søndag, november 13, 2011

Elvis

Håper noen av dere var på Sentrum Scene i går og hørte den alltid like fabelaktige Elvis Costello!

6 kommentarer:

Katrine sa...

Jeg var der. Stor konsert! Så fint at du har skrevet om den, jeg var litt skuffet over at jeg ikke fant noen ammeldelser

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, hvor er egentlig anmelderne for tiden?! Alle var på Rihanna, ingen var på Crosby&Nash eller Elvis Costello... Hvis avisene går etter hitlister framfor kvalitet når de prioriterer, mister anmelderne relevans.

Glamourbibliotekaren sa...

Husker du forresten hvor lenge de holdt på? Ble det mange låter da Larkin Poe kom inn for siste gang?

Alt godt sa...

Vi hadde billettar, men så fekk vi tilbod om å bu ei veke i Roma den veka, og det kunne vi ikkje seie nei til. Men eg skulle gjerne ha vore der, ja!

Cecilia sa...

Jeg var også der, og tror vi gikk ut ca kvart over 12? Ganske mange låter sammen med Larkin Poe på slutten. Der mistet jeg tellinga!Ofte syns jeg konserter er over når de nettopp har begynt, det kan man ikke klage på her!
Forøvrig enig når det gjelder anmeldere, de er nok mest opptatt av "sexy" syngedamer og listepop :-( Har vært på utrolig mye bra som man leser ingenting om ...

Katrine sa...

Ja, det må ha vært sånn kvart over 12. Når du hørte I want you, fikk du med deg det viktigste etter min mening. Fantastisk versjon og fremførelse!

Populære innlegg