fredag, desember 09, 2011

Glamorøs fredag

God formiddag! Sen rapport herfra; startet arbeidsdagen på kafé med å drikke varm sjokolade med god venninne. Men nå er man altså på plass på glamourkontoret og her står oppgavene i kø, så det er bare å kaste seg over dem.

Glamoureffekter er fine perler i ørene, Laguna, og Elvis Costello-t-skjorte.

Snart er det helg! Mye skal fikses, forhåpentligvis litt tid til å slappe av også, samt foreta en liten utflukt.

Ha en fin dag alle sammen!

19 kommentarer:

Anaruh sa...

Tidlig på jobb, godt igang med arkivering og svaring på e-poster og KObbs Lust & Fägring i koppen ved min side.

Nytt skjerf og øreringer til ære for fredagen og en helg satt av til adventskos med familien, kino med mannen og tid for å hvile etter en i overkant røff uke.

God helg alle sammen!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra et strålende vakkert Bodø hvor morgengryet har festa grepet uten at dagslyset helt er på plass enda. Her tilbringes dagen på kontor, og jeg nyter å være litt pynta - i tillegg til lett sminke har jeg jeans fra Lee og en fin tunika under en lett og samtidig smålodden strikkejakke som når litt nedenfor rumpa. Varmt, komfortabelt og samtidig ganske fint å se på (sier gutta på jobben!).

Jeg drikker grønn te med mangoblader fra Whittard of Chelsea, og jeg mistenker at det blir mer fredagsglamour i lunsjen - det stod nemlig noen vinflasker på spisebordet da jeg gikk forbi der nettopp... Fine kolleger her :-)

I kveld er det julemiddag med fine folk, i helga er det ellers mye jobbing og litt fri innimellom. Skal strikke ferdig et par lester som skal gis bort til jul, og planen er å lage lussekatter også. Baking er meditativt på kveldstid, og siden to personer jeg var glad i døde i går (hver for seg!), blir det godt med litt rolig tid alene...

God helg alle sammen, og stooor klem til Alt Godt!

barnebibliotekaren sa...

I dag nytes kaffe og aviser i sofakroken. De siste par årene har jeg tatt ut noen feriedager i desember. Det er deilig å ha god tid til å bake og ordne julegaver på dagtid, og slippe ettermiddagsstress disse siste ukene før jul :-)
Denne ukens ettermiddager har vært preget av julekonserter for begge ungene,- både 16-åringens konsert med musikklinjen og 8-åringens innøvde julespill var stemningsfulle og hyggelige.
Dagen i dag skal brukes til litt baking og julegavepakking, samt julebrevskriving. Posten må jo avgårde i neste uke...
Helgen er uten faste programposter. Deilig!
Antrekket er preget av hjemmeliv, dagens duft er min nyervervede Valentina fra Valentino.

God førjulshelg alle sammen, glambibliotekaren især!

Snella sa...

Pusepusete ceriseraud strikkejakke frå Odd Molly og silkeskjerf er luksusen min i dag.

Og i helga ventar julemarknadene i Berlin på meg. Feuerzangenbowle, bratwurst og julegåvehandling.

God helg!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!

I dag var første morgen vi våkna i vår nye (og helt egne/bankens) leilighet. Det er så gøy! Det har vært hektisk dager med flytting og nedvask, men nå gjenstår bare det som er moro. Innrede og skape et nytt hjem. Hurra! (men desember er ikke den beste måneden å flytte, men vi gjør det beste ut av det; som pauser med julete, marsipan og pepperkaker).

Varm og god genser er på og jeg gleder meg så inderlig til å komme hjem etter jobb. I helgen skal jeg også spise julelunsj med fine venniner og handle den siste julegaven. Når tven er koblet opp skal vi kose oss med julefilm og skåle for et nytt kapittel i "voksenlivet".

Riktig god helg, husk å stresse ned!

HildeSofie sa...

Hoi, er det fredag alt? Jeg er døgnvill etter to uker borte fra jobb, med nesa i skolebøkene :) Siste innspurt her nå, om fire dager er det hele over for denne gang, og jeg kan ta skikkelig juleferie.

