tirsdag, desember 13, 2011

Førjulsturen

Nå i helga tok vi vår årlige førjulstur til Göteborg. I Haga var det julemarked og stappfullt av folk, men vi skviset oss inn på den koselige kaféen i enden av gata og fikk te og helt ferske lussekatter!


På den engelske bokhandelen rett over gata har de så mye fint.


Slike bøker, for eksempel. Jeg kjøpte en almanakk for 2012 med filmportretter i, og siklet litt på den nye George Harrison-boka.


Noen som tviler på julestemningen i Haga Nygata?På Etc. Restaurant på Vasaplatsen spiser vi alltid. Gnocchien er så mektig at man orker bare halvparten.


Ettersom vi oppgraderte til et litt hippere og nyoppusset rom denne gangen, fikk vi produkter fra Bigelow - mitt yndlingsapotek på Manhattan!


Og det var fint å slenge seg nedpå verdens beste hotellseng med "Hem & Antik".

Slike små pust i den travle hverdagen er gull verdt, særlig før jul.

7 kommentarer:

Ine sa...

Så deilig! Det er så koselig i Haga, og den bokhandelen er helt super. Nå fikk jeg veldig lyst til å reise til Göteborg i nærmeste fremtid. :)

Veronica sa...

Jag ska till Göteborg idag, efter lunch tar jag tåget upp. Äter något på Café Brogyllen, tittar på NK's julskyltning, handlar några presenter på Bouticque Tinna och köper med mig lite mat från saluhallen. Te köper jag på Götheborgs te & kaffehandel i Nordstan på väg till tåget. Idag ösregnar det, du hade lite bättre väder i helgen!?

Golla sa...

Trivelig reisebeskrivelse fra Gøteborg! En av mine favoritter er Antikhallarna http://www.dotoday.se/en/goteborg/antikhallarna/22962-a
OG kafeen som ligger på gatehjørnet rett utenfor.

Glamoursjefen sa...

Nå fikk jeg akutt reisefeber! Årets førjulstur til Gøteborg står snart for tur! Du nevner alle mine små perler. Jeg pleier også å sjekke ut nyheter i tebutikken i Haga... mye godt der.

Kjenner at jeg gleder meg enda mer nå. Og viktigheten av de små gleder i hverdagen skal ikke undervurderes.

Anita sa...

Så herlig. Elsker Göteborg, men det ble ikke tid til noe førjulsbesøk i år.

Anonym sa...

Hva heter hotellet dere bodde på? Planlegger tur til Gøteborg:)

Glamourbibliotekaren sa...

Flora!

Populære innlegg