torsdag, desember 01, 2011

Plutselig ble det mørkt

Jammen kan det være koselig med strømbrudd, i allefall så lenge det er plussgrader ute - og så lenge det ikke varer hele kvelden. En time var akkurat passe. Jeg hadde varm te, heldigvis, og levende musikk ettersom min elskede øvde i underetasjen. Med et magasin og noen levende lys ble det riktig koselig stemning i stua.


Og på badet ble det tilsvarende tacky ettersom det plutselig bare var de røde batteridrevne hjertene som lyste. Ay caramba!

5 kommentarer:

Synne sa...

coculOi, her har vi ikke hatt noe strømbrudd! Hadde nok ikke hatt så mye imot det, jeg heller - det er som oftest slik at telysene er tent og tevannet varmt her også!

Glamoursjefen sa...

Strømbrudd er egentlig ganske koselig dersom man ikke står med vått hår og skal på fest om en halv time eller har mat i ovnen og venter gjester... :)

Selv hadde vi et alvorlig strømbudd seint på vinteren i år og da så vi hvor mørkt det virkelig ble når hele nabolaget var mørkt. En annen ting var at jeg fant ut hvilken stor forskjell det er på lys, og at støpte stearinlys gav mer lys i rommet enn telys. Noe å tenke på i "kriseplanlegging"?

Glamourbibliotekaren sa...

Nettopp; jeg begynte å bli litt sulten etterhvert. Da var det fint at strømmen kom tilbake så jeg fikk laget middag! Timing is everything.

Stine Arkeologine sa...

Ja det så koselig ut! Noen av de fineste barndomsminnene jeg har er fra da strømmen gikk hjemme.. Det skjedde titt og ofte når høst- og vinterstormene raste, og det tok gjerne et døgn eller to før den kom tilbake. Pappa gravde ned frysematen i snøen, mamma kokte grøt på oljekaminen og det var levende lys overalt. Ja det var tider... :-) Koseleg ennå men heldigvis tar det ikke lang tid å fikse feilen lenger så de som ikke har vedovn slipper å fryse!

Glamourbibliotekaren sa...

Det høres mildt sagt eksotisk ut! Når man begynner å snakke om DØGN uten strøm tror jeg kanskje det blir litt i overkant krevende for min del :)

Populære innlegg