fredag, januar 04, 2013

Glamorøs fredag


God morgen på denne første glamorøse fredag i 2013! (Hvor lenge har vi drevet med dette nå? En sjekk i arkivene viser at første glamorøse fredag var i januar 2006. Sju år! Det er mange fredager!)
For min del er det årets første arbeidsdag også. Litt sjokk å stå opp såpass tidlig, selv om jeg i grunnen var a-menneske hele jula. Det er bra det er helg i ettermiddag!

Dagens glamoureffekter er en splitter ny og fin julepresang-cardigan (fra min elskede) i ymse myke kvaliteter, Givenchys Tartine et Chocolat, perler i ørene og nyvasket (og altfor langt) hår. Planer for dagen vet jeg ikke, det får bli en myk start håper jeg. 

Ha en fin dag alle sammen, og kom med årets første fredagsrapporter dere også! Ha det som nyttårsforsett. Det er en hyggelig tradisjon! (og det er lov til å rapportere om fredagen på etterskudd også, for den som ikke rekker innom i dag)

mvh
Glamourbibliotekaren

34 kommentarer:

Line sa...

God morgen. Min glamorøse fredag er årets tredje arbeidsdag, jeg var på jobb før klokken sju og kan se frem til helg litt etter 14.00. Det er godt å ha elever på skolen igjen, og veldig fint at det allerede er helg i dag. Glamouren i klesveien er hjemmesydd kjole i petrolgrønn babyfløyel med små treknapper i. Jeg håper å få fjernlånte Annik Saxegaard- romaner i posten til biblioteket i dag. Ettermiddag og kveld vil brukes til bursdagsselskap, lesing og tv-seing. I morgen skal vi kanskje også bort på besøk. Og hvem vet. kanskje jeg begynner å rydde bort jula også. Nå begynner vi å se frem mot lysere dager i nord:-) God helg til glamourbibliotekaren og alle andre her

HildeSofie sa...

Riktig god morgen! Jeg tror det er onsdag i dag, men det gjør ikke noe, for da blir jo uken kort :)

Dagens antrekk er casual i sorte jeans, singlet og myk strikket cardigan over. På bordet brenner to stearinlys, og jeg har sitronte med honning i koppen.

Jeg begynner å få oversikt over de viktigste arbeidsoppgavene fremover, men har i løpet av julen innsett at det er på tide å se seg om etter en ny jobb. Da kan jeg få meg en jobb i nærheten av her jeg bor, slippe hjemmekontor og Oslopendling, og få kolleger hver dag. Det er en fin ting, og det blir spennende å jakte på ny jobb :)

Planer for helgen: Absolutt ingen! Men å lage noe god mat, gå en tur eller to i skogen, se film, lese bok/bøker og drikke te kommer nok med stor sikkerhet til å bli noen av aktivitetene.

Riktig god helg til alle!

Anna sa...

God morgen!

Ekstra glamorøs fredag i dag, for jeg har bursdag! Min kjære har laget en fantastisk sjokoladekake til meg som skal nytes i ettermiddag, og litt besøk av familie blir det også.

Bursdag er skikkelig gøy! Og ekstra kjekt er det når min 3 år gamle datter synger 'hurra for deg' og kommer med pakker og tegninger tidlig om morgenen.

Ha en strålende fredag på bursdagen min! :-)

Anonym sa...

Godt med kort uke når det er stille på jobben.Regner med at det blir mer trykk i neste uke. Sortkledd med perlepynt rund hals og i ørene er det nærmeste jeg kommer glamour. Helgen skal brukes til å rydde i skuffer og skap.Fretex kan glede seg..mette

S sa...

God morgen! Dette er også min tredje arbeidsdag i dette året, og det har vært hardt å komme i gjenge igjen. Jeg liker jobben min, men jeg liker også veldig godt å ha fri. Bla. pga. glamorøs fredag,som fungerer som en påminnelse om "det lille ekstra" for meg, så har jeg iført meg skjørt, en ny myk strikket genser og hjerte-smykke i dag. Har også tatt på litt av den nye parfymen jeg fikk til jul; Chance fra Chanel. Tok årets første treningsøkt i går, så i dag kjenner jeg også på den gode følelsen av å ha brukt kroppen. Herlig!

