søndag, desember 11, 2011

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 11

Det er lønningstid for mange av oss denne helga, og jeg vet i allefall hva jeg skal gjøre for å feire: Drikke varm sjokolade. Og tenke på den gode varme sjokoladen vi alltid fikk servert hos mormor på julaften inne i hennes varme og koselige lille stue.

Her er en (tre år gammel) Oslo-guide til steder hvor de serverer bra kvalitet. Bristol er en favoritt for min del, ikke minst pga omgivelsene: Bøker! Bibliotekbar!

4 kommentarer:

Ine sa...

I går fikk jeg kakaopulver fra Divine (fair trade og fantastisk!) i kalendergave av min kjære, så jeg tenker at jeg skal bruke det til kakao i dag.

Bibliotekbaren er utrolig fin, men jeg har bare såvidt vært innom der. Vi trodde vi kunne dukke opp uanmeldt, men det går jo ikke! Vi fikk snust litt på bøkene, men ingen varm sjokolade. En annen gang :)

Glamourbibliotekaren sa...

Oi! Er det tvangsbordbestilling der nå? Det har jeg ikke opplevd. Synd, i såfall! Fairtrade-kakao er fint :)

Ine sa...

Jeg tror ikke det er tvangsbordbestilling, men alle bordene var reservert da vi var der, så da var det ikke plass til oss. Det skal nevnes at det var en lørdag - sikkert bedre å dukke opp uanmeldt på en hverdag. :)

ANNEPÅLANDET sa...

Bibliotekbaren er min favoritt! Tror ikke det er obligatorisk bordbestilling men hvis "alle andre" har bestilt bord, blir det jo ingen igjen... Det har jeg erfart, selv på en hverdag. Så styr unna lunsjtid, kom heller itt tidlig eller sent. <ingen ting er som kakao med krem under lysekronene! God er den også.

Populære innlegg