fredag, desember 16, 2011

Glamorøs fredag
Sånn! Endelig på plass!
God formiddag alle sammen - det er nest siste fredag før jul, og juleferien nærmer seg! Stemningen ble forsterket i operaen i går med Nøtteknekkeren, årlig tradisjon for oss, og helga må nok vies litt husarbeid og andre oppgaver. Noe er allerede i boks (julegaver faktisk), men en del står igjen.
Ha en fin fredag alle sammen!

17 kommentarer:

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra det varme (!) nord hvor plussgradene har festet grepet og sneen bare syns på fjell over en viss høyde... Her er det fredagsglamour så det rekker, og alle hjerter fryder seg! Jeans, tunika og en strikket cardigan i rustrødt preger legemet, og leppene nyter et dekke av Chanel Allure i fargen 'Intuitive'. Halsen dufter av AmourAmour fra Cacharel.

Glamouren følges opp av gode nyheter; mens forrige uke var preget av opptil flere dødsfall, er ukens nyhet i motsatt ende - et vennepar som har slitt i flere år med å bli gravide, har aldeles naturlig klart å unnfange et lite frø som skal bli baby på sensommeren! Snart blir det offentlig kjent, men tante Elisabeth gleder seg stort allerede:)

Som om ikke det var nok, skal jeg ha HELT fri i helga, 100% og uten unntak. Det kjennes utrolig glamorøst, og tida skal brukes godt på en måte som gir rekreasjon, sosialt samvær og glede for både meg og de jeg er sammen med. Juleforberedelser i behagelig tempo inngår i planen, men handelen er stort sett unnagjort så det blir lite stress og masse spiselig...

Dette blir kanskje uspiselig positivt på morgenkvisten, jeg ser det, men det er altså sant hvert et ord, og en sjelden anledning... Varm klem til Alt Godt (jeg poster julegaven din i morgen!), og glade hilsener til både vertinna og gjestene!

Line sa...

Jeg sitter i skolebiblioteket mitt, har vært her siden 06.00, holder på å arbeide inn et par dager i romjula. Jeh har allerede flytta om på dvdene, og tømt en hyllemeter med boklopper. Hvis jeg nå bare får flyttet pappeskene så kan jeg begynne å stille ut alle de nye bøkene våre der. Kanskje noen vil låne noe før de tar juleferie? Glamouren i dag er fløyelskjolen min og utsikter til helg og snart jul.

Snella sa...

Slapsefiller på størrelse med tennisballar klaska mot ansiktet på veg til jobb i dag - skikkeleg Tommy-og-Tigern-snø!

Men no sit eg inne og ser ut på det, og då er det ganske koseleg. Prikkete silkebluse, håret i rulla 40-talsfrisyre, glitrande stjerner i øyra, god kaffi og amarettokjeks får opp energinivået, og no skal eg gyve laus på dagen!

God helg, alle saman.

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!

Mange fridager til gode gir en meget oval helg. Jeg nyter en morgen med julemusikk, aviser og god frokost. Ikke minst er det fint å spise frokost i sitt nye kjøkken som sakte men sikkert blir tomt for flytteesker. Som vi koser oss i vårt nye hjem.

Helgen byr på koselig besøk, innpakking av julegaver og fiksing i heimen.

Den ytre glamouren er akkurat nå joggebukse og bustete hår, men den vil høynes betraktelig i løpet av helga tenker jeg.

Riktig god helg!

Ine sa...

God morgen! Etter flere uker med intensiv oppgaveskriving og eksamenslesing, er det utrolig deilig å senke skuldrene. På min første feriedag skal jeg møte ei god venninne over en kopp kaffe, handle litt julegaver, spise risengrynsgrøt, skrive julekort med kjæresten og få venninnebesøk i kveld - hjemmelaget pizza på menyen. Rett og slett bare nyte livet! Og i dag tenker jeg at jeg skal pynte meg med en fin kjole - til tross for regnet. God glamorøs fredag, alle sammen!

