer meg dit) og nyte at jeg for en sjelden gang har på parfyme - Boucheron, en kjær gammel venn.

God fredag og helg til alle!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

I dag var jeg ikke så tidlig på an som jeg bruker, men det betyr jo at kvelden i går var desto mer glamorøs! Vinklubb med 6 flotte nye venniner. Fantastisk gøy å late som om vi kan smake oss frem til noe i vinen og så snakke om alt mellom himmel og jord samtidig :)

Dagen i dag startet derfor en time senere enn vanlig, dusjen ble litt lengre enn vanlig og klærne er ekstra komfortable.

Har piffet meg litt opp med et silkeskjerf fra Hermes i halsen og duften er passende til det været vi har hatt i det siste Hermes Apres la Mousson :D

Helgen er full av hyggelige planer, det skal gås tur i nydelig vær i morgen og søndag skal det spises syndige deilige pannekaker til frokost. Det skal også ligges mye på sofaen, mye!

Ha en strålende helg alle sammen!

Ine sa...

God morgen! Morgenkaffen er drukket, og nå sveiper jeg innom favorittbloggene og nettavisene før dagens leseøkt begynner. Jeg har på meg min beste svarte kjole, rød cardigan, forlovelsesring (det mest glamorøse jeg eier!) og en dæsj med Elizabeth Ardens Green Tea. Godt utgangspunkt for en fin fredag! God helg alle sammen!

Anonym sa...

Nyter nydelig høstsol utenfor kontorvinduet. Er i ført koksfarget silkebluse og perler for anledningen de er ikke mye brukt, og det kan fort føelse litt mye med perler i
halsen, men perlene etter min avdøde mor i ørene, føles aldri feil. Duften er nydelige Happy in bloom som jeg fant en slant av, har glemt den i sommer, - men
den passer like bra i høstsol har jeg bestemt.... Mvh Astrid

Elisabeth sa...

God morgen! Her er det glamour med en rolig morgen i heimen før ei helg full av arbeid setter inn. Etter turen med den firbeinte ble det en god dusj før frokost. Nybakte rundstykker pga middagsgjester i går betød ekstra god frokost i dag. Huset ble også vasket i går, og nå nyter jeg rent hus mens jeg drikker bringebærte fra Mariage Frères i Paris, lytter med et halvt øre på P1 og gjør noen admin-oppgaver på lappetoppen. Helga byr på en hel del jobbing (et vintereventyr skal finansieres!), og de timene jeg ikke jobber har jeg i grunnen ikke så mange planer for enda.

Glamouren blir ivaretatt av et generelt nyvasket og –stelt legeme som har på seg sorte, mønstrede strømpebukser og en sennepsfarget strikkekjole fra Bennetton. Leppene nyter min nye Chanel Rouge Allure i tonen Fabulous (!), vippene er farget av Max Factor og halsen dufter av India Hicks Island Living fra Crabtree & Evelyn. Alt ligger tilrette for en super dag – ha ei kjempehelg, godtfolk!

Maren sa...

Jeg er så glad i å lese om alles glamorøse fredager! Min fredag begynte med en halvtimes ekstra søvn, før jeg tok beina fatt og gikk i solskinnet bort til Blindern. Her drikker jeg dagens første av mange tekopper og skal snart sette i gang siste del av innledninga for masteroppgaven. For sånn kan jeg ta ordentlig helg med skikkelig god samvittighet i ettermiddag. God fredag, alle sammen!

Fagbibliotekaren sa...

God fredag!
Sola skinner og jeg er så glad. Helgen byr på masse tid med flotte jenter jeg ikke har sett på lenge. Høst/Vinter-garderoben er på plass i klesskapet, og det er som å ha et helt nytt klesskap. Det kan man virkelig like.
Mange arbeidsoppgaver som gjenstår før jeg kan ta helg med god samvittighet, men det skal gå. Kaffe i koppen og fin musikk på øret, og om en time er det lunsj.
Nyt helgen og smiiiil!

Pendleren sa...

Ahh! Darjeeling First Flush, Frederic Malle, høstsol, og som vanlig; fredagsfri. Glamouren er for øyeblikket på topp. Senere blir det hyttetur med radiolytting og lesing.

Anonym sa...

Fredagen ble innledet med å kjøpe cappuccino og to makroner fra Pascal, en med saltkaramell og en med bringebær/chilisjokolade, med på kontoret. Nå hører jeg Mozartarier til arbeidsinnspurten, deretter venter et frisørbesøk og fredagspils med kolleger. God helg, alle sammen!

