fredag, oktober 07, 2011

Glamorøs fredag

God morgen!

En kjapp hilsen i dag - Glamourbibliotekaren lærer opp ekstrahjelper! Senere blir det kafé med venninne og en deilig helg uten andre planer enn å subbe litt rundt i hagen.

Dagens duft er old-skool Yves Rocher - nemlig Orchidée! Nostalgisk for flere av dere, tenker jeg. (alle nye kunder fikk en liten 5ml-flaske Orchidée omkring 1990..)

Ha en fin dag alle sammen! Og kom med deres rapporter!

22 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon!

Sola skin, og P2 spekulerer i kven som skal vinne fredsprisen i bakgrunnen. Kjæresten har akkurat dratt, og eg kosar meg med ein fin frukost. Vi var på konsert med Ane Brun i går, så lykka sit framleis i kroppen etter den opplevinga.

Dagens glamour består av Bottega Veneta bak øyrene, ei prøve eg fekk i London i sommar. Ei fin treduft med hint av lær, sitrus og andre gode ting. I kveld blir det quiz først, og så konsert med Katzenjammer.

Resten av helga blir roleg, vi får kanskje ein femtenåring som elles ville vore heime åleine hit, og mor mi er her, så det blir sikkert litt mammaskravling og. Men mest av alt skal vi sove lenge, kose og nyte livet.

Eg ynskjer alle ei strålande fin helg! (Og lykke til med opplæring, bibliotekaren, det er alltid gøy! Eg har ein "lærling" no, og eg lærer like mykje som han, trur eg. ;-))

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!

En stor kopp kaffe og et varmende ullskjerf i halsen. En tidlig kveld i går betyr en uthvilt og opplagt bibliotekar i dag.

I kveld drar vi på besøk til gode venner, gleder meg til å se de igjen, og ikke minst til tid sammen med en nydelig liten gutt. Lørdag blir nok viet rydding, vasking og hauger med klesvask, men etter det blir det nok film og en bok jeg "grue-gleder" meg til å bli ferdig med. Søndag må jeg virkelig bake høstens første eplekake, ganske sent ute til å være meg.

Riktig god helg, og lykke til med opplæring. Kunnskapsdeling er alltid fint :)

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Perfekt tidspunkt for rapport, Outlook maser akkurat nå med at det er 15 min igjen til møtet...

I dag var første dagen der morgenturen med hunden skjedde i helt stummende mørke. Det var litt fint.

Jeg har pyntet meg i dag, med litt jobb-vennlige "smoky eyes" og dufter Estee Lauder Bronze Goddess. Håret er nyfønet og luggen utrolig lang, planen er å få stusset den på vei hjem fra jobb. Nytt og bedre syn er glamorøst det! Antrekket er ullskjerf, sort dressjakke, sort silkebluse med store hvite prikker og grå jeans. Svarte gode gamle boots er plukket frem i anledning høsten.

Helgen er helt fri for planer, lesebunken er stor og ønsket om å hvile på sofaen etter en hektisk arbeidsuke likeså. Håper det fine været holder seg så det blir noen turer også.

Ønsker alle sammen en flott helg!

Elisabeth sa...

God morgen fra et forblåst Bodø, som til en forandring IKKE er våt i dag heller. Har ikke sett tørr asfalt siden i august, tror jeg, så gårdagen og denne morgenen er en kjærkommen avveksling. Pelsdotten er lufta forlengst, men virker fortsatt å være mett og trøtt etter å ha mesket seg med rester fra årets elgjakt i går kveld! Hurra for fine venner som tar med bein og avskjær til min firbeinte favoritt :-)

Dagens glamour var for det første å nyte frokost sammen med pappa, som jobber i byen for tida, før han satte kursen nordover for ei helg hjemme. Dernest er kjennes det veldig glamorøst å ta en rooolig morgenstund i sofaen med en kopp nordnorsk blomsterte fra Judiths Urtehage i Lofoten, samtidig som huset er rent! Husvasken ble nemlig tatt i går, etter noe som kanskje var tidenes kjedeligste datakurs.

Etter tre helger på rad på farta ser jeg frem til ei helg hvor jeg stort sett bare er hjemme. Litt jobbing innimellom gjør ingenting. Glamouren ellers er ivaretatt med mascara fra Max Factor, leppestift fra Chanel, jeans fra Lee, tunikatopp fra Apricot og en cardigang som i prinsippet er moden for utskifting. Jeg dufter av Musc Nomade, som jeg snart er fri for og må finne ny flaske av. Men først skal jeg drikke teen min, planlegge litt aktiviteter fremover og deretter levere tilbake en lavvo etterhvert.

