tirsdag, september 20, 2011

Te: Forsman Den vita pärlan

En ufermentert hvit te med vaniljesmak, kjøpt på en Ica på Kungsholmen i Stockholm. Teen er rullet sammen i kuler sånn som jasminte ofte er, så den bør enten puttes rett i koppen eller i en generøs tesil sånn at bladene virkelig får strukket seg ut igjen og gitt fra seg den gode smaken. Jeg synes nesten den smaker litt jordbær! Kjempegod te.


Koppen kjøpte jeg på gjenbruksbutikk på Lillehammer i sommer. Tre kopper med fat og asjett = 60 kroner.


Og en liten treat!

11 kommentarer:

Synne sa...

Jeg liker sånn autentisk te som man slipper rett i koppen, som bretter seg ut og legger seg på bunnen. Pleide å drikke massevis sammen med en gutt fra Kina som jeg studerte med i en periode!
Grønn er min favorittfarge, så jeg likte koppen veldig godt ..og hurra, makroner!

Glamourbibliotekaren sa...

Og de med glest mellan tänderna er ekstra heldige, for de kan bruke fortennene som sil!

Maren sa...

Nam! <3

Jeg drikker aller mest løsvekt-te, men av dem i poser er Lipton White Tea en favoritt hos meg, den som har en hvit pakning med blomst på, og ikke med bringebær eller granateple. I det siste har jeg lett etter den overalt, og i dag fikk jeg svar på mail fra Lipton om at de har sluttet å selge den. Det er trist! Så nå trenger jeg en ny hvit te-favoritt :)Skulle bare ønske de kunne advare meg, så kunne jeg kjøpt en hel haug sist jeg så den, hihi.

Glamourbibliotekaren sa...

Ånei, så dumt! Den var jo veldig god. Du burde prøve den Tazo-teen jeg skrev om forleden, hvit med aprikos og vanilje - den var ikke så ulik faktisk.

Maren sa...

Da skal jeg prøve den, takk for tipset! Te er jo det beste som finnes. Gjør meg glad så mange ganger hver eneste dag! Ha en fin tirsdag.

Girl living in Oslo sa...

Makaroner er godt:)

Ha en fin fin dag...

Løvemunn sa...

En annen god hvit te er White Tea with Tangerine fra Bigelow: lett, fruktig, smaksrik.

Marta sa...

Så pent servise!

koristen sa...

Fortennene som sil - det skal jeg med min "glest mellan tänderna" prøve snarest mulig, fniiis :-D

Glamourbibliotekaren sa...

Maren: Takk det samme! Lykke til med tekjøp! Veldig billig hos iHerb, men det skrev jeg vel antagelig tidligere. Særlig med rabattkoden ;)

Girl living in Oslo: Ja, alt marengs-aktig har jeg vært svak for hele livet! Jeg går som regel bananas i bakeriene i Paris.. Gigantiske marengser.

Løvemunn: Takk for tipset!

Marta: Ja, det er kjempefint! Et varp.

Koristen: Genialt!

Anonym sa...

hei, jeg skulle prøve å sende inn et glamourspørsmål, men har problemer med å få "kontakt"-linken til å fungere. Har forsøkt både med explorer og firefox. Prøver derfor her i stedet - selv om spørsmålet ikke akkurat har noe med te å gjøre.
Jeg trenger nye støvler til å gå med til og fra jobb. Jeg er usikker på hva jeg skal velge. Har glamourbibliotekaren eller bloggleserne innspill?

Populære innlegg