Min husbond og jeg har ikke helt samkjørt våre planer for helga, så mens jeg ønsker å kaste ut juletre og julepynt, så vil han ta med barna i slalombakken. Vi får se hva det blir til - kanskje litt av hvert?

Ellers blir det å ta det litt med ro og lese i ei bok. Skal også gjøre litt mer research i forhold til årets ferie, for den må bestilles snart.

Ønsker både Glamourbibliotekaren og hennes lesere en fortreffelig helg!

Anonym sa...

Ny hvit blondebluse (ufattelig myk og god) over sorte bukser. Skjerf i halsen som lukter deilig av min yngste datter (da det er hennnes..). Glamouren ligger der. Interessante ting har dukket opp på min kontorpult, bare å sette fart... Mvh Astrid

Jordbærdama sa...

Etter å ha pleia fleire sjuke ungar og meg sjølv store delar av jula, er glamoren å kunne sitje heime med pc'en, vere stort sett frisk, jobbe litt og berre ha eit (ikkje tre) halvsjukt barn å passe på.

Er nydusja og har nett ete ei rista skive med ost, tomat og basilikum + sjølvsagt drukke earlgrey-te med mjølk og sukker.

God helg!

Stine Arkeologine sa...

Gratulerer med 7-årsjubileum for Glamorøs fredag! :-D Tror jeg har fulgt deg i to, eller kanskje snart tre, av dem? En veldig koselig tradisjon!

Dagens fredagsglamour begynte med å liste meg opp tidlig, fyre i peisen, gjøre klar frokost, matpakker og skolesekker og så vekke barna for en lang kosestund i dobbeltsenga før vi sto opp. En fin start for alle tre! Etterpå varm dusj og en stor kopp kaffe for meg selv før skrivedagen begynte. God fredagsfølelse i skjørt, fin bluse, varm strikkejakke og yndlingsparfymen (Jaïpur). Og nyttårskribling i magen med forventning og planer og drømmer for det nye året..

Ønsker Anna en fin fødselsdag og alle dere andre ei riktig god helg! <3

Trude sa...

Godt Nyttår!

Første arbeidsdag for meg i dag også etter en lang, deilig juleferie. Har hjemmekontor for å gjøre det til en myk start, men har sannelig nok å ta tak i.

Glamouren er at mine foreldre er på besøk og vi skal nyte de siste dagene sammen før de drar tilbake til Oslo.

Ytre sett så er det Beatles t-skjorte, nye skinny jeans og en god strikkejakke med hette. Parfymen er Chanel Chance. Og i koppen er det god kaffe :)

God helg!

Hermia sa...

Hej!
Solen tittar snart fram över hustaken och det verkar bli en fin dag! När de flesta av kollegorna är lediga får vi andra jobba desto mer, väntar gör informationspass i biblioteket och böcker på att sättas upp i hyllorna. Med röda naglar och rörigt randig klänning (eller kanske tunika?) är jag redo att möta dagen!

Grattis Anna på födelsedagen!

Trevlig helg!

Frøken Desibel sa...

God morgen!

I dag startet jeg dagen med en spinningøkt for deretter å irritere meg grønn hele veien til jobb. Det er ikke mye moro med kollektivtrafikk når man har instrument og treningstøy på ryggen som er lemster og vond pga kink. Og sekken detter ned, og jeg har leamus i øret og folk er bare teite...
Nei, da er det godt å komme på jobb. Tenkte at jeg trengte noe oppmuntrende på veien hit, og møtte heldigvis vår fantastiske smørblide resepsjonist:-)

Helgen skal gå med til seminar. Oppkjøringen til brass-NM er i gang! I tillegg skal jeg i bursdag til min bestefar og grandtante. Det blir hyggelig for de ønsker å samle hele slekta, så da får jeg sikkert møtt mange jeg ikke har sett på år og dag.

Gratulerer med dagen til Anna, og en riktig god helg til alle andre:-D

Camulen sa...

Nå er det lenge siden jeg har rapportert...

Jeg har på meg nye skinny jeans i dag med hvit topp og islandsk ullvest over. Parfyme har jeg ennå ikke bestemt, men det blir kanskje Chanel-et eller annet.

