torsdag, oktober 06, 2011

Finn stilen: Oktober


Ullgenser og ullskjerf må til nå! Oversized genser fra Stella McCartney, jeans fra Monki, tjukt skjerf fra Topshop, Conversesko, retro messengerbag fra Fossil, Tazo-te, Oliver Twist, plommefarget høstleppestift fra Bobbi Brown, øredobber fra Modcloth, og en av mine yndlingsparfymer om høsten: Eau de Moschino.

8 kommentarer:

Marta sa...

Pent! Trur nesten eg må finna fram Marius-genseren snart...

ANNEPÅLANDET sa...

Det så utrolig komfortabelt og deilig ut. Jeg liker Finn stilen-innleggene dine!

Elisabeth sa...

Jeg liker den but for one detail: Skoene. Her kan man i alle fall ikke ha annet enn solide sko, eventuelt støvler. Men om høsten er tørrere enn i Bodø, ser det der omtrent perfekt ut :-P

Glamourbibliotekaren sa...

Marta: Sikkert på tide!

Annepålandet: Så hyggelig, takk! :)

Elisabeth: Ja, det er nok vanskelig å få til en "one style fits all" i dette langstrakte og værbitte landet vårt! Gummistøvler er et bra alternativ. Disse foreksempel.

Knit 'n' roll sa...

Fin genser, og en kjempefin farge på sjalet! Men jeg ville nok ha strikket meg en hals eller sjal selv, også er det skikkelig støvlevær på vestlandet nå, så Conversene mine har nok gått i dvale for sesongen.. Men liker disse innleggene dine! Hvor lenge har du egentlig blogget nå? Jeg synes det er imponerende at du fortsatt er inspirert og holder koken - du er flink!

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk! :) Jeg strikket et lignende skjerf til meg selv i fjor, i grått, og et i hvitt til min svigerinne. Strikkepinner i størrelse 16 eller noe, som å strikke med bryggepåler. Ellers: Glamourbibliotekaren som web-tjeneste har eksistert i snart 12 år (grunnet akutt-behov for glamourhjelp på bibliotekskolen), i bloggfomat i seks og et halvt.

Fru Uteng sa...

Kul stil :) liker også finn stilen-innleggene dine!

Trude sa...

Love the scarf!

Populære innlegg