fredag, april 26, 2013

Glamorøs fredag


God morgen!
Det er en nydelig morgen her i hovedstaden, håper været er fint i resten av landet også. Her på kontoret spiller Bud Powell "You go to my head" fra Radio Glamourbibliotekar vol. 27, jeg dufter av Chanels Coco og tenker å ta en tidlig helg. 

Planene for helga er å slappe av mest mulig, plukke hvitveis og drikke ekstremt mye te. Kanskje spille litt piano.

Ha en fin dag alle sammen, og kom for all del med deres egne fredagsrapporter!

mvh
Glamourbibliotekaren


P.s. Jeg har fått tilbakemeldinger om at den hvite bakgrunnen i blogginnleggene er borte i eldre utgaver av Internet Explorer, og at skrifta kommer rett på den blomstrete tapeten. Jeg håper det vil ordne seg, men mitt foreløbig beste tips er å bruke en annen nettleser - da ser det normalt ut.

31 kommentarer:

AnneWilsonJewellery sa...

Godmorgen! Jeg flyr til Nice ved lunsjtid så jeg skal pakke litt nå... Det regner der nede, så jeg må finne frem noe som passer en varm og fuktig helg. Men jeg tar helt sikkert på meg mine splitternye flate sko i hvit patent fra Geox - og et strøk med fuchsia leppestift fra Chanel :)

Ha en riktig god helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Ah, så deilig... jeg skal også ut på flytur i dag, men ikke til varmere strøk dessverre! Her blir det vanntette joggesko! God tur!

Ine sa...

Ja, i dag er det fint i Oslo! Jeg sitter med frokost og kaffekopp og kikker ut gjennom kjøkkenvinduet, med radio og blogger til selskap. Helga skal brukes til å male noen vegger og innrede gjesterommet, eksamensforberedelser, turer i skogen og avslapning. Blir fint etter en travel uke! God helg!

HildeSofie sa...

Riktig god morgen!
Her er det foreløpig litt grått, men det ser ut til å lysne. Da blir det lufting av dyner og puter, så vi kan legge oss i rent sengetøy ikveld - det er glamorøst nok i massevis!
Levende lys, te, radio og skolearbeid er kombinasjonen min både i dag og resten av helgen - mens Kjære skal lese sakspapirer, så vi blir nok et riktig sosialt par, ho ho! Men en liten tur til nærmeste by skal vi få til, for der er det matfest, med utstillere fra fjernere strøk. Ikke så kortreist, dessverre, men veldig hyggelig :)

Riktig god helg til alle!

fru winther sa...

Åh, Nice...jeg skal også på tur, men det er til Oslo.Blir godt å få luftet seg litt, gått på nye kafèer og tatt en tur innom nisjeparfymeriene :D. Vi tar langhelg, så på søndag bærer det mot Hokksund og tante-og unkelunger, samt at mine foreldre og alle mine søsken også er der. Skikkelig familiesjalabais, Det blir fint.Jeg har på meg en kosete mjukiskjole- det må man ha når man skal kjøre nesten hele dagen, samt L'Artisans Seville a l'Aube.Myk og deilig den også.Riktig god helg til alle!

fru winther sa...

Onkel,heter det visst.

Glamourlegen sa...

Hvitveis? Har ikke engang sett snurten av en hestehov (men derimot en løvetann...), så det var gode nyheter!

Hvis nå bare noen kunne varsle når dette skjer: http://touch.abcnyheter.no/livet/2013/04/13/forsinket-forsommer-i-hagen

Glamouren i dag består i morgensolen over Oslo. Og de gode småpotetene med Rørossmør og dill jeg hadde til middag i går. Og lollipop´en jeg spiste.

God fredag og deilig helg alle!

Dahlia sa...

Fantastisk solskinn i Oslo i dag! Sitter på kjøkkenkontoret og gleder meg til en fin helg. Roen har senket seg etter at rasende liten gutt omsider er anbrakt i barnehagen, puh.Hans plan for dagen var å sitte hjemme og utforske det nyinnkjøpte nettbrettet vårt. Barndom er ikke hva det en gang var :-) Gleder meg til en sosial helg med venninner på besøk i kveld og restaurantbesøk i morgen. Glamouren består i nyinnkjøpt fransk earl grey fra gode gamle Black Cat og en liten dasj Coco Noir bak ørene. Dagen kan begynne!

koristen sa...

Hurra for vårværet i Oslo! Igår kveld var jeg en tur på Svartskog, og der plukket jeg fire hvitveis og to stjernestrå, så det er håp :-)
Antrekket er svart bukse og svart prikkete topp med blågrønn cardigan over, duften er Diptyques Vetyverio. Nå skal her gjøres unna et par møter og litt mere jobbing, så går forhåpentligvis turen til Vestfold på et vennebesøk som har blitt utsatt diverse ganger. Der skal vi garantert gå tur og slikke sol, strikketøy og 1Q84,bok 3 er med.

Jeg ønsker Glamourbibliotekaren og alle andre en strålende helg!

Line sa...

