mandag, desember 31, 2012

2012-kavalkade: Januar - Juni

En kort liten årskavalkade er tradisjon her i bloggen. La oss se på noen highlights fra første halvår: 

I januar gikk jeg som vanlig i hi med bøker og te og lengsel mot våren. Vi innredet peisestua i underetasjen til bibliotek - med furumøbler fra første halvdel av 80tallet! Dessuten holdt jeg teselskap for mine venninner som jeg pleier - med skriftlige innbydelser, eldgamle sølvteskjeer, mye god te - og ellers var alt svært uformelt (for å balansere litt).I februar begynte jeg å kjøpe vårblomster, og la på min nye fine julepresang-duk. 


Lørdagskveldene tilbrakte jeg akkurat her, med operasendingene i P2 som selskap. ...og på helgeformiddagene frydet jeg over sola som skinte inn i huset. I mars plukket jeg inn kvister som spratt. 
Og i slutten av måneden kom hestehov, blåveis og hvitveis så å si samtidig. Jeg har aldri opplevd så tidlig hvitveis før! 26. mars plukket jeg inn denne buketten. 

I april så det sånn ut i skogen. Den stod nesten i to måneder. Dessuten satt jeg så nært James Taylor. O lykke!Påska var kjærkommen!I mai var det plutselig pang-varme i noen dager, og man kunne tørke klær ute til langt etter solnedgang. 

Morelltreet var på sitt vakreste. Som å sitte under en sky av marengs. 


I juni inntok Provence hagen vår med duftende lavendel, rosmarin og grusganger med rund stein. 
På årets lyseste og lengste dag tilbragte vi kvelden ved sjøen. I slutten av juni var jeg nok en gang på Risør kammermusikkfest og konsertblogget i vannkanten. Det var kaldt, og det regnet, så det var best å sitte inne og titte ut på sjøen. 


5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg virkelig elsker bloggen din. Den gjør meg alltid i godt humør!
God nyttårsaften.
mvh SJH

Glamourbibliotekaren sa...

SJH: Takk for det, så hyggelig! Ha et riktig godt nytt år!

berlinløvinnen sa...

Godt nytt år til en prima estetiker!

Maren sa...

Så fint! Og nå kjente jeg litt vårkribling i magen allerede. Mamma og jeg gikk forbi en blomsterbutikk for et par dager siden, og plutselig tok hun meg i armen og nærmest ropte ut "Se, primulaen er her!". Og der sto de jammen meg. Det er fint å ha noe å glede seg til. Takk for at du deler, og riktig godt nyttår!

Glamourbibliotekaren sa...

Berlinløvinnen: Riktig godt nytt år til deg også!

Maren: Ååååh jeg gleder meg sånn til våren! Det er absolutt fint å ha noe å glede seg til! Godt nytt år!

Radiotips til den musikkglade

Mitt beste radiotips om dagen er "Felbergs loft" søndager på P13, der Thomas Felberg tar for seg band og artister, rett og sle...