mandag, oktober 03, 2011

Te: Caykur Rize

Det nyeste tilskuddet i samlingen er en gave fra Tyrkiaferierende svigerforeldre. Caykur er visstnok Tyrkias ledende te-business, og deres Rize-te er en svart løs te som kan minne om Liptons Yellow Label, bare litt mildere. Jeg liker den godt!

Koppen fikk jeg i presang da jeg var liten. Disse stjernetegnkrusene fra Figgjo har jeg ikke sett på loppis eller bruktbutikker noensinne - er det noen av dere som har slike?

14 kommentarer:

Marie sa...

hehe pappa har sånn kopp :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Cool :)

Kristina sa...

Jeg har en sånn :) Den ble kjøpt for 5 kr på Fretex i forbindelse med konkurranse om den styggeste koppen på lesesalen. Hehe. Men litt sjarmerende på sitt vis da!

annemarie sa...

Så fin blogg du har.

Glamourbibliotekaren sa...

Kristina: Håper den vant konkurransen! :D

Annemarie: Så hyggelig, tusen takk! :)

glamouringeniøren sa...

Som Figgjo-entusiast må jeg si at jeg ikke har sett mange av disse nei, men formen på koppen er velkjent :)

Anonym sa...

Ja ser disse av og til på Fretex.
Hilsen Hanne på Madla

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouringeniøren: Jeg har kun sett krepsen og løven tror jeg, så jeg ville blitt dypt sjokkert over å se noen av de andre! :D

Hanne: Så morsomt! Kult at de fremdeles er i omløp.

Elisabeth sa...

Pappa har et slikt med Vekten - man ser dem ikke ofte, men jeg har sett dem i bruktbutikker fra tid til annen. Ofte oppi en balje med x antall kopper til kr 5/stk eller noe :)

Glamourbibliotekaren sa...

Interessant. Ble de kanskje lansert som "herrekopper"? Jeg var en liten pike på kanskje fem da jeg fikk min, så vedkommende ga i såfall blanke i hvem målgruppen eventuelt skulle være :D

Glamourstudenten sa...

Jeg har en kopp med fiskene på som jeg fikk da jeg var liten (eller, mamma og pappa har den fortsatt, den er jo litt koselig, skal hente den neste gang jeg er hjemme!)

Klebsiella sa...

Jeg ser du har ei teklype. Min har nesten havarert, og det eneste jeg har funnet som erstatning er noen ubrukelige hjerte-eller golfballformede fra Tilbords som det er umulig å få brukt te ut av. Så spørsmålet er- Glamourbibliotekaren eller andre- hvor får man kjøpt skikkelige teklyper?

Glamourbibliotekaren sa...

Dette er en helt standard kuleformet tesil i klype, fra en eller annen helt standard tebutikk eller kjøkkenbutikk - aner ikke! :) Har flere, alle er like og igrunnen ikke så veldig bra..

Anonym sa...

Jeg har en krus med fiskene som jeg har kjøpt på gjenbruk :)

Populære innlegg