Ellers har jeg akkurat drukket en god kopp kaffe og skal om litt ut og bytte skisko jeg fikk til jul.

God fredag, og god helg!

koristen sa...

Jeg dro på meg en svart genser til jeansene idag tidlig, for så å erstatte den med en lys bluse da jeg kom på hvilken dag det var. Litt gull rundt hals og i ører, nylakkerte lilla negler og duft av Philosykos. Deilig med fredag selv om uka har vært kort!

I helgen blir det besøk hos mor, strikking og lesing av "1Q84". Dessuten ordning av noter og litt repetisjon for meg selv før korøvelsene starter opp igjen på mandag.

Jeg måtte le av Frøken Desibels kommentar, veldig gjenkjennelig - både kollektivtrafikken om morgenen og gleden ved å bli møtt av en blid resepsjonist når en endelig er fremme på jobb :-)

Gratulerer med dagen til Anna, god helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

k sa...

Nå er det lenge siden jeg har kommentert her inne-men nå har jeg hjemmeeksamen og driver massiv unngåelsesatferd...dagens glamour er å late som jeg er på hyttetur-med fyr på peisen, håret i en tjafs, uten sminke, duftlys fyller rommet og jeg har masse masse kaffe. Lakke negler står på planen-ser fint ut mot tastaturet :-D Fortsatt noen av mors julekaker igjen i boksen, kan bli en fin dag likevel dette. God fredag alle sammen!

Johanne sa...

Antrekk: Veldig laidback...Liten kleskrise på morran. Fine plagg hver for seg, men fant ikke helt riktig kombinasjon idag...
Heldigvis er det ikke en bad-hair-day! Stooooore sølv-øreringer på plass.

Duft: She-wood fra Dsquared

Morsomme prosjekt i sikte på jobben, ny kontorstol på plass (ENDELIG), inspirert til å gå igang med å lese bøker igjen (Pettersson), Troll-i-eske på Cinemateket på søndag......

Toppen av kransekaka: fått tak i min favoritt-is fra Ben & Jerry til sofa-kosen ikveld.
Å spise is i kalde januar er litt selvmotsigende, men gleder meg desto mer til sommeren!

Ha en strålende helg :)

berlinløvinnen sa...

God formiddag. Fridagen startet ute i flott løpevær: -3. Julepynt skal bort, startet med å samle et vell av alle nye, gamle, fæle, nostalgiske, vakre og ødelagte objekter i en felles haug. Krever mot å skulle ta avgjørelser om endestasjonene til disse: Bruktboder, småsamleren, de gamle røde pappeskene på loftet...Tilværelsens uutholdelige letthet. Skal bare et aldri så lite kafébesøk først. Her nyter vi i tilfelle influensaen setter inn.. Håper dere alle vil holde dere friske og raske!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Årets første glamorøse fredag er det business as usual for meg. Utenfor kontorvinduet titter solen fram, morgenmøte og skrankevakt fyller fredagen,- og så er det lørdagsjobb i morgen. Antrekket er jeans, cardigan og mykt skjerf, i ørene dingler ugler, og dagens duft er Valentina.

Helgen skal ellers fylles med tradisjonelt storfamiliejuleselskap. Jeg gleder meg til å treffe kusiner og fettere som jeg stort sett bare ser en gang eller to i året. Det er så hyggelig å ses, og kjenne at vi kommer fra samme slekta med felles barndomsopplevelser!

God helg til alle glamorøse!

Anaruh sa...

God fomiddag og gratulerer med dagen til Anna!

I dag er jeg med på glamorøs fredag jeg også, og stiller med casual antrekk glammet opp av smykker og rød leppestift. Jeg har planer om å dra litt tidlig fra jobb, og til kvelden skal jeg kose meg med Robert Redford som Jay Gatsby. Fine fredagen!

Ønsker alle sammen en riktig god helg!

emma sa...

Har hatt nattevakt og fikk bare snaue tre timers, ikke sammenhengende søvn og er dermed en smule groggy... Men har helg allerede nå, fyr i ovnen og kaffe på kanna, snart er det ski på tv og jeg planlegger ikke å forlate sofaen med det første. God helg!