S sa...

Her kommer en til varm hilsen fra nord! Vi har et merkelig vær, mulig det forklarer den manglende julestemningen hos meg?

I dag satser jeg på den indre glamouren, da den ytre er nokså fraværende. Fordi jeg har gått noe ned i vekt og samtidig trent, så har kroppen blitt mindre. Dette er jeg selvfølgelig svært fornøyd med, men det har også resultert i at klærne sitter dårlig og ser merkelige ut på meg. Må nok på shopping etterhvert, men forsøker å utsette det i det lengste (i håp om ytterligere en mindre størrelse). Men jeg har lurt på meg en liten dæsj Magnifique fra Lancome, en herlig vinterparfyme. Og etter dagens oppgaver her på jobb blir det kos med familien og god mat. Helga må benyttes til å handle julegaver og å finne det riktige juletreet. Satser også på mange rolige stunder innimellom alt med kaffe og sinnsro.

Stor klem til alle!

Mynte sa...

God fredag!
Siste fredag på jobb i 2011!

Jeg har pynta meg i svart, klassisk antrekk fra topp til tå. I ørene er det glitrende stener.
Jeg trodde blir en super dag! Ute snør det englestøv.

Jeg har allerede fått unna en del som var på dagens program, og nå skal jeg straks jobbe videre.

Jeg gleder meg til en dag med hyggelige kollegaer før det blir grøtmiddag med familien og en fin kveld hjemme.

God helg!

Austigard Factory sa...

Fredag! den nytes hjemme foran Mac-en med stearinlys på bordet og finfin utsikt til en FRIdag. I en søt liten kanne står teen og godgjør seg, det er Tazo Vanilla Apricot White Tea, som har blitt en av mine favoritter etter anbefaling fra den glamorøse bibliotekaren! Litt julegavehandel og kanskje også varm sjokolade et eller annet sted senere. Viktig å nyte livet! God helg til dere alle.

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Her nytes utsikten fra kontorvinduet med julemusikk på DABradioen, kaffe i koppen og engler i ørene. Antrekket er enkelt med sorte jeans og hvit flettegenser, men håret oppfører seg pent og duften er også i dag Valentina.

Jeg har hatt overnattingsbesøk av min gamle mor i natt, og skal kjøre henne til flyplassen litt senere. Hun skal tilbringe en uke i varmere strøk. Det er henne vel unt. Helgen fylles ellers med litt juleforberedelser og mye kos.

Riktig god glamorøs fredag og 4.adventshelg til alle der ute,- hver og en især!

koristen sa...

Deilig med glamorøs fredag til tross for underlig vær også i Oslo!Idag er det julelunsj på jobb, derfor har jeg høye hæler og røde øredobber i tillegg til fredags-Chanel bak ørene. For øyeblikket er det scones, morgenkaffe og Glamourbibliotekarens julespilleliste som skaper stemning på kontoret mitt.

I ettermiddag blir det glamorifisering av heimen, imorgen julebord med venner, søndag julekonsert med koret mitt. Jeg krysser fingre for at jeg er ferdig med å hoste til da!

Og innimellom blir det forhåpentligvis tid til koselige juleforberedelser - trille marsipankuler, skrive julekort og kanskje bake en kake?

Jenny B sa...

God morgon! Efter en utekväll med mina glada arbetskamrater är jag mer mys-klädd än glamourös. Men jag doftar vackert av Lorenzo Villoresi Iperborea, en souvenir från min senaste Oslo-resa!

Ikväll kommer jag att gå på veckans tredje Body Balance-pass. Jag älskar de passen, och de gör gott för min rygg, men det är nästan så att de börjar bli rutin för mig nu...

Efteråt skall jag gå på teater i en vacker lokal nära mitt hem. Den skall snart byggas om till annat, så jag är jätteglad över att hinna dit en sista gång.

