fredag, september 14, 2012

Glamorøs fredag


God morgen!
Her går det i Earl Grey og Todd Rundgren, Serge Lutens' Vetiver Oriental, rød leppestift i fargen "Scarlet ghost", og en plan om å høre BARE på fin musikk hele dagen (mao holde seg unna en god del radiokanaler, hehe, og heller være sin egen DJ).

Frisk bris i morgentimene bidro til festlig frisyre, det er jo et ekstra fredagspluss. Nå er det straks helg, dere! Jeg ser fram til en rolig fredagskveld med en eksotisk eplemost fra helsekostbutikken, Balzac-boka mi, levende lys og Bach på platespilleren. Velkommen, høst!

Alle fredagsrapporter mottas med takk! Bidra til vårt ukentlige fellesskap, kjære lesere! Det gjelder ikke minst dere som aldri pleier å kommentere. Alle er velkomne. 

Ha en fin dag! Og her er Todd Rundgren til dere også. (Dere forstår vel at jeg måtte gå på begge konsertene han hadde her i februar, to kvelder på rad?) 

35 kommentarer:

Kjersti sa...

For et nydelig bilde av Audrey Hepburn, snakk om å eldes med stil!
Her er glamourfaktoren foreløpig null: sovehår, joggebukse og t-skjorte. Stille i huset, men dagens første kaffekopp nytes mens jeg titter innom favorittsider.
God fredag! :)

Yellowbird sa...

Fredag betyr (som regel) en rolig morgen for meg. Hente Aftenposten på trappa, brygge god kaffe og bare kose meg. I dag er en slik morgen, Hurra!

Forløpig er antrekket hvit morgenkåpe, men etter dusjen skal jeg prøve meg på noe bedre. Kanskje den grå paljettgenseren som ligger innerst i skapet og nesten ikke har blitt brukt. Om den tones ned med slitte jeans, så kan det kanskje funke..? Høye heler blir det i hvertfall, det er en fast fredagseffekt hos meg :)

I dag må jeg lande et par jobbkontrakter, dvs prøve å få på plass de siste detaljene. Så er det tekster som skal skrives til ei ny plate. Tenker jeg tar med laptopen på kafè og arbeider derfra. Det må vel være lov på en fredag.

Helga er foreløpig helt blank og uplanlagt, og det er deilig! God fredag!

Alt godt sa...

God morgon! Her er glamouren førebels ikkje så påtrengande, anna enn ein spray med paul Smith floral i nakken, og mi deilige nattskjorte.

Men snart skal eg inn i jobbklede og ut av huset, eg har ei vanskeleg sak på jobb som eg må rydde opp i. Men når det er gjort har eg fri, og kan bruke kvelden til å gjere bryllupsførebuingsting.

Morgendagen vert travel, først skal eg synge i eit bryllup til ein kollega klokka 13, så skal eg vidare til bokfestivalen, og bedrive live-sylting og boksignering i saras telt klokka to. Det blir fint! Om kvelden skal vi ha bakgårdsfest.

Eg ynskjer alle, og vertinna og Elisabeth i nord især, ei knallfin helg! :)

Anonym sa...

En spesielt fin fredag i dag ettersom jeg har bursdag. Fint å starte dagen med å bli vekket av mann og sønn med kake, kaffe og krone. Og selvfølgelig gave. Akkurat som jeg ønsket meg. Med konsertopptak av Paul McCartney som gauler They say its your birthday i bakgrunnen. Åpnet nettopp D2 og så en fin artikkel om Meryl Streep der i dag. Nå sitter jeg med kjole på og venter på at folk skal komme til biblioteket. God helg! ingrid

Fine Friminutt sa...

God morgen! Når jeg nå skulle til å kommentere og faktisk reflektere over hva jeg har på meg i dag, så kom jeg på at det er omtrent nøyaktig det samme som forrige fredag......... I alle... Har byttet ut jeansen med svart bukse, men ellers det samme antrekket gitt. Ja, ja - det kan jo bli en god fredag for det;-). Rosa venninnekveld i kveld, men eller en stille og rolig helg sammen med fineste familien. God fredag alle sammen!

Britt Åse sa...