Alt godt sa...

God ettermiddag!

Eg har vore her lite dei siste vekene, julestresset tok meg fullstendig. Mest på jobb, eg er med i eit prosjekt som tek veldig mykje energi.

Men i dag kom eg plutseleg på at det er fredag, og då må eg innom her! Eg tok ein ekstra feriedag på onsdag, så denne veka har vore veldig kort for meg. Det var deilig, eg noterer meg det til neste nyttår og.

Kva anna er glamorøst i dag? Jau, at eg duftar den kladdiske White Musk frå The Body Shop, og har Estée Lauder sin lipgloss Berry på leppene. Vi har fått tilbod om boligbytte i Barcelona i ferien, og det syns eg er superglamorøst. Der har eg aldri vore før, så eg gler meg til å utforske byen og området rundt.

Ja, og så avsluttar kjæresten min og eg dagen på Rockefeller, der vi skal høyre på Jarle Bernhoft. Det gler eg meg veldig til!

Så alt i alt må ein kunne seie at denne dagen er ganske glamorøs. Eg ynskjer vertinna og alle som stikk innom i løpet av dagen i dag ei fredeleg helg. Eg sender ein stor klem til Elisabeth i nord og. <3

Katrine Carr sa...

God dag. Har seinvakt på salongen i dag, så jeg begynte dagen med en spinningtime. Nå er det avgårde på jobb, og etter jobb skal jeg på kino med min mann. Første daten vår på evigheter. (Fikk kinobilletter og gavekort påbarnevakt av min snille søster til jul). Så i dag har jeg flottet meg med "the one" i nakken.
God helg alle sammen.

Pia sa...

Min fredag er meget uglamorøs. Etter en våken natt med bihulebetennelse, er planen å prøve å sove litt og bli i bedre form, slik at jeg kan fortsette med masteroppgavejobbing. Dagens antrekk er pysj, ullsokker og skjerf, og dagens duft; halslinser. Utover kvelden skal jeg prøve å slå ihjel tid med en god film. Forslag mottas med takk! :)

Maje sa...

Ikke så veldig glamorøs i dag, men komfortable jeans, singlet og cardigan er deilig. Og så har jeg et fint skjerf med litt "glitz" og det hjelper litt. I dag fant jeg dessuten frem en gammel parfymeklassiker, 1881 Ceruti, som jeg ikke har brukt på flere år. Noen som vet hvor lenge parfyme "holder seg"? Den luktet fortsatt som før..

God helg!

Glamourlektoren sa...

Tre arbeidsdager og så fri - deilig! Henger sånn noenlunde med i svingene glamourmessig, med ny hverdagskjole og nyvasket hår. Gleder meg til middag på Arakataka i kveld for å feire eldstesønnens bursdag, før han stikker av gårde tilbake til studiene på en annen kant av landet. Gleder meg litt til å rydde bort jula, men venter til studentbarna har dratt igjen, så blir nok ikke før til uka. Sol i dag minnet meg om at det går mot lysere tider. I helgen blir det mye "familiært", men håper på noen lesestunder med Pettersons "Jeg nekter", som lover bra. God helg!

L sa...

Årets første fredag! Like etterlengtet selv om arbeidsuka besto av bare to dager på jobb. Dagens glamour må vel være frisk luft i store doser, og dagens duft er eau de bål. Uteskole er tingen!
Nå skal det shines i huset, før mannen kommer hjem og vi skal kose oss med ost, vin og film.
God helg til alle, og god bursdag til alle bursdagsbarn!

Bliss sa...

Herlig med helg etter bare tre arbeidsdager. Nylakkede negler, nystrøket hvitskjorte og mykt skjerf i halsen. Begynte en time tidligere på jobb i dag, utrolig deilig å gå en time tidligere hjem. Skulle innom for å hente en pakke med treningstøy jeg har bestilt, men posten kunne ikke finne pakka (selv om jeg hadde fått hentelapp), så får prøve meg i morgen.

God helg til alle!

Siri sa...

