fredag, september 21, 2012

Glamorøs fredag


God morgen!
Første dag med votter! Kanskje ikke nødvendig utover dagen, men med to grader på morgenkvisten var de fine å ha (-forøvrig strikket av en venninne, med kvinnesaks-mønster!)

Yves Rocher preger min nakke, perler i ørene og ellers ganske casual. Planer for dagen er å høre bare på fin musikk, både på jobb og hjemme. Det betyr sannsynligvis et innlegg i vinylbloggen i kveld! Jeg har planer om å sette meg ned med min største tekanne, stearinlys og Kate Bush snurrende på platespilleren. Det blir en fin fredagskveld tenker jeg!

Ha en riktig god fredag, kjære lesere! Hva forgyller deres dag?


30 kommentarer:

Ingerid sa...

God morgen fra Moskva! Her er været varmt, med sol, det skal bli 20 grader idag, og jeg gruer meg litt til overgangen til kaldere vær i Oslo. Dagen bringer møter, og antrekket er selvfølgelig høye hæler, svart drakt med skjørt og grønt silkeskjerf i halsen, pene, lange øredobber i sølv og grønt, og matchende diger grønn skinnveske full av notatbøker og IT-utstyr, et slags "forskerens feltkontor". Lille øyeskygge, snart også rosa leppestift - gode gamle l'Oreal Color Riche Cristal Rose. Senere på dagen håper jeg å rekke en manikyr og ihvertfall en kaffe på uteservering. Helgen bringer pakking, en tur på postkontor med et lass bøker, og så, endelig, hjem hjem hjem til mann og barn.
Jamen er det stor forskjell på hverdagsglamour i Moskva og i Oslo!
Men jeg ser på damene her, som mange ganger før, og tenker at nå må jeg lære noe av damene her om pene hverdagsantrekk, med skjørt, som ikke er i svart. Utvalget er jo større her, men kanskje Glamourbibliotekaren kan fortsette å inspirere, kanskje til og med litt ekstra foran vinteren?
God fredag og helg til alle, og særlig Glamourbibliotekaren, fra bråkete og solfylte Moskva.

Line sa...

Ute er det vått og grått men det gjør ingen ting for denne helga blir det reuinion for koret jeg var med i på ungdomsskolen og videregående, vi skal øve nok til å synge i kirka på søndag og vi skal mimre. Det blir kjempekoselig å møte gamle kjente igjen, så denne helga har jeg virkelig sett frem til lenge.

Anonym sa...

FF= fridag og fredag. Solen skinner. Antrekket må tilpasses biltur da Charlottenberg/Kongsvinger står på dagsplanen. Jeans og converse. Hvit lin overdel og verdens tynneste/letteste/varmeste boblejakke medbrakt. Alltid et skjerf rundt halsen: idag hvitt på blått. Perler i ørene og perle rundt halsen. Dette blir en fin dag! .mette

Regnboge sa...

I går kveld sat eg og reparerte og sydde opp skjørtet som tilhøyrte mormor, slik at det passar litt betre til meg og skjuler dei slitne kantane. So i dag skal eg gå med det (som har eit livleg mønster i blått, raudt, gult og kvitt), pluss svart gensar, ullstrømpebukse og skjerf, grå kardigan og eit lite sølvsmykke. Kjekt å pynte seg litt utan noken spesiell grunn, anna enn det fine vêret med delvis blå himmel.

Alt godt sa...

God morgon! Denne fredagen må eg spare glamouren til i morgon. For vi lagar bryllup! Bryllupet vårt står i morgon, og då er det glamour til tusen, med gullsko frå högl, knekort, lekker brudekjole og hårpynt frå sandberg of sweden.

Men i dag er det jobbeantrekk som gjeld. Årvoll gård skal omdannast til ein vakker festplass for til saman 150 glade gjestar. Heldigvis har eg Elisabeth frå nord og mange andre gode hjelparar med meg for å få det heile strøkent. No kryssar eg berre fingrane for at storm har rett når det gjeld vêret, og ikkje yr. Uansett blir det ein fin dag! :-)

Yellowbird sa...