Hjemmekontor med sol på utsida av kjøkkenvinduet, og fortsatt noe interessant å se på i "tun-bedet", hvor jeg ser høstkrokusen er på vei opp.
Antrekket og menyen er identisk med Kjerstis, men jeg har parfymert meg med en liten dæsj av den nye fra L'Artisan; Séville à L'Aube. Nydelig appelsinblomst med litt "bite", som går over i nydelige trenoter (for å tat den enkle versjonen).
I dag tar vi det piano, med gullrekke og noe godt å spise (tipper det blir noe med tomater og squash i...) og i morgen skogstur i flokk og følge med en førtiårsjubilant og de andre gjestene hans. Det blir kos!
God helg, alle sammen!

Britt Åse sa...

Hjemmekontor med sol på utsida av kjøkkenvinduet, og fortsatt noe interessant å se på i "tun-bedet", hvor jeg ser høstkrokusen er på vei opp.
Antrekket og menyen er identisk med Kjerstis, men jeg har parfymert meg med en liten dæsj av den nye fra L'Artisan; Séville à L'Aube. Nydelig appelsinblomst med litt "bite", som går over i nydelige trenoter (for å tat den enkle versjonen).
I dag tar vi det piano, med gullrekke og noe godt å spise (tipper det blir noe med tomater og squash i...) og i morgen skogstur i flokk og følge med en førtiårsjubilant og de andre gjestene hans. Det blir kos!
God helg, alle sammen!

Frøken Sekretær sa...

God morgen!
Her er glamourfaktoren ganske høy da det bærer rett fra jobb til kulturnatt. Så det er salt&pepper-blyantskjørt, sort topp, mørkerødt, smalt lakkbelte som matcher fargen på strømper, negler og skjerf. Perler i ørene og på fingeren, kamé rundt halsen og Chanel no5 i halsgropen. Leppestiften er fra Mary Kay i fargen Red. Michael Bublé sang i øret mitt på vei til jobb. Hurra, det er fredag!

Løvemunn sa...

Våknet altfor tidlig (altså 05.15, det er vel tidlig selv for Glamourbibliotekaren) av en liten tass som ville opp og se "Muppan", Den lille muldvarpen. Da fikk jeg muligheten til å tenne lys og lage en deilig espresso, noe jeg vanligvis ikke prioriterer i ukedagene. Engleøredobber fra Vatikanmuseet, og Aqua allegoria Pamplelune i nakken. Rød leppestift; Hollywood Red. Skal på langtur høyt til fjells i helga, så har planlagt en effektiv jobbedag før jeg hopper i fjellstøvlene. Nå kan dagen bare begynne.

Emma sa...

God tid, kaffe, litt faglig lesing og en runde i favorittbloggene har vært min start på dagen -videre blir det travlere med fjerning av maskeringstape, rydding og vasking etter maleprosjekt, forhåpentligvis elektrikerbesøk, og i såfall innflytting i nymalt tv-stue. Uansett shoppingrunde etter god mat og noen blomster, i kveld skal det nytes ferdigstilt oppussing og avslapping!

Anonym sa...

God morgen!
Dagens er klær i høstfarger, Armani-parfyme og nye sko,og jeg er klar for helgen! Shopping, lesing, strikking, møte med en gammel venn og gladmelding fra yr.no: det blir sol! Håper helgen blir strålende for dere andre også!
Ida

Jazzku sa...

Mornings!
I dag skal første innleveringsoppgave for høsten ut av verden, deretter går turen til agderskogene for kantareller, bestemor- og søskentid. Vi tar bussen ekstra tidlig, og slipper rushkøen! Glamorøst.
Genseren er knallrosa og Donnie synger Over-the-Counter Culture.
God helg!

Line sa...

Helt stille på skolebiblioteket. Elevene er på skolen, men akkurat nå er det ingen hos meg. Så da kan jeg pusle med andre ting, og ta en kikk innom her. Passelig fredagsglamourøst i sort, avbrutt av et knekort skjørt i orange sjatteringer. I kveld feirer vi 30-årsdagen til svigersøsteren min. På søndag er det konfirmantpresentasjon for blant annet min gudsønn så da er det obligatorisk oppmøte:-) Og resten av helga er væravhengig, det blir rydde eller plukke bær. Uansett skal jeg høre lydbok:-)

God helg til alle

HildeSofie sa...

