fredag, august 03, 2012

Glamorøs fredagGod morgen alle sammen!

Jeg våknet i natt av at regnet trommet mot ruta, men jeg tror det skal bli finere utover dagen! Jeg har i allefall planlagt en tur i parken med ei venninne, spise is, og grille grønnsaker på verandaen i kveld. Dagens glamoureffekter er en ultrafeminin blomstrete bluse med matchende parfyme (L'Artisan La chasse aux papillons extreme) og perler i ørene, en kopp grønn kvedete fra Perch's, og Leon Wares nydelige "Slippin' away". (Visste dere at Marvin Gayes album "I want you" egentlig var Leon Wares prosjekt? Må finne ut mer om hva som skjedde der)

Håper alle har det bra! Del gjerne deres glamorøse fredager her i kommentarfeltet, enten dere jobber eller har ferie!

mvh eders Glamourbibliotekar

25 kommentarer:

Sørlandspige sa...

God morgen! I dag trengs det ikke regntøy, jeg har sommersøt, rød linkjole på og skal en rask bytur på formiddagen for å kjøpe kaffe og litt annet. I morgen blir det vennetreff hele dagen, og søndag er planen et besøk på kunstutstilling i naturskjønt område. Med andre ord: Nyte tilværelse, natur og kultur - i august også!

Maje sa...

God morgen!

Dagens glamour består i at jeg får kaffebesøk i lunsjen, at søsteren min er hjemme i helga og at jeg har en kopp med dampende, nybrygget Darjeeling på skrivebordet mitt. I bakgrunnen synger Melody Gardot jazz med myk stemme.

Hvis regnet kunne tenke seg å ta en middagspause i dag blir det nok også en kopp kaffe på verandaen i ettermiddag. God helg!

Dahlia sa...

Ikke store planer for helgen. Organisering i heimen blir det, familien vokser og plassen må utnyttes mer effektivt. Og så skal jeg lage cannelloni. Det har jeg ikke gjort siden studietiden, som er en stund siden. Noen tradisjonelle til barna med kjøttfyll, og så prøver jeg å komme på noe lurt til oss voksne. Kanskje cottagecheese/parmesan-fyll med et eller annet oppi. Her er det bare å utfolde seg og bruke fantasien.

HildeSofie sa...

God fredag formiddag! Siste feriefredagen for denne sommeren, og jeg prøver å jobbe meg tilbake til en mer normal døgnrytme - like tung hvert år, i alle fall de to første dagene :)

Litt husarbeid og trening står på timeplanen etterpå, og så er det tilbake i feriemodus igjen. Ute er det grått, og høstfølelsen er i grunnen her allerede. Flaks for meg at jeg elsker høsten!

I kveld blir det Gammalgrass med Stian Carstensen, Ola Kvernberg og Ole Morten Vågan i en bakgård i Innlandet - stas! Øvrige planer for helgen finnes ikke ennå, men vi skal vel greie å presse ut den siste feriefølelsen på et eller annet vis.

Dagens glamour er to gule roser jeg reddet fra styrtregnet i går ettermiddag. Etter dusjen blir det sort kjole og prikkete strømpebukser, Chanel Chance på halsen, og kanskje jeg skal lakke neglene :)


God helg til alle!

Mariaflyflyfly sa...

God morgen fra provisorisk hjemmekontor i Oslo Syd!

Her har jeg funnet fram en gammel pult og plassert den midt mellom alle flytteeskene for å lage midlertidig dagshjemmekontor. Ila helga flytter vi tilbake til leiligheten vi bodde i for halvannet år siden, så lite glæm i dagene som kommer. Men fint å komme tilbake til den!

Dagens lilleglæm er kanskje å drikke morgenkaffen fra en nydelig porselenskopp jeg fikk i gave fra Cannes tidligere i sommer. Denne:
http://www.roykirkham.co.uk/categories/agapanthus_collection.php

Parfymen min lukter forresten veldig godt!