Fredag igjen! Ukene suser jo avgårde!

Det har vært en hektisk jobbuke, og den er ikke slutt ennå heller. Men kl 15 tar jeg helg.

Casual antrekk her også - jeans, lang grå genser og en lokalprodusert parfyme fra en gård jeg besøkte i Scottland (som dufter deilig av de lokale liljene i dalen) bak ørene. Også høyhelte ankelstøvletter skal på før jeg suser ut døra om litt.

I helga blir det familiefest og jeg gleder meg. God helg til alle!

Annette sa...

God formiddag!
Låner kontorplass hos søsterbedriften i dag, da jeg er på besøk i bartebyen. Flott utsikt mot Munkholmen er ikke å forakte!
Av glamorøse innslag i dag er det medbrakte bringebær til snacks, pluss røde roser i kinnene etter en kjølig, men flott sykkeltur på jobb.
Ha en flott fredag!

HildeSofie sa...

Riktig god glamorøs morgen! Foreløpig sitter jeg i pysj og knallrøde ulltøfler, på kjøkkenet hos en venninne - har flyttet hjemmekontoret til Kristiansand i dag :)

Litt lett arbeid som skal gjøres unna i dag, og så blir det tidlig helg. Deretter legger vi i vei til den største matbutikken vi kan finne, det er nemlig duket for den årlige jenteturen, hvor mat, vin og ikke minst gode samtaler står i fokus!

Riktig god helg til alle, og spesielt til Alt Godt: gratulerer med dagen i morgen!

Drama Queen sa...

Det er så utrolig flott å ta tog til jobb langs Gandsfjorden når tåken ligger lett over fjellene og gode kollegaer er like trette som meg.

Prøver å markere glmorøs fredag med den spesielt glamurøse koppen med te og mitt rav smykke

I helgen skal jeg blant annet på foredrag med Kolbein Falkeid og Ketil Bjørnstad. Det må jo bare bli flott

slikejenter sa...

Jeg forsov meg uglamorøst i morges noe som har høynet stressfaktoren en smule. Men så snart jeg blir ferdig med møtene jeg skal i nå straks roer det hele seg. Så er det bare å hente startnummer og lade opp til morgendagens halvmaraton. Jeg gruer meg.... Men på søndag skal jeg ha gjester og gleder meg til å bake litt i ro og fred etter målgang i morgen ettermiddag en gang (!). Ellers: nye favorittklær, chance eau fraiche og kjøpekaffe gjør tross alt morgenen litt mer glæm enn vanlig. Og dessuten: SOL!

Ellers: Ønsker Alt Godt alt godt og en fantastisk bryllupsdag i morgen. Skal sende deg en tanke når jeg jogger rundt i Oslos gater :)

Frøken Sekretær sa...

Det var en minusgrader i morges, og behov for skinnhansker! Antrekket er fredagspyntet, vinrød sekretærbluse med sløyfe i halsen. Salt&pepper pencilskirt med vinrødt lakkbelte. Tette, sorte strømper og sorte høyehælte sko. Valgte tweedjakken med fuskepels-krage i morges. Perler i ørene og på hånden. Chanel no 5 i nakken og apple berry-leppestift.

Fredagskvelden skal nytes i selskap med verdens fineste 5 åring, hjemmelaget carbonara, fyr i ovnen og strikketøy.

God fredag!

koristen sa...

Etter jobb går turen til Hafjell på korseminar, det er slitsomt, gøy og glamorøst! Antrekket er svart og dongeri - med skjørt og fine støvletter for å feire det strålende været. Rundt halsen et nydelig smykke med både perle og hjerte og en ugle i fin, grå stein som jeg ikke vet hva er. Lekkert er det i alle fall. Philosykos bak ørene, mmm.

DAM-dadadaaa, DAM-dadadaaa, damdadadadadadadaaaa, dadadadadadaaaa...osv - det er meg som synger Bruremarsj fra Lødingen for Alt Godt, håper du får en strålende bryllupsdag!

