torsdag, september 13, 2012

Radio Glamourbibliotekar vol. 20!


Her kommer enda en spilleliste for september - denne gangen med vakker klassisk musikk. Det er en fordel å ikke sette den på shuffle play, da det er flere hele verk med på lista - og satsene bør jo spilles i rekkefølge.


Enjoy Radio Glamourbibliotekar vol. 20!


Nå er ikke lydkvaliteten på Spotify særlig bra akkurat, så det beste er stadig å kjøpe klassiske plater selv - ikke minst fordi man skal støtte kunstnerne som spiller! Som tidligere nevnt har mdt.co.uk bra utvalg, og de har gode tilbud rett som det er (akkurat nå har de knalltilbud på Simon Rattles Mahler-innspillinger - 14 cder for tilsammen under 9 pund!!! - og Andsnes' Rakhmaninovinnspilling som er med på lista til en femtilapp!). Amazon.co.uk er også bra. Hvis det er interesse for det, kan jeg gjerne lage en handleliste over musthaves for dere!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa! Handleliste for must-haves er fint! Jakter litt på inspo til å kjøpe mer klassisk musikk, så det vil jeg gjerne se! :)
Takk for en super blogg!
Klem:)

Lovise sa...

Ja, det synes jeg absolutt høres bra ut!

Anonym sa...

det er alltid hyggelig å representere hva andre har oppdaget, eller de liker pa klassisk musikk, dette året jeg oppdaget leder av orkesteret paris " d. Gatti", og hans tolkninger av "g Mahler ", det var kjempe god flott . takk for initiativet. bruno

Alison sa...

Kan jeg stille et spørsmål uten relevans til innlegget? Jeg gjør det, så velger du om du vil svare!

Vet du om det finnes en ok innspilling av Bengt Hallbergs komposisjon til Madicken?

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym & Lovise: Flott, da skal jeg fikse det!

Bruno: Aha, Gatti, jeg har hørt Debussy-platen hans som kom i år. Fint!

Alison: Han spiller den selv (solo piano med improvisasjon) på ei plate som heter "5x100", men jeg vet ikke om den er å få tak i. Ellers er det jo morsomt å ha den med de som spiller i Madicken-filmene, så du kan jo prøve å finne denne for eksempel (utgitt i 1999, så kanskje bruktbutikker er best). Merke og nummer er McMusic - MCCD 108.

Stine Arkeologine sa...

Tusen takk! Så mye fint du har samlet! Er så glad i Argerichs Chopin-preluder, hun spiller dem så fritt og inderlig. Kjempefin september-liste. :-)

Alison sa...

Takk! Jeg vil helst ha 5x100, men det aner meg at det blir vanskelig.

petit sa...

Jeg ble sittende og lytte lenge..... ble sittende lengre enn hva jeg skulle og bare nøt musikken, er minst like glad i klassisk som en del annet, men liker egentlig mye forskjellig. Ser du har tatt med en del Brahms og husker et innlegg tidligere hvor du vel nevnte at du ønsket flere fans av ham, veldig fint å høre på det du tok med her :)

Populære innlegg