fredag, mars 02, 2012

Glamorøs fredagGod morgen!


Her består glamouren av solskinn, kiwismoothie, YSL Rive Gauche og fredagsavisene. Dessuten: I kveld skal jeg endelig se La Bohème i operaen, nøyaktig et halvt år etter at jeg kjøpte billettene. 


Det er herlig at mars og lysere dager er her! Jeg drømte om krokus og snøklokker i natt. 


Ha en fin dag alle sammen. 

33 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon! Sola skin og alt er fint, huset er tomt og eg har ordna meg ein time til å fikse det som bør fiksast her heime slik at når eg kjem heim i ettermiddag så kan freden senke seg utan stress.

Vi har barnehelg, og den vert ganske roleg. Hovuddelen av merksemda får ho som fylte seksten for ei veke sidan, på søndag vert det eit stort familieselskap for å feire hennne. Dagens glamour består av Etra by Etro bak øyrene og eit par jeans som eg leitte fram som kom i hus i 2002 og som utruleg nok framleis passar. Juhu for ti år gamle jeans!

Eg vinkar mot nord til Elisabeth, og ynskjer alle, og bibliotekaren især ei fredeleg helg. Eg er glad for at du er tilbake frå ferie og alt det der, glamourbibliotekar!

Siri Lindstad sa...

Skal også se (og ikke minst høre) La Boheme i kveld!

Og for øvrig består glamouren i møtefri fredag og dermed masse skrivetid, småsko, solskinn ute og bare hyggelige planer for helgen.

Maje sa...

Glad for at Glamourbibliotekaren er tilbake fra ferie! Det ble ikke det samme forrige fredag:-)

Fredagsglam her består i dag av nydelig solskinn, ingen møter og Elisabeth Arden Green Tea parfyme. Jeg blir mer og mer glad i den med årene. En merkelig parfyme..

Ellers er det godt å se frem mot en helg uten store planer. Håper å kunne sitte litt på verandaen og drikke kaffe:-)

God helg, alle sammen!

HildeSofie sa...

Endelig fredag! Her skinner sola inn vinduene, frokost i form av knekkebrød er nettopp spist, nå venter jeg på at vannet skal koke så jeg kan lage en kopp sort te.
Hjemmekontordagen består av masse ulike typer jobbing, akkurat sånn jeg liker det. Antrekket er enkelt og casual, men jeg har pyntet meg meg et silkeskjerf i halsen og dagens duft er Magnolia Nobile, fordi jeg lengter etter våren (men innser at det nok kommer minst et snøfall til før vi er ferdige her på Toten).

Planer for helgen: studere! Jeg henger litt etter med deltidsstudiene, så siden jeg er hjemme alene i helgen må jeg benytte sjansen til å sitte med nesa i bøkene. Heldigvis er det spennende fag, så det blir fint!

Innimellom lesingen satser jeg på at sola fortsetter å skinne, så det blir et par turer ut, og kanskje blir det litt bakst når mørket senker seg.

En riktig fin helg til alle!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Sola skinner så intenst at persiennene måtte ned på kontoret her. Egentlig litt trist, men nødvendig for å få gjort noe.

Snart er det helg og det skal bli godt. På søndag får jeg se kjæresten igjen, som har vært borte på jobb alt for lenge. Det blir kos.

I helga blir det ellers mye matlaging, lesing (har tatt seg opp nå, og leser plutselig to bøker samtidig!) og baking skal det bli. Hunden skal også få seg noen fine turer.

Ønsker alle sammen en god helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her er været mildt og omskiftelig, og jeg velger å tro at det er våren som er i anmarsj. Fredagsglamouren er godt intakt i dag; pen skjorte under lilla v-hals-genser, matchende ring, pene jeans, hjerteformet smykke med Swarowskikrystaller i halsen og fin Chanel Rouge Allure i fargen Intuitive på leppene. Jeg dufter av AmourAmour, den firbeinte er med på jobb i dag og i helga har jeg min kjære far på besøk.