Oioi, som tida flyr, jeg synes det nettopp var helg, jeg :)

Ute duskregner det, men inne er det levende lys, nrk på radioen, lilje på bordet og Lady Grey i koppen. Hverken antrekket eller frisyren er verdt å nevne, men ikveld blir det kjole og jubileumsmiddag i vinklubben!

Resten av helgen er foreløpig ikke planlagt, men jeg er helt sikker på at den blir fin. God helg til alle, og spesielt til bursdagsbarnet Ingrid!

Stine Arkeologine sa...

Det blir en travel dag her, med en stor bunke fagartikler som skal leses og en artikkel som skal skrives ferdig. Men den er godt planlagt med ekstra god kaffe, en stor stabel CD'er og Glamourbibliotekarens fine høstspillelister som følge! Et nytt skjerf og nylakkerte negler gjør også underverker for motivasjonen. ;-)

Riktig god fredag og helg alle sammen, og til lykke med dagen til Ingrid!

Glamourlektoren sa...

Jeg holder på barfotfølelsen en stund til i mine på salg innkjøpte fine ballerinasko. Antrekket blir derimot litt mørkere i sjatteringene for hver uke som går.. På pluss-siden i dag dessuten en dæsj av Lancômes ô de l'Orangerie, som også forlenger sommerfølelsen for meg. Takk til Glamourbibliotekaren for fin fredagsrapport! Min fredagskveld skal bli tilsvarende. God helg!

koristen sa...

God fredagsmorgen! Jeans, blåblomstret topp og joggesko - nå føles det som sandalsesongen er slutt, sukk. Liten sølvengel rundt halsen, Chanel bak ørene. Skal besøke mor i helgen, håper det blir fint turvær. Uansett så lever jeg fremdeles på forrige helgs opplevelser i Praha - en vakker og magisk by! Uken har også inneholdt en lunsj hvor jeg satt til bords med nydelige Cecilia Samartin, så jeg kan ikke klage på mangel på glamour i det siste.

Gratulerer med dagen til Ingrid :-) God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre.

Frøken Desibel sa...

God morgen.

En litt slapp start på dagen her i gården, men det tar seg nok opp etterhvert. Har på favortitthverdagskjolen min og en liten dusj Chance Eau Tendre eller Fraîche. Husker aldri hvilken det er... Jeg oppdaget uansett i det jeg kom på jobb at det har satt seg litt stekeos i kjolen under tørk, så nå lukter jeg vel strengt tatt mer middag enn noe annet...

I dag ser jeg fram til litt knaing av stiv nakke og etterhvert også lønningspils. Det blir lite hæla i taket ettersom jeg skal løpe den fryktede KK-mila i morra. Søndagen er satt av til venninnetur i skogen og avslapning. Det trengs etter en hektisk uke:)

Ha en finfin fredag alle sammen, og gratulerer med dagen til Ingrid:-D

Maren sa...

God fredag! Jeg har skolefri i dag, og sitter igjen med en ekstra fin følelse etter å ha levert inn oppgave i går ettermiddag. Om et par timer skal jeg ta toget hjem til mamma og pappa, hvor jeg skal jobbe kveldsvakt på biblioteket under byen elvelangs. I morgen skal jeg på fjelltur med mamma, og besøke gode venner. Jeg tror nesten ikke helga kan ha et bedre utgangspunkt. God helg!

Kristine sa...

Høy glamfaktor til å være undertegnede: hvit skjorte, svart cashmeregenser, jeans og chelseaboots. Yttertøyet passer dagen godt, Barbour Beadnell vokset jakke (med Libertyblomstermønstrete for!). Parfymen er Tom Fords Grey Vetiver, "egentlig" en herreparfyme, men jeg bryr meg ikke.

Dagen går med på å skrive masteroppgave. Sukk...

Anonym sa...

På kontoret,
planlegger undervisning og pløyer gjennom studentenes pensum.
Drikker min egenkomponerte sjoko-kaffe fra automaten på kjøkkenet.
Lytter til Chet Baker.
Dufter kun nydusjet.
Kledt i svart hekletopp, diskret pimpet, brunt skjørt, strømpebukser i plomme og semskede sko i det som på Jotuns fargekart heter Blek sand.
I kveld, hverdagstrivia med supre barn og litt vin til slutt.

