søndag, oktober 21, 2012

Søndag morgen

I dag skal hagen ryddes til vinteren! Det er oppholdsvær og begge har fri. Foreløbig koser jeg meg med te, Morgenkonserten i P2, og diverse nett-platebutikker siden jeg har lovt dere å lage en klassisk handleliste. Kanskje ikke så dumt nå når det nærmer seg jul? Musikk generelt er fine julegaver. Følg med!

8 kommentarer:

Jazzgirl sa...

Hører på radio glamourbibliotekar og rydder opp etter i går. Hagen får seile sin egen sjø en stund til. Sender familien på innsamlingsaksjon og tilbringer dagen inne.

Ine sa...

Høres ut som en deilig søndag! Jeg skal jobbe litt, men også pusle med andre hyggelige ting inne. Kanskje gå en tur hvis oppholdsværet holder seg. Klassisk handleliste høres supert ut!

Cecilia sa...

Vinterklar hage skal det bli her også. Og litt kos og latskap, mens jeg drikker mango&jordbærte fra Sverige og snuser på ny digg parfyme kjøpt på salg i går, Flowerbomb La vie en Rose :-)

Glamourlegen sa...

Å ja! Flere anbefalinger :-) Og kom gjerne med litt økonomiske tips for netthandel i tillegg - jeg kjøpte 2 stk av den Händel-plata du anbefalte nylig, her http://glambibliotekaren.blogspot.no/2012/09/credete-al-mio-dolore.html
og i nettbutikk betalte jeg ca € 43, og må betale 230 kr ved henting på postkontoret i tillegg. Litt småstivt for to plater. Hvordan gjør du det?

Glamourbibliotekaren sa...

Aha, du må aldri kjøpe for mer enn 200 kr pr pakke, ellers blir det toll å betale. Da lønner det seg å bestille i flere omganger, selv om man da må betale porto for hver gang. Tollgrensa er på 200 kroner og har ikke endra seg på 36 år, så den må man bare forholde seg til :)

Glamourlegen sa...

Oops! Tusen takk for det, blir nok flere plater til jul :-)

Seema sa...

Så fin tekanne!Jobber idag, så det er koselig å se fine tebilder på bloggen din. Er nemlig litt gal etter te, kopper og tekanner. :) Har forøvrig lett etter bøssebærere, men ikke funnet noen...

Glamourbibliotekaren sa...

Kanna er Figgjo Grete! :) Har du ikke funnet bøssebærere, kan du ringe 820 44 110, så har du gitt 200 kroner!

Populære innlegg