søndag, desember 04, 2011

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 4


Det finnes tradisjonell adventste, og det finnes tradisjonell julete. Jeg har alltid kjøpt inn begge deler, hvert eneste år, men drikker dem sjelden opp. Disse teene blir nesten aldri førstevalget mitt når sannhetens øyeblikk kommer, vannet er nykokt og jeg står foran teskapet og grubler. Men! For noen år siden da Le Palais des Thés akkurat hadde kommet til Norge, fikk jeg denne teen rett før jul av min snille mann. Cachemire er helt perfekt som julete! En blanding av svart og grønn te, med sitrus, nellik og kanel osv - men ikke altfor voldsom.

Også har jeg jo den tidligere nevnte lusseteen fra Göteborg!

(en kalenderklassiker til glede for nye lesere)

5 kommentarer:

Ine sa...

Den der er en av de første teene jeg kjøpte fra Le Palais des Thés, meget mulig etter tips fra deg. Nå hadde jeg glemt den litt, så takk for påminnelsen. Til advent har jeg faktisk kjøpt Stockfleths sin julete - hvis jeg først kjøper adventste og så julete, får jeg aldri drukket dem opp. Og de smaker vel omtrent det samme? Det er i hvert fall ekstra koselig med te i disse tider. :)

Maren sa...

Den må jeg prøve! Jeg har kjøpt julete fra Stockfleths, den synes jeg er så utrolig god, og det har blitt en fin liten tradisjon å kjøpe den inn til første søndag i advent. God søndag!

Glamourbibliotekaren sa...

Stockfleths sin har jeg aldri prøvd - takk for tipset!

petit sa...

Sitter med to adventsteer nå, den ene er fra Kremmerhuset og den andre fra Solberg & Hansen, de er fine på hver sin måte men den siste er kraftigere på smak så den første er kanskje å foretrekke. Har ikke funnet ditt merke i Bergen så langt. Lurte bare på om du har smakt den som omtales på palaisdesthe.com/fr sine sider i dag, det som er dagens forslag i deres adventskalender: The No 25 Noir Edition Limitee?

Glamourbibliotekaren sa...

Tror ikke jeg har vært borti den! Lenge siden jeg har kjøpt noe annet enn de gode gamle favorittene mine. Kanskje på tide!

Populære innlegg