fredag, desember 02, 2011

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 2Når det nærmer seg jul kan man speede opp stemningen litt med velduftende ting. Man kan lage sin egen potpourri av epleskiver og kanelstenger, man kan brenne kongerøkelse, eller man kan gjøre som meg: Kjøpe stjerneanis og legge fram i en skål eller som her; i adventstaken. Sniff!


(en kalenderklassiker til glede for nye lesere)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen takk for julemusikken i går! Den skaper julestemning her på kjøkkenet hvor jeg akkurat har bakt brød og italiensk julekake. Min lille datter spiser clementin med stor entusiasme og danser til julemusikken. Tusen takk for nydelig og inspirerende blogg! Ha en strålende 2.desemberdag!

Silje sa...

Hvor får man kjøpt stjerneanis?

Jeg har akkurat samme adventsstake, og foreløbig er den fylt med kongler...men det hadde vært fint med noe velduftende også:)

Anonym sa...

julekalenderen din er så koselig!! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Tusen takk for hyggelige ord! :) Så fint at du liker julemusikken!

Silje: Jeg kjøpte mine på Granit i Thorvald Meyersgate, men de har sikkert flere steder rundtom i by og land. Kanskje apoteket har noe tilsvarende?

Anonym: Så koselig at du synes det!

Anonym sa...

Silje: vanlige matbutikker med godt utvalg bruker å ha det, da finner du det i tilfelle blant krydderposene i den vanlige krydderhylla. :-)

Så lurt å fylle adventsstaken med krydderier, kastanjer osv. - ser kjempekoselig ut!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for tipset! :)

Populære innlegg