Anonym sa...

Brunt fra topp til tå + gul vest som forteller at jeg er på befaring i vårt nye hus i Bjørvika. Vakkert her. Stein, glass og tre. Galleri Sand i aften - dette blir en fin helg! . mette

H sa...

Deilig høstfølelse med mykt skjerf i halsen og tynn ulltopp, glemmer fra år til år at jeg egentlig liker høsten ganske godt:) Dagens parfyme er Verbena Sorbet fra L'Occitane (takk til Glamourbibliotekaren for innlegg om denne i parfymebloggen. Har lett etter noe lignende i årevis!). Arbeidsdagen går med til å planlegge lesesirkel og gå gjennom bokliste, og kvelden skal tilbringes i sofakroken med min kjære. Ønsker alle en god helg!

Johanne sa...

Endelig fredag! Helga har foreløpig starta med bøttende regn utenfor kontorvinduet,- men nå lysner det.

Ser ut til å bli oppussing og hagearbeid, forhåpentligvis også mye søvn, en god film og eplekakerester innen uke 38 starter.

Anna sa...

Regnet høljer ned på fredagen - selv for Bergen er dette mye! Godt kvelden skal tilbringes med pizza og peiskos. Resten av helgen rømmer vi ut på landet til familien. God mat, godt selskap og tur i regnet :-)

Har fått kindle app på Asus pad'en min, så nå har jeg kjøpt Anna Karenina for 1 dollar på amazon og gleder meg stort til å lese! Leser kindle og bok kombinert, veldig kjekt!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! I Bodø er været grått, men foreløpig heldigvis ganske tørt. Her startet dagen glamorøst med en kopp Nuit a Versailles fra Dammann Freres, sammen med ei venninne som har vært innom noen dager. Veldig koselig!

I dag er det hjemmekontor og masse skriving som står på plakaten. Veksler mellom å være innom nettfora og å konsentrere meg om skrivinga, og det går ganske fint. Jeg har et uglamorøst antrekk (jeans, hoodie) men dufter dog av India Hicks Island Living fra Crabtree&Evelyn og har nyfilede negler. Etter skrivinga skal de få lakk på seg.

Helga består av litt jobbing og høyst sannsynlig et par lange, fine turer med den firbeinte innimellom. Etter gårdagens kjøkkkenorgie med pizzasnurrer og lasagne, blir det roligere i dag. Kanskje kyllingsalat eller noe. Og så må jeg ut etter Aftenposten.

Stor klem til Alt Godt, og glade fredagshilsener til vertinna og resten av gjenget!

Oda sa...

Løvraudt skjørt frå indiska i fjor, brun t- skjorte og nyinnkjøpt ullgensar med oransje blomar begge frå fretex som kler Bergen i sin full haustblomstring. Håret er vaska og stort med lush sin fantastiske big- shampoo og er har på rosa lebestift. Hittil har dagen vore tilbrakt på lesesal, resten har eg tenkt å enten bruke på sofaen med lys og where the wild things are og ved panoet og britten sine "morning, evening and night"- romanser, eller på kunstopning, forfattarkveld og kulturnatt (der alternativt ein eigentleg freistar mest) Parfyma er mi yndlings; un jardin apres la mousson, og paraplyen er svart med grå striper. på øyret gjennom den regndekte byen speler eg your headlights are on.resten av helga er der loppemarknad, kanelbolla og jentedj`ane dansestøl.

S sa...

Sen fredagsrapport herfra, men har hatt en travel arbeidsdag. Stiller i skjørt, men parfymen ble avglemt i morgenkaoset. Har denne gode fredagsfølelsen og gleder meg til å kunne avslutte og dra hjem. Vi ryddet hus i går, så det blir trivelig å komme hjem. I kveld blir det god mat og besøk av en mellomstor venn på overnatting. I morgen skal jeg med ungene i bassenget - og det er alle planene som foreligger. Har hatt det rimelig travelt den siste tiden, så jeg skal jobbe med å aktivt slappe av.

Ønsker alle ei fortreffelig høst-helg!