God helg til Glamourbiblitoekaren og alle andre glamorøse!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag - fra solfylte Oslo! Denne helga står i bryllupets tegn, for AltGodt skal gifte seg i morgen. Nå sitter jeg i stua hennes og spiser en sen frokost etter å ha ordna litt småsaker på morgenkvisten. Teen (Earl Grey) er servert i rosekopp av den vordende bruden, så jeg får ikke glamour enn dette!

Antrekket er enkelt, jeans, sort singlet og etterhver en sort hettejakke tenker jeg. Om ikke alt for lenge drar vi til bryllupslokalet for å ordne. I ettermiddag sjekker jeg inn på hotell (glamour, baby!) og i kveld blir det før-bryllups-pils med kjente og ukjente venninner. Da skal jeg bytte ut singlet og hettejakke med rutete skjorte og 'hullete' strikkegenser sammen med jeansen. Og hele helga dufter jeg av India Hicks Island Living fra C&E.

God glamorøs fredag, alle som en! (Og den sedvanlige klemmen jeg sender AltGodt blir nok overlevert live i dag...)

Stine Arkeologine sa...

Lang frokost og myk start med hjemmekontor på morgenkvisten har forgylt denne dagen så langt! Det plaskregner og er kaldt, så antrekket blir bukse, lammeullsgenser og lange støvler med ullsåler. Men nyvasket hår, min fineste ring på hånda og god parfyme gjør at jeg føler meg fin likevel. Skal se "Slik du ser meg" på kino og spise ute i helga. Og gå lange turer sammen med kjæresten, det gleder jeg meg nesten aller mest til.

Nå skal jeg jammen ta en brudemarsj på fela for Alt Godt herfra også før jeg sykler på jobb, den som bestefaren min skrev og spilte i mine foreldres bryllup. Ønsker deg til lykke i morgen! Og god helg til alle sammen! <3

Jorunn sa...

Ettermiddagsvakt seinare betyr slapp og roleg morgon, i Bergen er det endeleg sol etter ei litt for lang regntid.. Det luktar haust så kanskje det blir ein tur før jobb. God helg alle:)

Kristin sa...

Hei gode glamourbibliotekar og andre gode fredagsmennesker!

Forventninger om en herlig kveld med to damer som giftet seg i sommer og som ennå er uvitende om at de skal få et forsinket utdrikningslag i kveld får dagen min til å skinne.


fru winther sa...

Hurra for bryllupet til Alt Godt! Alle gode ønsker og lykke, lykke til! Nyt dagen! Her i huset er mannen sjuk, så det blir nok en rolig helg. Unghunden er generelt hyper, og sørger for å holde meg i aktivitet....innimellom skal jeg kose meg med Marian Keyes' siste bok og etpar gode kopper te. Dagens duft er Seville al'aube, så forbasket god. Riktig god helg, alle!

Oslopiken sa...

Åh, vakker høstmorgen i Oslo! En irriterende forkjølelse og mange uker med minimalt med søvn trekker glamoren greit ned, mens to små uker til termindato og sparkende baby i magen trekker raskt opp igjen : )
Ellers: p2, tekopp (ny favoritt: Newby Darjeeling) og meget uglamorøst antrekk. Deilig. Planer for dagen: muligens spasere en tur. Prøve å finne opp en festlig rett med ingredienser man kan spise som gravid. Drømme om kittoster og spekemat og rødvin. Vaske noen bittesmå og usannsynlig søte strømpebukser.

God høsthelg til alle, spesielt til brura!

S sa...

I dag er glamourfølelsen virkelig til stede, siden kofferten står i et hjørne av kontoret og minner meg på at jeg setter kursen sørover etter jobb i dag. Reiser til hovedstaden på besøk/husmorferie til en svært god venninne. Vet at det blir mye te-drikking, noe rødvin, lange og gode samtaler og mye latter. Og akkurat nå er timingen egentlig perfekt, for jeg er ganske sliten.

Ønsker alle ei flott helg!

Britt Åse sa...

Standardfredag her. Hjemmekontor/rapportskriving/lese fagstoff iført uglamorøst antrekk. Det er imidlertid deilig å sitte og jobbe på sitt eget kjøkken, med utsikt til disse:
http://hagenpahytta.net/wp-content/uploads/2008/09/colchicum-waterlily.jpg

Duften er Dior Midnight poison, og helgen skal brukes til mimring med Frankrike-ferie-venner i Oslo. Det gleder jeg meg til!