I går henta jeg dessuten mine forhåndsbestilte Mamut-bøker, og så snart jeg er ferdig med den FANTASTISKE boka jeg nå leser (Tea Obrecht: The Tiger's Wife), skal jeg gå i gang med ei av dem - enten Herta Muller eller Orhan Pamuk, tror jeg. Eller Niels Fredrik Dahl. Tough choice!

I kveld kommer dessuten ei venninne på middag, og pappa hadde med seg (frossen) selvfanget ørret da han kom ned i går kveld, så det blir nok en wok med ørret, grønnsaker og nudler eller ris på bordet i kveld. Gleder meg allerede!

Varm klem til Alt Godt, og god helg til hele bøtteballetten her inne!

barnebibliotekaren sa...

Sol på kontoret, frokostmøte med ferske rundstykker, kaffe i koppen, og senere blir det kake for en jubilerende kollega. Fin fredag!
Jeg har funnet fram denimskjørtet, med offwhite bluse og brune strømper og støvletter ble antrekket passe fredagsfint. Dagens duft ble Flower Bomb fra Viktor&Rolf, i ørene dingler discokuler.
Helgen skal brukes til hygge og ro med alle jentene våre, og en liten tur på jobb i morgen for å avvikle en barneteaterforestilling.
God helg til alle, og en ekstra god helg ønskes glamourbibliotekaren. Godt å ha deg tilbake!

Fine Friminutt sa...

God morgen! Solen skinner og det er vår ute! Følelsen er helt ubeskrivelig - og i tillegg er det helg! Lykke. Glamouren i dag er først og fremst en kopp kaffe som jeg prøver å nyte mens jeg stresser med å gjøre meg klar til et møte kl 10. Men tid til å besøke Glamourbibliotekaren - det har jeg selvsagt!

Dagen går bort i møter, men jeg skal huske på å titte ut av vinduet så ofte jeg kan. Helgen er helt tom for planer - og jeg nyter det. Håper på mye sol og at snøen forsvinner på verandaen. DET hadde vært skjønt. God fredag alle sammen!

Lovise sa...

God morgen! Det er en deilig dag. Jeg har røde negler, rød trut og Magnolia Nobile bak øret. Kan ikke annet enn å få en strålende dag med en sånn start.
God fredag!

Anonym sa...

God fredag!åååå kor eg savna desse rapportene sist veka!:(godt glamourbibliotekaren er tilbake:) dagens glamour tar seg snar opp når ho mor, altså meg, reiser til Stavanger med bestisane mine..helga vil vera proppa med kvalitetstid fra ende til anen..bursdagsfest i kveld,7-rettars middag på fancy restaurant på lørdag,nye høghela sko, den lille sorte, hotelovernatting, tøffler og morgenkåpe..ååå sukk..snakk om glamourøs helg!jippi!!ønske dåke alle ei nydelig helg..pust inn..pust ut..nyt..klem fra Anita

Fagbibliotekaren sa...

Sol og vårstemning i hovedstaden, jeg nyter det. Godt ned i andre store kaffekopp. Det har vært en hektisk men veldig morsom uke på jobb. Skal belønne meg med klapp på skuldra, sjokolade og et glass rødt i kveld. Ellers i helga skal jeg og kjæresten ha dugnad i heimen, fikse alle småting som har blitt utsatt. Heldigvis innebærer dugnad også kaffe, kos og kake i solveggen.
Livet er fint og våren er kommet. Riktig god helg!

fru winther sa...

Åh, så fantastisk! Det kan jo ikke bli annet enn en fantastisk kveld,og jeg er bare biiittelitt misunnelig ;). I helga skal jeg spise verdens beste Sachertorte på den lokale italienske kaféen, lete etter kjole til et bryllup, drikke etpar glass vin og kose meg sammen med kjæresten og bikkja. Jo,jeg skal bade bikkja også, det er ALT ANNET enn glamorøst.Jeg dufter Bandit,som jeg har en total hangup på for tida, den lukter ekstra fantastisk når været er surt og regnete, og får meg til å føle meg som Powerwoman. Ikke ille.En annen ting; jeg har sett påskeliljespirer! Hurra! Og med det;riktig god helg til alle!

Maren sa...