God helg!
Marianne

Ina sa...

God formiddag! Husbonden har reist på spillejobb, jeg skal snart på kontorjobb, og i helgen blir det fint vær i Vestfold, så da drar jeg dit!

Smått med kulturelle planer, men gamle venner spiller revyer i området. Kanskje, kanskje ikke...

Midnattsblått plisséskjørt og chignon med en liten sløyfe på snei er fint på en fredag. Og korallrosa negler. Duften er "Lovely" fra SJP - min eneste kjendisparfyme, men som har plass i samlingen siden den definitivt lever opp til navnet sitt. Spør du meg.

God helg!

Ina sa...

PS: Hvis regnet fortsetter vil jeg anbefale filmen "Laksefiske i Jemen" som er en snodig, fin, britisk sak.

Vi så den her om dagen, og likte den veldig godt!

Sulvis sa...

God formiddag, Glamourbibliotekar!

Dagens glamoureffekt er knallrøde ballerinas; de piffer opp humør og antrekk der jeg løper bak en trehjulsykkel. Hvis skyene forsvinner, skal vi kjøpe is. Det er i så fall dagens mest spennende hendelse. Ha en fin fredag!

Sulvis

Elisabeth sa...

God morgen! Jeg må innrømme at det ikke er mye som føles glamorøst denne morgenen; det er grått og regn og har vel vært sånn siden mai, tror jeg, med bare noen få hederlige unntaks-dager. Begynner å bli lei!

Men akkurat nå later det til å lysne litt utenfor vinduet mitt, og jeg klamrer meg til håpet. Verken antrekk eller annet er så veldig glamorøst nå, men den innvendige glamouren ivaretas av det faktum at jeg i kveld skal på utendørs nattkonsert med Susanne Sundfør på Nyholm Skanse, åpninga av Nordland Musikkfestuke. Det blir stas.

Klem til Alt Godt, og gode helgeønsker til vertinna og alle fredagsgjestene!

Flagre sa...

God formiddag. Glamorøst fredag med solskinn, fin turkis vintagekjole med hvite blomster og kenzos parfume d'ete i tankene. I kveld skal jeg drikke vin på balkongen til en venninne. Det er år og dag siden vi gjorde det sist og jeg gleder meg som en unge!
God helg til alle!

L sa...

Bryllupsdag!
God kaffe og konfekt på sengen, frokost med rundstykker og eggerøre laget av verdens beste datter!
Livet er godt!
God helg til alle dere som leser dette!

Trude sa...

God formiddag!

Dagens glamour for meg er at naboen nettopp avslørte at hun har et gammelt, antikt piano stående under en pressenning som aldri kom på plass der hun hadde tenkt, da det er for stort. Kanskje jeg vil ha det??
Så nå skal det måles opp i vår stue for å se om en gammel drøm endelig kommer på plass - herlig ustemt, men det finnes vel en pianostemmer i Spania og :)

God helg alle - håper dere får sol der hjemme!!

Ting som gjør en glad sa...

God fredag alle!
Hjemmedag i dag med et skranglete bekken, men sein frokost med kaffe i Maxistrå-kopp, hjemmelaget gulrotbrød og en lekker kremhvit Janusulltrøye ;)

Ting som gjør en glad sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Hurra - fredag! Grå bukser, grå - perlebodert overdel!Reker og prosecco er innkjøpt til i aften og morgendagens middag blir syltet sei med alskens tilbehør og gode venner på besøk. Solen skinner, det er ferie og lønn om en uke - YES!!! .mette

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Jeg er så lykkelig for at solen nå endelig titter inn kontorvinduet at jeg vurderer å rett og slett ta fri resten av dagen :-) Etter en travel uke på jobb er jeg glad det endelig er helg. (Denne sommeren har vist seg å bli en skikkelig biblioteksommer...)

Dagens glamour er at helgen er blank og uten planer, og jeg har verdens beste kjærste og de besteste ungene å bruke den tiden på og med!