Ute har det lagt seg et hvitt teppe, og verden er stille og vinterfin, endelig! Har mest lyst til å ut og lage snømann for det er perfekt snø til det, men det får vente enda noen dager. Dagens glamour var små pannekaker til frokost, og snart skal tekoppen fylles med ingefær- og kanelte (skikkelig julesmak på den!). Antrekket er sort og lesevennlig mykt, duften er Korres Guava-krem. I kveld blir det en liten tur ut på en avslutningsmiddag, men resten av helgen skal tilbringes innendørs for å bli klok(ere).

En riktig fin helg til alle!

Glamourlektoren sa...

Sitter i joggeutstyr og har rettedag - skal snart ta på piggjoggeskoene og ta meg en rask tur i dagslys. Lettere ufyselig vær, men pytt! Alt føles så mye bedre etter en rask tur i frisk luft - og rougen kan droppes! Et tykt dekke av snø gir julestemning på gården, og jeg nyter undervisningsfri dag. Undertrykker alle instinkter om førjulsaktiviteter i heimen, har rett og slett ikke tid ennå. Må snakke strengt til meg selv for å bli ved pulten. Bare en liten tur innom her hos Glambibl - for daglig "kveik"! Gleder meg til hyggelig lag med venner i morgen kveld og til pepperkakebaking med 13-åringen. Han etterlyste strengt noen juleforberedelser her om dagen.. God tredje adventshelg til alle!

koristen sa...

Været i Oslo tillater ikke de store ytre glamoureffektene idag, men nyfarget hår, perler i ørene og rosa strikkejakke er på plass. Dessuten er det deilig at en irriterende forkjølelse holder på å slippe taket.

Helgen begynte igår på julekonsert med Oslo Fagottkor i Lilleborg kirke - definitivt glamorøst!

Idag fortsetter den med jenteklubb-julebord hjemme hos meg, og resten av helgen inneholder blant annet en julekonsert til - Aasmund Nordstoga på søndag, gleder meg til den!

God adventshelg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Alt godt sa...

Det vart ein fin konsert med Odd nordstoga i går, det var ei flott oppvarming til helga. Natta vart kort, femtenåringen dro til Paris klokka tre i natt! Så det er ein trøtt Alt godt som sit på jobbseminar i dag.

Glamouren er på plass i form av Allure sensuelle på halsen, ei av mine urdufter. Helga blir roleg, med bakst og kos for gjestar og oss sjølve. Eg sender ein varm trøsteklem til Elisabeth i nord, og gode ønske til alle andre i tråden og glamourbibliotekaren især. :-)

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Litt sen start på meg også. Lå lenge i sengen og spekulerte på om det regnet eller snødde, dessverre regnet det.

Her på kontoret hukes arbeidsoppgavene av en etter en, og det planlegges å avspasere resten av dagen ganske snart. Kanskje jeg avslutter dagen på en hyggelig kafe.

Antrekket er varmt og behagelig, håret en anelse kreisi. Bare en uke igjen til frisørtimen! Duften er Hermes Rose Ikebana.

Planer for helga er en hyggelig vennemiddag på søndag, der en meget spennende mann også skal være med. Det lover vel godt kanskje :)

Ellers planer for helga er udefinerte, har lyst å bake litt. Får se hva jeg (eller vi :)) finner på. Håper regnet går over til snø også.

Ha en fin helg alle sammen!

yellowbird sa...

God fredags formiddag! Her har snøen forsvunnet over natta, og det er leit. Håper den kommer snart tilbake!

Dagens glamoureffekter er konjakkfarget silkebluse og neglelakk (OPI`s "Not tonight, Honey!), samt gullfugler i ørene. Høyhelte ankelstøvletter blir det også i anledning fredagen, når jeg skal ut om litt.

Helgen blir full av koselige juleforberedelser - julekortskriving på kafè lørdag, baking av pepperkaker og hus, samt lussekatter søndag. Uka har vært travel, så det blir deilig å kunne tenke på noe annet enn jobb et par dager. Søndag håper jeg å også få tid til en julekonsert i kirken.