God helg, både til Alt Godt, vertinna og alle dere andre!

S sa...

Oh deilige fredag! Har fri i dag, og har nettopp inntatt frokosten i fred og ro, med levende lys og radioen på i bakgrunnen. Foreløpig ikke særlig glamorøs i klærne, da jeg sitter i treningsklær og snart skal dra for å møte min PT for første gang. Egentlig en blandet følelse, for jeg er svært fornøyd med å forbedre helsa, komme i form og gå ned i vekt. Samtidig hater jeg trening i helsestudio, men skal prøve dette en stund fremover likevel.

Helga er deilig fri for planer, mye av tiden blir nok brukt til husarbeid. Vi har delvis lovet en liten venninne overnatting her i helga, så det blir nok besøk og litt sosialt også.

Ha ei flott høst-helg alle sammen!

trine sa...

En rolig start på dagen her, med fri og fortsatt i pysjen. Glamouren i dag blir å pakke ut av kofferten etter en flott Berlintur. For en by! Jeg har med mye morsomt hjem i kofferten fra butikkene rundt hotellet, så gleder meg til å pakke ut. Det ble også kjøpt ny neglelakk - som selvfølgelig må prøves.

Helgen skal brukes til god mat og drikke med venner, rydding og vask av klær og ellers bare kose meg hjemme!
God helg, alle sammen!

Line sa...

Her er det grått høstvær fjellene er gjemt i tåke og forholdene ligger absolutt til rette for varm, plommefarget kjole i babyfløyel. høyhælte sko og snö smykker gjør antrekket komplett.
Jeg har nettopp hengt "filmplakater" opp ute i gangen, vi er ute i god tid i år. Skolens internasjonale filmdag er ikke før 26.oktober så jeg føler meg virkelig i rute med det. Nå må jeg få gjort litt andre ting
God helg til Glamourbibliotekaren og alle dere andre

Frøken Desibel sa...

God morgen!

Dagen i dag startet med en gjeng murere som holdt på i stillaset på utsiden av vinduet mitt. Litt snodig å våkne til mannfolk som ser rett inn på deg i 3. etasje...

Har tatt en dusj og påført litt Love in Black, så nå går jeg bare rundt og lukter godt:-D

Helga skal brukes til spill med gode venner, bursdagsfering av gode venner, en lang løpetur i forberedelse til neste helg og forhåpentligvis et kinobesøk.

Håper alle får en flott helg!

Anonym sa...

Fin morgen med gode kollegaer, det
er glamour nok i seg selv. Bak øre har
jeg lurt noen dråper fra min grønne Chanel-flaske.

I kveld er det brekkjernfest for å rive kjøkken hos min hyggelige
kollega. Pizza og rødvin passer bra når kjøkkeninnredningen
forsvinner i løpet av kvelden.

Lørdag blir det rydding hjemme og en tur ut langs sjøen
i forhåpentligvis flott høstsol.


Mvh
Astrid

HildeSofie sa...

Riktig god morgen fra et solfylt og høstkjølig Toten! Jeg er nok en gang hjemme alene i helgen (sånn er det når man skaffer seg kjæreste som er et organisasjonsmenneske...), men det går fint, for jeg har masse pensum å pløye gjennom. Heldigvis er det interessant pensum, så jeg gleer meg til å lese.

Håret er nyfarget, og dagens antrekk er mørkeblå jeans og en mye og varm grå strikkegenser. Neglene er nylakkerte og leppene farget av Chanels Lotus Rouge. En liten frisørtur i formiddag setter prikken over i'en.

Planer for kvelden: Hjemmelaget pizza og film. "Julie og Julia" eller "Coco og Igor". Eller begge to!

Øvrige helgeplaner foruten lesing, er brødbaking, turgåing og sniktitting på møtet som Kjære er på. Internettets muligheter er fantastiske :)

God helg til alle!

HildeSofie sa...

*myk* genser skulle det stå. Men den gir *mye* varme :)

Henrikka sa...

Syklet til jobb, dusjet og oppdaget at - skrekk og gru - det var tomt for både parfyme og ansiktskrem i "toilette-skuffen" på kontoret. Men jeg kan nå meddele at litt håndkrem fra Origins fungerer fint også i ansiktet! Medbrakt på sykkelen var et klesskifte og mine nye ankelstøveletter med snøring, så de er dagens glam-effekt.

I morgen skal jeg synge i Landskonkurranse for kor og på søndag skal jeg bare flate ut...

God helg!

Marta sa...

Herlige fredag!