Anonym sa...

Besøk på jobben med min ti uker gamle sønn! Tilfeldighetene skulle ha det til at det ble servert kake der i dag. :-) Gammel stretch-jeans fra Gina Tricot, deilig ulltrøye fra Pierre Roberts, og utringet, råkka collegegenser fra lost 'n soul. Uglamorøst og regn- og ammevennlig, men ikke verst tross alt. :-) Parfyme har jeg ennå ikke begynt med etter at en fin nese satte stopp for sterke lukter et par måneder ut i graviditeten. Men intet mindre enn tre Frederic Malle-parfymer venter når tiden er inne. Tetips: Pu-erh! Et nytt og hyggelig bekjentskap for meg. God fredag!

Hilsen Hedda

Ina sa...

Laaaang arbeidsdag som startet lenge før sola sto opp avsluttes herved. Hurra! På vei til svigerforeldrene mine på landet og har planer om å ta det iiiiisi hele helgen! En lang tur i skog og mark i morgen vil gjøre godt. Har fjonge, nye silkebukser og oppsatt hår. Dagens (egentlig ukas) duft er Shalimar, for meg er den en perfekt høstduft. Føles omtrent som et mykt og lunt kasjmirsjal i duftform.

God helg til alle og enhver!

Glamourlegen sa...

Dette er en deilig glamorøs fredag! Etter to uker uten jobb samt mye gruing og grubling gjennom sommeren fikk jeg i morges en fin telefon, og jeg begynner i ny stilling allerede neste uke! Juhu! Som vanlig et vikariat, men nå har jeg minst jobb ut april, og det føles fantastisk.

Sola skinner, håret begynner dessuten å bli ganske langt og det er morsomt, jeg har ny strikkejakke fra coatpeople, halvren leilighet, ryddig klesskap (med noe stusselig og tildels eldgammelt innhold), nye høstskoletter, ny motorsykkelhjelm, og en liten hemmelighet.

God helg alle sammen!

Ingerid sa...

Grattis Glamourlegen med ny jobb og Ingrid med bursdag! Her i Moskva har den ytre glamourfaktoren vært høy idag. Er på jobbreise og har nå gått i pen drakt og høye hæler i en uke. Perler i ørene, rosa leppestift og grå og svart, veldig glamorøs draktjakke og skjørt, ganske annerledes enn vanlig! Har enda en uke igjen og er akk, så sårbeint... Så i helgen blir det egenpleie, en tur i badstuen med kanskje litt massasje, litt jobb og forhåpentligvis en utstilling eller konsert og mye god te. Savnet av familien må omsettes i egentid, som det jo er! Ønsker alle en riktig så fin høsthelg der hjemme, særlig Glamourbibliotekaren!

barnebibliotekaren sa...

Lovlig sent ute, men det er liksom ikke fredag uten glamorøs rapportering :-)
Dagen i dag har jeg tilbragt på konferanse med faglig påfyll og mye pauseprating med hyggelige kolleger fra nær og fjern. Antrekket var "konferansepent" med jeans, bluse og skjerf, og nye fine hjerteøredobber. Nå har jeg landet i sofaen hjemme, og antrekket er tilsvarende avslappet...
Jeg ser fram til en rolig helg med småpusling i huset og rydding av terrassen. Og kanskje en spasertur eller to hvis været blir like fint som meteorologene lovet.
God høsthelg til alle der ute!

Karina sa...

God kveld!
Vintagesmykke gravd frem fra glemselen langt nede i smykkeskrinet og "de gode" jeansene på jobb bidro til fredagsfølelsen, sammen med Monoi parfyme fra Yves Rocher.
Etter jobb ein liten shopperunde med god veninne på jakt etter gave til en ny liten verdensborger. Nå blir det sofa, sjokolade og mange, MANGE episoder av Mad Men (lånt på biblioteket faktisk.. ) :)

God helg!!

fru winther sa...

Det er lørdag nå, men fredagsfølelsen sitter fortsatt i.Jeg er i Oslo, har nettop vært i operaen og sett "Madama Butterfly" og svever fortsatt på en sky...ellers har etpar herværende parfymeri fått besøk, sola har jeg også sett.Nydelig. God helg alle!

Populære innlegg