fredag, september 09, 2011

Te: Kusmi Vert St. Pétersbourg

Denne er fra en samling av flere slike minibokser fra Kusmi, kjøpt i København i fjor høst. Av de jeg kjøpte, som faktisk var helt andre enn jeg trodde (pakken var svært forvirrende), er nok denne den beste. Det er en helt standard grønn te, hverken mer eller mindre. Absolutt noe jeg kunne ha kjøpt en større boks av.

Koppens opprinnelse er vel ganske åpenbar. Jeg tror jeg kjøpte den for mine siste nickels and dimes i kiosken på JFK på vei hjem en gang.4 kommentarer:

Anaruh sa...

Er det ingen som helst smakstilsetning i denne? Jeg synes Kusmi stort sett har veldig krydrede teer, men denne er kanskje unntaket da?

Er forøvrig ikke så stor fan av Kusmi, men jeg fant en som heter Pomme/Apple, men kun i 125g boks, og det bli litt for stort og dyrt til at jeg gidder å prøve.

Forrsten kult at du bruker anledningen til å vise fram ulike kopper og krus! Godt å se at det er flere enn meg som har ørte odde utgaver stående i skapet :) Har du noen favorittkopp/krus? Og en te som bare MÅ drikkes av kun den koppen?

Glamourbibliotekaren sa...

På hjemmesiden står det "Green tea from China flavoured with natural essences of citrus, red fruits and caramel.", men jeg synes den er ganske plain. Jeg har igrunnen ingen favorittkopp, jeg har kanskje mange - men ingen regler om hva som skal drikkes av hvilken kopp i allefall!

glamouringeniøren sa...

Jeg kjøpte også en slik forundringspakke fra Kusmi her for en tid siden. Denne var ikke i min, men derimot fant jeg en stor favoritt i "Russian Morning". Den må jeg kjøpe i stor boks! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Interessant! Takk for tipset! Jeg liker denne godt.

Populære innlegg