Så gleder jeg meg veldig med Alt godt og hennes tilkommende, som har sluppet kjærligheta inn, og skal feire hverandre i morgen. Lykke, lykke til!! Og kos dere :-)

Maren sa...

Jeg er så glad for at det er fredag! Dessuten er det ukas andre hjemmekontordag, så jeg koser meg med tente stearinlys, flere kopper grønn te med kanel og Stacey Kent ved siden av lesinga. Jeg kjenner høstkriblingen i magen! Dessuten har jeg bestilt den fineste vinterkåpa jeg har sett på lenge, så nå gleder jeg meg til den kommer. Helga består av tebesøk, bursdag, film og bok. Riktig god helg!

Anaruh sa...

Hei!

Min dag forgylles av te og boller sammen med mine to kjekke mannlige kolleagaer, utsikt til nydelige hsøtfarger på kontoret, et antrekk jeg føler meg vedlig fin i og planer om å tenne lys, drikke mer te og lese bok når det har blitt kveld.

Ha en god helg alle sammen, og gratulerer så masse med bryllupsdagen i morgen AltGodt!

Kamomille sa...

Hjemmekontordag med sol ute, Elie Saab bak ørene og et fortsatt sommerlig skjerf i turkis og blått rundt halsen. I kveld blir det champagne foran utepeisen på fjellhytten - det er den beste glamouren jeg kan få en septemberkveld. God helg alle sammen!

Frøken Desibel sa...

Her har formiddagen blitt tilbrakt i retten. Slitsomt og litt spennende:) Men nå er det nesten helg og jeg ser fram til yoga etter jobb og deretter ittno:-) Tror jeg...

Har iført meg et passende rettsantrekk med skjørt og bluse, og tatt på min favoritthøstparfyme, Iris d'Infusions:-)

Håper alle får en flott helg masse lykke til til Alt Godt med morgendagen!

Marit sa...

Her hvor jeg er, er det en forholdsvis kjølig morgen med under 20 grader. Jeg nyter det! Etter lunch tar jeg med meg mannen min til en helg fylt med spa og avslapning.

Glamoureffekter er nydelige perler og Diorissimo.

Ina sa...

Fin på håret, skryt av sjefen og nå venter en helg på landet med min elskede, frisk høstluft, god mat og sesongens siste blåbærturer.

Alt godt til AltGodt! Håper dagen blir alt dere håper på.

Og god helg til alle!

Synne sa...

Jeg har røde lepper og masse energi i dag, for jeg har holdt foredrag på NRK sine Radiodager, og det var skummelt, men kjempegøy! Nå tar jeg helg med verdens beste samvittighet, og i morgen skal jeg i bryllupet til en barndomsvenninne. Superkoselig! Riktig god helg til alle!

barnebibliotekaren sa...

God ettermiddag fra England! En liten miniferie med kjærsten har gjort denne uken kort og fin. I dag har vi ruslet rundt i York, smakt lokal mat og vin og øl på matmarked og bare kost oss. I kveld blir det en bedre middag og oppladning til fotballkamp i morgen. Selv for meg som er noe mindre entusiastisk enn kjærsten er fotballkamp i England en opplevelse. Gleder meg!
Dagens duft er min nyinnkjøpte India Hicks Island Living.
God helg til vertinnen og gjestene. Og en ekstra hilsen og gode ønsker til Altgodt og den store dagen i morgen :-)

Karina sa...

God ettermiddag!
Ny ullkjole fra h&m, Gucchi 2 i nakken, september og sol ble for meg oppskriften på en fin fredag.
Helga bringer med seg konsert, gode venner og en 30 års dag. Fint :)

Gode helg!

Glamourlegen sa...

Første uke på ny arbeidsplass overstått, perfekt at helgen kom akkurat nå :)

God helg alle, og hjertelig til lykke med bryllupsdagen, Alt Godt!

Populære innlegg