søndag, november 20, 2011

Julerose


Flere som har blomstrende juleroser i hagen nå? Denne er min mor sin, og jeg skal snarest sjekke om det er knopper på mine egne!

4 kommentarer:

fru winther sa...

To små,litt blyge knopper her. jeg holdt en oppmuntrende tale for dem,og sang en liten trall, så nå satser jeg på at de blomstrer kjapt som bare det!

Kirsti sa...

Juleroser er nydelige! Prematurt eller ei.

I min hage blomstrer markjordbæra. Det er tre blomster som har knytta seg også. Kanskje det blir jordbær til jul;-) Det er lov å håpe. Og litt skummelt er det også. Mot norrrrrmalt.

Det er en ting jeg lurer på. Hvorfor skriver du -f.eks. i dag- "SØNDAG, NOVEMBER 20, 2011" på bloggpostene dine? Vet jeg på mange måter er (håpløst) gammeldags, men er det blitt ei forandring i normene som jeg ikke har fått med meg?

Og går ikke bloggen da glipp av dagens "magiske dato"? Det var sånn oppstuss rundt 11.11.2011 klokka 11.00.(ikke her men mange andre steder på nett og papir og luft.) Det er greit nok. Men vet noen hvor det blir av oppstusset rundt kveldens 20.11.2011 klokka 20.11? Det er myyyye mer stilig, synes jeg. Tre 2011 på rad!

Glamourbibliotekaren sa...

Fru Winther: Oppmuntring og sang hjelper sikkert! Du får dra fram gitaren og slå noen akkorder for sikkerhetsskyld.

Kirsti: Markjordbær til jul høres fint ut! Angående dato er dette noe som skjer automatisk, det er ikke jeg som skriver det. Det kan godt hende jeg kan endre på noen innstillinger, men for å være ærlig har jeg aldri lagt merke til skrivemåten en gang! :D

Alt godt sa...

Det er knuppar her, ja! Men om dei rekk å springe ut før jul veit eg ikkje. Nydelege er dei, iallfall!

Populære innlegg