onsdag, desember 21, 2011

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 21


Man kan jo alltids håpe på å få en haug med bøker til jul - men uansett er det smart å forberede det som for mange er årets leseferie: Lage en pen liten bunke med bøker man lenge har hatt lyst til å lese. Nå er det tid for denslags! Jeg har kjøpt så mange på loppis det siste året at jeg har mer enn nok å velge blant. Men selvfølgelig ønsker jeg meg bøker til jul! Jeg vil ha mange fine lesestunder foran meg utover vinteren! Og aller nærmest: Juleferien. Den er her! Endelig!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har så vavittig mange uleste bøker i hylla at jeg har problemer med å velge hvilke som skal bli med meg på juleferie.... Blir nok minst to mursteiner..

glamouringeniøren sa...

Hurra for juleferie ja!

Håper å få lest ut boka mi og begynt på en ny en også. Men hvilken montro... :)

Drama Queen sa...

Jeg har begynt å tenke på en liste med nyttårsforsetter som skal være positive og helt oppnåelige, som å drikke mer god kaffe og te, spise god mat og å lese mer bøker fra biblioteket. Og jeg kan jo begynne før jul også

Anonym sa...

Jul er så absolutt en lesehøytid! Det minner meg på at jeg må dra innom biblioteket i morgen. Har dere noen gode bøker å anbefale? God lesejul fra Stine!

Populære innlegg