Vel tilbake fra glamourøse hotelldager på Nordnorsk bibliotekkonferanse i Svolvær. Dagen i dag brukes til å oversikt over biblioteket mitt igjen. Håper snøen har tint nok til at jeg får syukkelen min ut fra vinterlagerplassen sin. Veiene er bare og tørre, med fine forhold for å sykle. Vi har ikke vitveis, kanskje hestehoven begynner å sprette opp her og der, og på de rette stedene titter kanskje bergsildren frem? Jeg tror jeg må ta meg en tur i helga og kikke etter dem. Ellers har jeg ikke andre planer enn å rydde reiseeffekter og få alt på stell igjen. Regner også med å se noen tantunger:-)
God helg til glamourbibliotekaren og alle andre her

Kristine sa...

God formiddag!

Her består glamouren i Pradas Infusion d' Iris og glade tanker angående helg. Nå må det snart bli varmere i Oslo, ballerinaskoene trenger å luftes snart!

God helg! :)

Alt godt sa...

God morgon!

Ein nydeleg Oslo-dag, det har vore fint heile veka. Eg sykla til og med til jobb på splitter ny sykkel, og håper eg får beholde denne lenger enn dei to eg kjøpte i fjor, som vart stjålne før sommaren var over.

Dagens glamour: Eg duftar deilig av Paul Smith Floral, og har på meg svart kjole, svart og kvit cardigan og pumps. Estee Lauder Berry gloss på leppene. Men mest glamour var det i går, då var vi på mottakelse i den amerikanske ambassadørens residens, for å feire at den eldste tenåringen vår hadde "graduation" frå ledarprogrammet Young Ambassadors. Stas!

Elles blir det ei treningsøkt med den yngste tenåringen i ettermiddag, dugnad i gården i morgon, og ein førtiårsdag i morgon, der temaet er Lego! Vi gler oss. :)

Eg ynskjer alle, vertinna og Elisabeth i nord spesielt, ei fin og roleg helg.

Stine Arkeologine sa...

Hodet er preget av mye jobb og ingen konkrete planer for helga, og her var det mye som satte tankene i gang! Nice, drømme-drømme.. Male vegger, åja har jo malingsspann klart i kjelleren. Plukke hvitveis, så deilig! Lollipop! Strikke er koselig, kanskje kjøpe en ny genseroppskrift..? Fredagsglamouren består av dagdrømmeri og en god forventning om at snart blir det mindre travelt. Behagelige klær og yndlingsparfymen Jaïpur, og stadig nye spirer i solveggen! :-)

Ønsker dere alle en riktig god helg!

Sørlandspige sa...

Lettskyet pent og 8 grader helt i syd! Om noen dager har nok isen på vannet her smeltet helt, og snøen er omsider nesten borte.

Selv om jeg skal reise bort i helga er det sparsomt med ytre glamour - turen går bare noen mil sørvestover til hytta, og der er det fuglesang, salt, frisk luft og det totale fravær av bylyder som gir den gode følelsen! En liten vase med hvitveis, grågjess på vei nordover, svarttrost og rugdetrekk i kveldinga gir den helt store vårfornemmelsen. Ønsker alle en god vårhelg!

Anonym sa...

Uniform som alltid.Perler med rubin rndt halsen og perler i ørene.Solen skinner - det er vår! .mette

Trude sa...

Fredag er hjemmekontor og her er levende lys og varm kaffe på plass. Ute er det stille etter stormen og sola prøver å trenge seg frem.

Har hatt en intens uke med produktlansering på jobb og hodet svirrer, så helga er veldig velkommen.

Har ingen konkrete planer - det er litt væravhengig. Det er alltids noe å finne på i et gammelt hus og en litt vel stor hage.... foreløpig koser jeg meg med utsikten til vårt blomstrende pæretre og kirsebærtre :)

God helg i nord!!

frk Frydefull sa...

God formiddag! jeg er klar for en helg med masse glamour! Bryllup - hurra! Vi er gjester altså, og tar det som en weekendtur til nabobyen fra lørdag til søndag. Åh så fint det skal bli : )

Camilla sa...

Foreløpig er det null glamour her i gården. River meg i håret over et kapittel som skal inn til veileder i dag. Skjønt, kapittel og kapittel, det blir nok mer et utkast. Skrivelysten/evnen går tydeligvis opp og ned. Men! Når jeg endelig får levert skal jeg ta en tur til byen på café og kjøpe bursdagsgave til en venninne (og kanskje en liten ting til meg selv). Kvelden har jeg ingen planer for og det er i grunn veldig deilig. Resten av helgen skal brukes til å shine leiligheten, kanskje potte om noen planter, feire venninne, og rydde bort ski og vintertøy til fordel for sykkel og vårplagg. Hurra og god helg!

Studinen sa...

Heller ingen særlig glamour hos meg idag. Hjemmekontor, og jeg jobber med avslutningen på oppgaven min. Ikke helt på plass enda.
Jeg har også lyst til å finne hvitveis i helgen! Har enda ikke sett de. Ellers blir det en rolig kveld med mine to favoritter, og i morgen skal vi på besøk til en nyfødt baby og familien hans. Det blir koselig. Ellers satser jeg på avslapping, studering og innredning av det nye rommet til sønnen min.