Line sa...

Det er en rolig dag i skolebiblioteket mitt. Elever og lærere er på tur i fint høstvær. Selv tenker jeg å ha en pause fra jobb nå snart for å gå på klesbutikken i en rolig tid på dagen. Jeg har et gavekort jeg har spart i to måneder, kanskje det skal brukes i dag. I ettermiddag skal jeg i skogen og plukke tyttebær. De står desverre ikke så tett som krøkebæra, til gjengjeld lyser de blidt opp der de står:-)
I morgen er det tur til frisørtante. Det blir fint. Ho skal få ganske frie tøyler(men ikke kort)ha god helg

Frøken Desibel sa...

Etter tre timers søvn startet vel ikke dagen superbra. Det ble heller ikke mye bedre da jeg under treningsøkta i dag morges sendte en 3kg medisinball rett i leppa på min treningsvenninne så hun fikk en skikkelig kollagenleppe, og deretter i garderoben fant ut at jeg hadde glemt bh'en og derfor måtte innom Ica for å få tak i en treningsbh...

Men nå, nå ser livet lyser ut, sola skinner, eneste faste helgeplanen er en konsert jeg skal spille på søndag, og ellers håper jeg det blir en del tid utendørs i finværet.

Dagens glamour er fantastiske Prada Infusion d'Iris. Den lukter bare helt fantastisk høst for meg. Jeg har også oppdaget Yogi te denne uka, og nyter nå en kopp med lakriste. Nei, det går så absolutt mye bedre nå!

Ha en flott og fantastisk helg alle sammen:-)

S sa...

God fredag! Dagen er glamourøs den, og jeg er iført favorittbukse, rosa topp under sort cardigan og Esprits Imagine. Har sovet godt i natt, og det gjør dagen ekstra god.

Planene for helga er få; fotballturnering for ett av barna i morgen og det er alt! Og jeg er i rute med ulike ryddeprosjekter, så det er ingenting det haster med.

God helg til alle!

berlinløvinnen sa...

Løpe i sola - vente på ny vegg og vinduer til huset - kenzo summer - fredagsaviser - nye noter til meg - musikk fra annen etasje - senere hvitvin - forberedelser til familiesammenkomst. Riktig god helg, og nyt været mens vi har det, dere andre som også måtte bo på Østlandet!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Sola skinner i Oslo og jeg kan gå tidlig fra jobb (takk til flexitid!). Hjemme venter kjæresten (luksus for oss som bor i hvert vårt land til vanlig) og i kveld skal vi lage middag med gode venner og så på fest. Det blir fint!

God helg til alle!

Grorudpalmen sa...

Jeg lakkerte nettopp neglene på kontoret og har nyvasket hår. Det er vidunderlig

Sørlandspige sa...

Snakk om fredagsglamour! Kommer fra spa-behandling (gavekort fra min kjære, voksne sønn): Kroppspeeling med Dødehavssalt og -mineraler, ryggmassasje og ansiktsbehandling. Salighetsfølelsen varer nok flere dager, det er bare å kjenne på den glatte huden. Deretter en god, lang lunsjhyggeprat med venninne. Nå skal jeg nyte oppholdsværet med en tur ut i skjærgården.

Hva var det for et nydelig rosebilde som prydet glamourbibliotekarens eget innlegg, tro? Satte meg i enda bedre humør :)

God helg til musikkbibliotekaren og alle fredagsglamorøse!

fru winther sa...

Dagen begynte med at telefonen ringte og jeg ble innkalt til jobbintervju på mandag. Wheeee! Skrekkblandet fryd! Ellers den sedvanlige fredagsvasken, tur med hunden i strålende høstsolskinn og en og annen kopp te. Jeg har maksi-sløkkeklær på i dag, en eldgammel lang stripete genser, myke trikotbukser og lilla ulltøfler. Min absolutte comfortduft "Tam Dao" får følge dagen. I helga skal vi være flinke og rydde bort hagemøbler og det lille teltet i hagen, rydde ut av et rom som skal pusses opp, og lage masse god mat. Tror det blir totalt okei. Riktig god høsthelg til alle!

Anonym sa...

God fredag!
SMS fra naboen: "Reker og øl 18.30". Det er glamorøst nok for meg!
Hegepege

Populære innlegg