Endelig fredag! Jeg har prikkekjole på og gjør meg klar til å gjøre unna noen timer på lesesalen. Te i koppen og vinduet er åpent, og det er bare deilig! Helga går ellers med til pakking, for på søndag reiser jeg på kjærestetur til Praha! Åh som jeg gleder meg. Ønsker alle en riktig god helg!

Mynte sa...

Deilig med fredag og strålende sol! Våren er her!

Jeg nyter dagen med fredagsavisene og en ganske nyfødt baby på fanget. I dag blir det kaffe og trilling i sola.

Ønsker alle en god helg!

koristen sa...

Strålende sol, og fredagsglamouren er på plass i form av pen bluse, perleogdiamant-øredobber og arvebling. Bak øret Chanel No 5 Sensual Elixir (pjuuh, vurderer å finne en yndlingsparfyme med kortere navn :-D)

Planen er å jobbe som en helt, deretter er det jenteklubb. Helgen er ellers uten planer, men det blir masse husarbeid og forhåpentligvis noen turer i fint vær.

Forresten har jeg sett både krokus og snøklokker, så våren er ikke langt unna! God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre.

Stine Arkeologine sa...

God fredagsmorgen! Denne uka føles helt snudd på hodet, siden jeg kom hjem fra åtte dagers vinterferie på hytta i går og har "første" arbeidsdag i dag. Men arbeidsuker som bare består av fredager er sjeldent glamorøst! God følelse å være stiv og støl etter lange skiturer, ha nyvasket hår og yndlingsparfymen på og vite at jeg bare skal være hjemme i helga. Planene er å snekre og ordne litt i huset, drikke masse kaffe, høre på musikk, lese, skrive dikt og se "The Artist" på kino). Gleder meg.

Håper dere alle får en fin og fredelig helg! :-)

Synne sa...

Det hørtes ut som et veldig fint utgangspunkt for en fredag! Jeg begynner å bli kvitt influensaen som ødela slutten på forrige uke, og det føles knallbra! På vei til jobb kunne jeg glede med over strålende sol og bok på t-banen, og jeg har noen av mine yndlingsøredobber på. I morgen har jeg fri fra lørdagspostbudjobben, og kan bruke dagen på hva jeg vil - det kjennes også ganske så glamorøst, hoho. Denne helga blir super! God fredag til alle!

Sørlandspige sa...

God glamorøs fredag fra sør! Vintervåren kan vel nå kalles vår, siden det er blitt mars? Iallfall er vi begunstiget med nok en soldag, snøen er helt borte, påskeliljene er 5 cm høye, og i går kveld sang svarttrosten!
Egen glamour er ikke like imponerende, men solkrem på lysebrune kinn, lipgloss, flotte solbriller og vårlig, gulgrønn jakke gjør meg glad - i tillegg til den strålende vårsola!

Mariaflyflyfly sa...

God formiddag i vårsola!
Utropstegnet indikerer kanskje oppvåkenhet og entusiasme, men det er ikke helt sant i dag.
Denne fredagen har jeg for første fredagen i mitt liv fem valper i hus, sammen med sin mor, min kjære Fanta. :) Koselig og stas på mange måter, men også belastende og slitsomt (hønemor som jeg er).
Så, min glæm i dag tror jeg må bli hvis jeg får sovet ett par timer.
Voff, voff!

frk Frydefull sa...

Åh endelig tilbake! Lenge siden jeg har rapportert nå - ett år i ammetåka gjorde sitt til at rapporteringen uteble.

Deilig fredag på sørlandet - fruktte i koppen og joggesko på beina. Dagens duft ble Coco Mademoiselle og i kveld har jeg invitert en kollega på sashimi og champagne. Resten av helgen preges av familiebesøk - og (nok en) feiring av husets ettåring. Tror det blir i form av pølsegrilling! Herlig med vår altså : ) God helg!

Frøken Desibel sa...

God formiddag!
Dagen er litt preget av en runde med lett omgangssjuka i går. Ikke helt på topp med andre ord.

Men, om få timer er det fjelltur med jobben. Selv om det kanskje ikke blir masse skigåing, så blir det masse avslapning. Og en booket SPA-time er også noe å se frem til:-)

Ha en fin helg alle sammen!