God helg til alle!

Frøken Desibel sa...

God formiddag!

Noen uker siden sist nå gitt. Har hatt en travel uke med mye spilling og trening før det i dag bærer av sted til Skien og konkurranse.

Etter at jeg de siste månedene har vært igjennom en slitsom mental prosess og nå kommet ut i en ny og bedre versjon i andre enden, så er dagens (ukas) største glamourfaktor at jeg endelig føler meg som meg selv igjen. Full av overskudd og med godt humør:D Og med kjole og Chanel Chance Eau Tendre så blir følelsen komplett.

Satser på bra innsats i Skien, og sol og gjensyn med fine folk.

Håper alle får en flott helg:D

Ina sa...

Hilser god helg fra Berlin, i tjue grader, nytt skjørt og med krepp i håret : ) Dufter av Serge Lutens sandeltreparfyme som jeg har prøvd to dager på rad på KaDeWe, som ligger beleilig til på veien fra hotellet til U-bahn. Schön!

barnebibliotekaren sa...

Solskinn er det litt lenger sør på Østlandet også,- heldigvis!

Travle og litt tunge dager i det siste gjør at glamourterskelen senkes litt. I dag er største glamoureffekt nye sneakers, med glitter, flybårne fra USA av mine barns far. Man skal velge sine eksmenn med omhu :-) Jeg dufter av Eau de Fleur Magnolia og gleder meg til en rolig fredagskveld i sofaen med kjæresten.

I morgen blir det Oslotur for å treffe mine søskenbarn og planlegge sommerens dugnad og prosjekter på vårt felles sommerparadis. Gleder meg!

God helg til alle der ute!

Hermia sa...

Regn ute men sol inne hos mig - idag öppnade mitt bibliotek igen efter att ha varit stängt i tre månader. Under tiden har vi flyttat om i princip allt och också flyttat in ett jättebra musikbiliotek! Retro har stilen blivit med återanvändning av hyllor och andra möbler. Det känns fint ta emot alla besökare igen! Själv matchar jag färgen på hyllorna på barnavdelningen med plommonlila strumpbyxor och med nya sköna skor med studs :)

I helgen väntar vila, en del bokläsning och en spänd väntan på att tulipanerna ska komma fram.

Trevlig helg!

L sa...

Alltid like hyggelig å lese fredagskommentarene! I dag ga det vårfølelse! Uteskole med utforsking av skog, spor og vårtegn, og grilling på bål etterpå er ikke så ille en vårdag :-)
I kveld satser jeg på film og bok i sofaen sammen med mine fineste!

Maren sa...

En deilig følelse å bevege seg litt utendørs igjen, etter å ha vært syk siden mandag. Tehusbesøk med gode venninner gjorde formiddagen ekstra fin. Resten av helga blir veldig rolig, forhåpentligvis slik at jeg våkner mandag helt kvitt alt av vond hals og tungt hode. Bok og te og en film er av og til de aller beste planene. God helg!

S sa...

God fredag! Har kommet hjem fra jobb, men alle ungene er ute med venner og husbonden jobber overtid så jeg nyter noen minutter i stillhet. Skal snart fiske frem støvsugeren og gjøre litt husarbeide. Fredagsfølelsen består i å ikke ha så mye på programmet og følelsen av vår. Å kunne gå ute med småsko gir en fantastisk følelse!

Josefine sa...

God glamorøs fredag! Kan melde om Miss Dior og fin, rød fredagskjole! Helga skal brukes til eksamenslesing og et håp om at forskjølelsen skal slippe taket!

Elisabeth sa...

God og glamorøs fredag fra Bodø! Innom i all hast før jeg stikker på intimkonsert med Grant Lee Philips - dagen har vært aldeles knall. Masse tid utendørs, i fjæra i godt selskap, varmt vær og blå himmel. Nå: skjørt med polkadotter, fin kåpe og Chanel på leppene. Whoop!

Klem til Alt Godt og god helg til alle sammen!

Synne sa...

Bedre sent enn aldri!
Jeg er på vei ut døra for å møte kjæresten min på togstasjonen, som kommer på besøk, og så reiser vi sammen fra Paris til Toulouse i morgen tidlig.
En ferdigpakket reiseveske og - samt hele kjærestebesøket, så klart! - er dermed kveldens glamoureffekt.
Hadde eksamen både i går og i dag, og nå er jeg såååå klar for helg og tur!
Fortsatt god, glamorøs aften til alle!

Koselig koselig sa...

Hei og god lørdag. jeg bruker google chrome og ser hvit bunn, men i går når jeg kikket på jobben hvor vi har internet explorer var det blomstrete bakgrunn.
så vet du det :)

Marta sa...

God morgon, og fredag!
Om nokon er i Akershus/Eidsvoll/Gardermoen-området, er det stort loppemarked i Hurdal på Hurdal Verk FHS. Kom og kjøp! ;)Elles håpar eg alle nyt veret og våren like mykje som meg. "No livnar det i lundar, no lauvast det i li..."

Populære innlegg