lørdag, september 15, 2012

Lørdag morgen

Lørdag morgen, en rask spasertur før frokost med Radio Glamourbibliotekar vol. 20 på øret, deretter engelsk te og helgeutgaven av Dagsavisen ved spisebordet. Ring Inn Musikken på P2 kl. 09, deretter zappe kjapt over til Perler fra Platearkivet på NRK Gull kl. 10 (med reprise kl. 14, 18 og 22). Lørdager er jammen fine radiodager!5 kommentarer:

Anonym sa...

Her er det god te, vellagret Norveviga på godt brød og fyr i peisen. Selvfølgelig akkompagnert av A-magasinet som jeg alltid sparer til lørdagsfrokosten. Etterpå skal husarbeidet gjøres før jeg nyter en tur i fjellet med flotte høstfarger. Det gir roser i kinnene for resten av helga!

Anonym sa...

En tekopp, en blomst, et stearinlys - skal ikke mer til for å skape god stemning. Min honnør til G- blogger som viser hvordan det kan gjøres! Blir i godt humør av dette! Selv holder jeg på med operasjon nytt soverom! Ut m gamle skap anno 1965 og inn m skyvedørsgarderobe! Ny farge på veggene og omorganisering av bilder/pynt. Samtidig koker jeg ertesuppe på knoke - litt sånn gammeldags søndagsmiddag. I aften blir det sushi - og Isabel Allendes "Maya" - dette er Allende på sitt ypperste! God helg fra .mette

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Høres veldig hyggelig ut! Skulle gjerne kommet meg til fjells selv snart!

Mette: Lykke til med soverommet! Selv kastet jeg ut skyvedørsgarderoben i mitt forrige hjem, og flyttet etterhvert lykkelig inn i et hus fra 1961 med de originale innebygde garderobeskapene bevart, haha!

Anonym sa...

Artig å se den fine tekannen din på bildet - vi har tre stykker selv av samme type, i forskjellig størrelse og overflatemateriale. Den har noe litt japansk ved seg, selv den kommer fra Finland, heter Kaarna og er laget av Arabia. Kaarna betyr dessuten "bark" som i treet. Gode testunder!

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg har to selv! En liten og en stor :) Vi hadde den lille hjemme da jeg var liten, så den gir meg frokostminner - særlig fordi spisebordet jeg har, er min barndoms kjøkkenbord!

Populære innlegg