Sola har titta fram, styrektreninga er overstått. Skulebiblioteket har ein herleg atmosfære denne føremiddagen, og kaka ventar hjå kantinedamene.

Likevel, høgdepunktet i dag er utan tvil at i dag etter skulen... er det haustferie! God helg alle saman, og god hausteferie til andre som har det!

koristen sa...

Fredag og lønningsdag, det feires med Chanel og perler, og snart er det vaffel til lunsj :)

Håper på fint høstvær så det blir litt friluftsliv i helgen!

En riktig god helg til alle :-)

Mammadamen sa...

Lang frokost i dansk sommerhus er def dejligt og glamorøst. Og snart blir det dansk design på både føtter og overkropp:-)

God fredag!

Britt Åse sa...

God fredag! Jeg kom fra Roma i går kveld, og er ganske trøtt, men fortsatt fylt av gode opplevelser for de fleste sanser. Konserten gikk kjempefint, og kirka var nesten full, jo! Denne gangen har vi så og si ikke kjøpt en tøddel med hjem bortsett fra kaperspasta med chili, en fin vinstopper og en ostekniv, men hodet og hjertet er stappfullt av souvenirer :D
For helga har vi vidunderlige null planer. Ca.
God helt til alle, til Glambibl. især.

wine-fueled narcissism sa...

Utmattet etter gårdagens arbeidsøkt på skolen ble det hjemmefredag på meg i dag. Noe så deilig! På Frogner skinner sola, og med ballerinasko og silketørkle ruslet jeg ut for å handle ingredienser til maten jeg skal ta med til den årlige lammefesten hos svigers i morgen. Nå har jeg kost meg med etiopisk kaffe, varme rundstykker og et par episoder Simpsons før jeg tar fatt på klesvasken. Jeg elsker disse dagene!

God fredag til alle vakre damer! :)

Elisabeth sa...

Dagens glamoureffekt er å være nytrent, nyforelsket og å ha nyklippet hår.

Stine Arkeologine sa...

Våknet opp på hytta, tre timer senere enn vanlig stå-opp-tid. Glamorøst og deilig! Er på skrive-ferie sammen med kjæresten, det vil si at det faktisk skal skrives innimellom turer og rødvin og god mat. Bedre kombinasjon finnes ikke! Det ble ikke plass til verken parfyme eller sminke i bagen, men jeg føler meg fin likevel. Glamour kan også komme innenfra. :-)

Håper dere alle får ei kjempefin helg!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!

I dag har jeg fri fra jobb, og det føles deilig glamorøst :-) Sov litt lenger enn ellers, og har kost meg med både te og kaffe og aviser og A-magasin. Endelig begynner også høstforkjølelsen å slippe taket :-)

I tillegg har jeg startet på det lenge utsatte prosjektet å endelig få litt orden i skap og skuffer på kjøkkenet. Det er utrolig hvor mye unødvendig skrot som samler seg der innerst inne....

Dagens antrekk er praktisk jeans og genser, men skal fiffe meg opp litt når vasking og rydding er unnagjort. Da blir det nok kanskje Coco Mademoiselle bak ørene og utpå kvelden et lite glass vin eller to med kjæresten.

God helg til alle der ute,- glamourbibliotekaren især!

Glamourlektoren sa...

Hjemmekontoret ble brått ute av drift da internettforbindelsen sluttet å virke, men samarbeid med en hyggelig fyr på hjelpelinjen har fått oss oppe og gå igjen - hadde vel vært mer glamorøst med null nett og andre, morsommere sysler, men: Inntil jeg innså at jeg måtte få support, har jeg raket løv, moret meg over gårdens frittgående høns som syntes det var veldig morsomt å "base" i løvhaugene våre, vært i bokhandelen sammen med yngstemann og hentet en for ham etterlengtet bok - og spist barndommens flatbrødsoll til lunsj - definitivt ikke lavkarbo..! Solen skinner og tekoppen og jobben venter, men snart er det helg. Håper den blir god for alle lesere av denne bloggen!

Karina sa...

Store hauger med høstblader, sol og glade barnehagebarn ble dagens glamoureffekter her.

Nå er det noen store kopper te og ein kveld på sofaen som står for tur. Deilig!

Helgeplanene består av lesing, te-drikking, litt trening og Comet Kid konsert på søndag.

Vil også berre sei tusen takk for ein fantastisk fin blogg! Den har virkelig utvidet min horisont på te, musikk og ikkje minst parfyme fronten. Lenge leve ebay der man kan få tak i gode gamle Yves Rocher parfymer! (som var det eineste som var å få tak i når man vokser opp på ein bitteliten plass langt inne i Hardanger..)

Populære innlegg