Anita sa...

Deilige fredag! Svart kjole, rosa strømper og rabarbra-te i koppen.

I helgen får vi besøk, og jeg skal gjøre et forsøk på å sitte på terrassen med avis, kaffe og sjokolade.

Jeg har en liten utfordring til deg Glambibliotekaren: vil du fortelle oss om hvor du har vært på ferie? Du skriver alltid så fine reisebeskrivelser!

Britt Åse sa...

God fredag! I full fart inne fra kontoret - det på jobb - ikke hjemme. Sola skinner, jeg har nyvasket hår og ny lipgloss, og jeg dufter av H.Mori Magical moon.
Helga skal benyttes til litt besøk, nedvask av drivhus og tomatsåing. Ja, og litt dukkestrikk også :-)

God helg!

Anonym sa...

Det blir spennende å høre hva du synes om La B.Jeg er "vokst opp" med stykket....ha en finfin helg. .mette

Mari sa...

Fredagen tilbringes i 3. etasje på Drammen bibliotek, med utsikt til fantastiske, runde mursteinsbygninger og solskinn.

Anonym sa...

Det blir spennende å høre hva du mener/synes om La B. .mette

Tea sa...

Fredagen er ikke helt den samme uten glamourbibliotekaren:) Her startet dagen med en spinningøkt 06:45, og det gir en god fredagsfølelse når jeg i tillegg har på yndlingsvårkjole fra Jenny Hellstrøm og grønn øyenskygge er fredagen fullkommen. Fine timer med søte elever, hjemme til to og fredagspizza - dagen er nesten fullkommen ( nesten fordi man en skal bort i kveld, men en date med mcdreamy er helt greit).

Glam-mamma sa...

En tufs hilsen fra meg i dag. Influensa på tredje dag, og skikkelig dårlig form.

Gleder meg likevel over våren som trenger seg inn på meg gjennom vinduene. Godt endelig å kommet seg over i mars.

Må vel pleie meg selv i helga. Guffent ikke å ha overskudd til å leke med vår lille stjerne som heldigvis er frisk.

Ønsker dere alle en god helg.

Løvemunn sa...

Dagens glamorøse opplevelse har vært besøk i den nye mathallen i hovedstaden. Mange matglade mennesker i alle aldre, som smattet og smakte. I dag var det vel mye spekekjøtt og røykelaks, håper på frodig basarstemning når den åpner ordentlig. Tenker på gode opplevelser i feks. Saluhallen på Östermalm og La Boqueria i Barcelona.

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Svart kjole, fugleskjerf og nye, svarte oxfords på føttene. Øl på avdelingsmøtet (disse kreative bransjene... <3) og litt tidlig avslutning på arbeidsdagen. Rusletur hjem i sola med solbriller på nesa og en bukett rosa tulipaner under armen. Snart salmalaks til middag og deilig hjemmekveld. I morgen: forsmak på den nye mathallen og middagsfest med fine venner hjemme. masse lykke!

God helg til alle!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Svart kjole, fugleskjerf, DKNY Fresh Blossom og nye, svarte oxfords på føttene. Øl på avdelingsmøtet (disse kreative bransjene... <3) og litt tidlig avslutning på arbeidsdagen. Rusletur hjem i sola med solbriller på nesa og en bukett rosa tulipaner under armen.

Snart: salmalaks til middag og deilig hjemmekveld. I morgen: Forsmak på den nye mathallen på Vulkan og middagsfest med fine venner hjemme.
Masse lykke!

God helg til alle!

Linda Terese sa...

Kos deg i operaen! Jeg skulle så gjerne sett la Boheme selv..! Jeg så den for mane år siden, i en helt annen versjon og oppsetning, og har bare gode minner om den. Men så var det dette med faktisk å få bestilt seg billetter..

Reggy sa...

etter å ha slept meg hjem fra jobb, totalt utladet for krefter, var det godt å begrave meg i sofaen og sovne til dokumentar om agata christie på nrk2...
God helg!:)

Populære innlegg