God helg!

Sørlandspige sa...

Her på det vanligvis blide sørland er det riktig så iltert: Regnet slenges hit og dit med vindkuler av stiv kuling og liten storm. I går blåste det stiv kuling og regnet øste ned på blankpolert is, og vinden skal ikke avta i helga, nei! Det får bare rase fra seg, alt mens vi venter på stille snø :)

Innimellom blir det førjulshygge med små og store venner, julegavekjøp og litt pussing og gnikking her og der. Nyklipt hår, nystelte føtter og lekkert silkeskjerf sørger for dagens glamourfølelse, og i inneværet må kanskje portvinen testes? Er den heldig får den småkakefølge ...

God helg!

S sa...

God fredag! Jeg synes ukene bare raser av gårde for tiden, men det kan vel tyde på at man har det bra i hverdagen? Har fortsatt en del gjøremål som må gjennomføres før jeg kan ta helg. Og i kveld har jeg "date" med eldste-datteren, og vi skal se den siste Pirates of the Carribian. Gleder meg til det. Har ellers en del å gjøre hjemme før det ser tilstrekkelig respektabelt ut til å ta i mot besøk. Og i morgen kommer noen kjære gjester med en nokså ny verdensborger som vi skal få treffe for aller første gang. Da besøket skal videre til middag annet sted, kan vi bare servere noe helt enkelt og det gjør det hele veldig enkelt.

God helg til alle!

Line sa...

Fredagsglamouren på skolebiblioteket mitt idag består av alt som gjør meg glad og fornøyd:fin og varm strikkejakke, stabler med nye bøker og filmer på forskjellige steder i registreringsprosessen, koselige elever, besøk i grunnskole for voksne med en bokkurv som var betydelig lettere når jeg tok den tilbake til biblioteket, besøk av niesa mi i helga, bytur i morra, lysmesse i kirka på søndag og annen førjulskos:-)
God tredje adventshelg til glamourbibliotekaren og alle andre her

Løvemunn sa...

Korres leppestift i Fuchsia gir farge i vinterblekt ansikt. Guerlains Pamplelune minner at en ny sommer vil komme. Kaschmir Tchai fra Kusmi i koppen gir sødme og varme i en hektisk time. Glad glamorøs helg til alle glamofile.

Marta sa...

Fredagen i dag er relativt mykje mindre glamorøs enn kvelden i går, er eg redd. Etter eit russeball til seint på natt (utrulig kjekt, så er det sagt), og tre timar søvn, verkar skule og jobb veldig lite fristande...

Samtidig kan ein vel seie at den behagelege joggebuksa og strikkegenseren er dagens "glamour"-effektar.

God helg!

Frøken Desibel sa...

God glamorøs fredag!

Føler det er en stund siden siste rapport. Her har vært meget hektisk i det siste, men ting er utrolig nok i ferd med å roe seg.

Tar en kort dag på jobb, deretter litt spinning før det er venninnekos i kveld.

I morgen skal det bakes pepperkaker og søndag er planen å skape litt julestemning for alle handlende i sentrum. Evt blir de superirriterte, en av to...

Ha en flott helg alle sammen:-)

fru winther sa...

Tidlig opp og ut med bikkja, etterpå har jeg snust på et pensum jeg håper å fordype meg i etterhvert, vaska hus, lekt i snøen med tidligere nevnte bikkje, vaska gulv og tent lys og drukket te. Jeg dufter Shalimar, jeg har ullstrømper på,og en eldgammel elsket ullkjole jeg snart har elsket ihjel. I morra er det julebord, søndag er det julemarked,og innimellom er det en del kopper te og langsomme morgener. Ha en riktig fin adventshelg, alle!

wine-fueled narcissism sa...

Sen rapport herfra i dag. Jeg har hatt hjemmekontor, skrevet ferdig et (skummelt) foredrag jeg skal holde på mandag, handlet to par nydelige sko og en jakke. Dagens glamoureffekter har vært litt ekstra fin sminke, høy hestehale og to ekstra gullringer. Håper alle har en like rolig og deilig fredagskveld som jeg! :)

Populære innlegg