Och hela helgen skall ägnas åt korvstoppning av rysk litteraturhistoria inför tentan på måndag!

Ha en trevlig helg!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

I dag har jeg fri, det er så deilig å klemme inn noen fridager før man tar juleferie. Og nei, jeg skal ikke stresse ut og gjøre handelsstanden glad!

Her hjemme har jeg fyr i peisen, det er nysnø ute, har nettopp spist god frokost og lest avisene, kosebuksa er på og Radio Glamourbibliotekar Jul spiller fint. Straks kommer en vennine hit, og vi skal kose oss med å bake julekaker og drikke gløgg.

Alt ligger til rette for en herlig dag!

Helga er foreløpig uten spikrede planer, men denne mannen skal det nok tilbringes tid med i morgen tenker jeg... :)

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Da var alle sendejulegavene sendt - ganske glamorøst bare det! Har god kaffe på bordet og Diors Hypnotic Poison Eau sensuelle bak øret her jeg sitter og planlegger resten av julegavene til familien. I helga skal det både handles og bakes og ryddes, det blir både krevende og fint. Rydding er jo kjedelig, men baking er koselig - spesielt med barn. Så det blir nok mer baking enn rydding :)

Regndråpene holder nå på å bli til snøfiller utenfor kjøkkenvinduet mitt. Hurra!

God helg!

Frøken Desibel sa...

God glamorøs fredags ettermiddag!

Hadde en litt tverkete start på dagen i dag, men nå går det så meget bedre. Startet vel kanskje litt på helgen i går med julekonsert og påfølgende pinnekjøttmiddag, men det var jo da ikke mye moro å stå opp i dag...

I løpet av dagen eller helga får jeg vite om jeg har kjøpt min første leilighet. Det er dritskummelt! Og litt spennende:)

Helga blir stort sett viet til rydding og vasking, handling av julegaver,trening og atter en gang litt spredning av julestemning i sentrum.

Håper alle får en fantastisk siste søndag i advent helg:-D

fru winther sa...

Kald, klar og vakker dag i Trondheim. Men glatt, jeg føler meg som Bambi...Denne helga står en del husarbeid for døra her også, vi skal en tur innom Bondens Marked, og vi skal sende min søster hjem på juleferie. I kveld er det mannens juleavslutning på jobb, jeg skal være hjemme med tøfler på beina, et glass vin i handa og "Love Actually" på skjermen. Juletradisjon.Dagens duft er "Vetiver Oriental", den er så god at jeg nesten blir forført av meg selv! GOD HELG til alle, nyt den siste helga før jula ringes inn :)

Anonym sa...

En liten kikk innom etter travel arbeidsdag - alltid hyggelig å bli minnet om å prioritere hyggelige ting i julestria! Får nok ikke invitert noen (jfr din neste post), men skal se Herborg Kråkevik på Det norske teatret på lørdag og på konsert med Gardemusikken søndag og være stolt av min flinke og flotte musikkgardistsønn :)Ellers blir det å avslutte årets siste tentamensbunke og å fortsette prosjekt rydde og vaske til jul. Ønsker alle en fin adventshelg! Glam-lektoren

HildeSofie sa...

Jeg er skikkelig døgnvill for tiden, og har i dag min tredje lørdag denne uken, noe som føles utrolig glamorøst :)
Jeg har altså startet juleferien min, og skal ikke nærme meg jobb før etter nyttår, hurra!

Her er det nettopp tent i peisovnen, ute snør det såvidt, og planer for kvelden er å pakke kofferten for en førjulsferie hos familien på Sørlandet, spise spaghetti med pesto og parmesan og se på Elf. Og kanskje spise et par pepperkaker og drikke julete.

Morgendagen går med på toget, men det er igrunnen bare hyggelig. Og søndag skal vi feire en nevø som for lengst har vokst tanta si over hodet.

En riktig fin førjulshelg til alle!

Populære innlegg