tirsdag, desember 04, 2012

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 4


Ah. Julete. Det finnes så mange gode. For noen år siden da Le Palais des Thés akkurat hadde kommet til Norge, fikk jeg deres Cachemire rett før jul av min snille mann. Den er helt perfekt som julete! En blanding av svart og grønn te, med sitrus, nellik og kanel osv - men ikke altfor voldsom.

I år har jeg faktisk ikke kjøpt den ennå, for jeg har skaffet så mange andre gode advents-/juleteer: Weihnachtstee fra Tee Gschwendner i Berlin, Eisprinzessin-te fra KaDeWe, Adventste og Old English Christmas Tea fra Majorstuen Te & Kaffe, og Twinings Christmas Tea. Dessuten vet jeg allerede nå at jeg kommer til å kjøpe Lussete i Göteborg om et par uker. Jeg rekker jo aldri å drikke opp alt dette. Cachemire må kanskje vente til over jul! La oss kalle den en vinter-te. 

Det er Eizprinzessin dere ser på bildet. Aromatisierte Schwartzteemischung mit Zucker-Eiskristallen!

6 kommentarer:

Isolde sa...

Så fin isprinsessete fra Berlin. Men med sukker??? Smaker den godt? Jeg rasket med meg på impuls en pose adventste fra Kremmerhuset for et par dager siden. Den var faktisk veldig god - ikke noe overkill av krydderier.

Synne sa...

Jeg kan godt ta på meg ansvaret for å drikke Chashemire før jul! Har en stor og pen boks å kose meg med!

Karina sa...

Drar ein tur til London på fredag, regner med det er plenty av julete å få kjøpt der. :)

Anonym sa...

jeg foretrekker Twinings Earl Grey ...

meg

Camilla sa...

Nå har ikke jeg smakt Chashemire, men jeg anbefaler virkelig den sorte juleteen fra Le Palais de thé. Den er helt nydelig! Ikke for "julekrydret", men avbalansert og bare, ja, helt nydelig. Den er et must for meg!

Glamoursjefen sa...

Ser at du traver de samme gode tebutikkene som meg... :) Og skal helt sikkert ha med Lussete hjem fra Gøteborg, jeg også.

Ha en fortsatt fin adventstid!

Populære innlegg