En nydelig augusthelg ønskes alle der ute!

Helene sa...

Denne fredagen startet bra med et ærend i byen. Å gå rundt i et sommerstille Oslo er alltid fint, og i dag duftet det deilig av friskt grønt etter nattens regn samtidig som sola titta fram. Ren lykke å rusle i Frogners gater iført sommerkjole og sandaler, med Elie Saab på håndleddene og røde negler:)

Silje sa...

Hei! Dagen startet bra med en god styrketrening-økt. Og nå ser jeg at det er fint vær ute, så det er meget glamorøst å kunne ommøblere dagens planer og heller gå ut i sola med en bok. :) Og så gleder jeg meg til å bruke god tid på å lage middag og dessert som vi kan nyte sammen LENGE når Mannen kommer hjem. Gog helg alle sammen! :)

Synne sa...

O'hoi! Oppholdsvær og enkelte solglimt er glamoureffektene over alle, i hvert fall akkurat i dag, ettersom jeg forbereder meg på skikkelig skogstur. God helg til hele hurven!

Anonym sa...

Jeg har vært på biblioteket - planlegger en rolig helg med tur i skogen, kanskje grilling på verandaen og film på kvelden. Garbo filmen Anna Karenina ble med meg hjem. God helg fra Stine

Maren sa...

God fredag! Jeg har vært siste dag på sommerjobb i dag, litt vemodig og litt deilig. I kveld skal jeg ut å spise med gode venninner, og gleder meg! Da skal en fin kjole på! God helg, alle sammen.

Ine sa...

Jeg er i skikkelig feriemodus, så jeg registrerer knapt hvilken ukedag det er. Men uansett fint med fredag! Det betyr pizzabaking rundt middagstid. Hittil har fredagen gått med til bare hyggelige ting: Kaffe i byen med ei venninne og hennes datter, bruktkupp på gjenbruksstasjonen (60-talls DBS i god stand til 300 kr!) og rester av blåbærpai med kaffe til nå på ettermiddagen. God fredag og god helg, alle sammen!

Tuva sa...

God fredag!

Hittil i dag: intervalltrening i Kampentrappa, lunsj på Villa Paradiso med kjæresten og kontraktsmøte for mitt lille rede som nå er solgt til fordel for en treroms med kjæresten. Denne treromsen har vi imidlertid ikke funnet enda, så helgen skal brukes på visninger.

I kveld er jeg hjemme alene, men jeg har rosé i kjøleskapet og poirot-episoder på dataen, så det skal bli fint!

God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Kjære Glamourbibliotekar,
Det rapporteres herved om en glamorøs fredag av første klasse: huset for meg selv, lese på senga, lat frokost på verandatrappa med føtter i doggvått gress, og deretter hjemmekontor resten av dagen. Sommeren leker sisten, men med utsikt mot hagen kan jeg sprette ut med kaffekoppen så snart det kommer et glimt av sol - og det gjør jeg med god samvittighet! (Det føles ikke som dårlig arbeidsmoral, men en viktig investering!)

Helgeplanene er også bra - en kjæreste som kommer i kveld, og to konserter som jeg har gledet meg til lenge. Hurra!

Ha ei kjempefin helg alle sammen!

Alt godt sa...

God kveld! Dagens glamour var faktisk å fly heim frå eit steikande varmt Hellas til eit solfylt men ganske mykje kjølegare Oslo.

Vi bur midlertidig hos nokre vennar, sidan dei greske husbyttarane våre framleis er i byen og i vår leiligheit. Vi kom heim fordi vi skal i bryllup i morgon, og til det bryllupet har eg lova å lage ein key lime pie, eg må berre sjå ferdig handballkampen først, den er grufullt spennande.

Eg ynskjer alle som er innom ei fredeleg helg, og slenger eit litt misunneleg kyss til Elisabeth i nord, skulle gjerne vore saman med deg på den konserten med Susanne Sundfør. Og det skulle nok gjerne kjæresten min og.

Populære innlegg