Tilsynelatende en svært lite glamorøs fredag grunnet en influensa av noe slag (heldigvis på retur), men man må glede seg over det man kan. F.eks. nyankommet madrass levert av Ikea på døra i løpet av formiddagen, som kjæresten skal få bli med og innvie i natt.....
Ellers er det stas at jeg endelig er oppe og går i alminnelige & anstendige klær og ikke bare sliten kosedress. En tur i kjøleskapet, der jeg kunne konstatere at jeg har det som skal til for å lage en pizza til i kveld, gjorde lykken komplett.
Helgen skal brukes til å lese ferdig "Wolf Hall" av Hilary Mantel og kanskje kreke meg ut en tur.
Fortsatt god fredag til alle!

Mette sa...

Har ikke vært på jobb på lenge, men det er godt med fredag likkevel! Hjemme i permisjon med lillemann som snart er to mnd. Glamouren i dag er trilletur i gnistrende nydelig vintervær, god kaffe, og på meg har jeg knallrød julagavegenser og ny julegavediamantring. :)

Anonym sa...

Glæmm i dag må vere innkjøp av einkopps presskanne til jobbføremål. Ny jobb også. Med fin kopp og lettmjølk i kjøleskåpet kan eg brygge meg god kaffi. Parfyme gløymde eg fordi veslejenta dilta med på badet og stelte til kaos. Har ei flaske Poison frå Dior som eg trudde eg lika på taxfree, men er usikker no. Har fått eit par øyreringar i gull som eg ER nøgd med. Veldig fin blogg. Skal seie kvifor eg likar han ved eit anna høve. S

Ingerid sa...

God fredag kveld! dagens glamour var å bli bra av omgangssyke etter to dager i sengen. Antrekket har vært laidback av typen slitte hjemmeklær. Ingen parfyme, men en vanlig dusj med L'occitanes Almond milk dusjolje gjorde nytten. Har drukket kaffe, og innsett hvor avhengig jeg er av det. Planen for helgen er at den skal bli best mulig, men mannens og barnas form er avgjørende. Planen for 2013 er nå å skaffe hakket mer passende bli frisk-klær! den forrige planen var å få det helt nye huset vårt utstyrt med gardiner og tømt for flyttekasser, men dette er viktigere, hehe! God og frisk helg til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her har det vært glamour i lange baner i dag - felles frokost og fersk focaccia med nyttårsgjestene, som reiste i kveld, besøk på Galleri Bodøgaard tidligere i dag og lang tur med hunden. Samt at min kjære Parkenfestivalen ble helt utsolgt i dag - nesten åtte måneder før festivalen finner sted, og med bare 2 av 29 band annonsert! DET gleder hjertet til hun som er frivilligansvarlig :)

Nå på kvelden spiser jeg siste rest av focaccia'en og drikker en kopp English Breakfast Tea fra M&S. Vaskemaskinen ruller og går, og etterpå skal jeg ... kanskje ta en kopp til med te, og se på Spooks på Netflix. Jeg er litt forelska i Adam Carter! Og så koser jeg meg med min fine notisbok som kommer fra Nancy & Betty sin 2013-kolleksjon, som lanseres over helga. Plutselig ble det lettere å skaffe seg oversikt og arbeidslyst - det er bare å lage huskelister og notater og whatnot i den fine, fine boka!

STOR klem til AltGodt, og glade helgehilsener til alle andre gjester - og vertinna, såklart!

Alice sa...

Ein lang ettermiddagskvil på sofaen er dagens glamour. Og litt vaniljeis på kvelden. Livet er fint og magen veks. Klem

Synne sa...

Tenk at vi er i gang med et helt nytt år, fullt av fine fredager! Jeg er tilbake i Paris, klar for neste semester, og det føles glamorøst i seg selv. Har på meg en mod-inspirert kjole og strømper med katter på, hihi. Lukter Nina Ricci og drikker lakriste. Nå har jeg dessuten nettopp skiftet sengetøy, og den følelsen er som kjent helt super, så jeg tar fredagsglamouren med meg inn i lørdagen. Riktig god helg til alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle fine rapporter! :)

Anna: Grattis med overstått bursdag!

Maje: Hvis den lukter som før, bruk den og nyt den! Mange parfymer varer mye lenger enn man skulle tro.

Populære innlegg