mandag, april 22, 2013

MandagMandag morgen, er man noensinne lys våken på det tidspunktet? Her er mine remedier i morgentimene: Grønn te med intens mint (!), korallrosa leppestift samt litt pudder på nesa, en enøret smilende kanin uten pupiller, og en morsk Beethoven som ser ut som om han skal dra til meg (evt skalle ned meg; han har jo ikke armer) om jeg ikke jobber ordentlig. Så det får jeg vel sette i gang med.

Det blir i tillegg en lang dag med litterære foredrag og senere konsert, så den minten bør jammen være intens.

Ha en fin mandag alle sammen!

p.s. Litt musikk til arbeidet - Låta som P2-lytterne i går kåret til tidenes jazzlåt. Den evigunge, den alltid nyskapende, den største hipsteren av dem alle: Miles Davis og "So What". Og Coltrane da, min helt.

6 kommentarer:

Ine sa...

God mandag! Det var skrint i kjøkkenskapet her i dag tidlig, men heldigvis fant jeg noen frosne scones, så frokosten ble redda. Jeg har grønn te med sitron!

koristen sa...

En sånn skummel Beethoven kunne jeg trenge akkurat nå kjenner jeg ;-) Ha en strålende mandag!

Glamourlektoren sa...

Vi tedrikkere sliter litt ekstra på mandagsmorgnene. Andre kan jo helle i seg kruttsterk kaffe! Mintteen blir vel litt puslete til sammenligning. Men da får vel vi tedrikkere være mer fornuftige i helgen, da, og ikke rangle så fælt..! Enkelt valg for meg, i hvert fall. (Men har begynt å drikke litt kaffe også, på mine gamle dager..)Ønsker deg og alle en god vårdag!

Koselig koselig sa...

Ah just bjuuutiful! Takk :)

Synne sa...

Jeg var veeeeldig trøtt da jeg sto opp i morges, ettersom helgebesøk tar på, og ikke minst ettersom jeg hadde mareritt i natt. Lenge siden sist! Hadde vanskelig for å sovne igjen, men greide det til slutt, og veide opp med en ekstra sterk kaffekopp og ekstra røde lepper i morges. Håper mandagen din ble fin!

Anonym sa...

! hihi, ser jeg tilbake igjen til piano fra min bestemor, det er mitt hjem, og det var et piano om bord, det samme byste av Beethoven (., men jeg gjorde ikke det) jeg 'jeg så i mitt møbler disk radio ('har funnet postorale symfoni "bruno walter" turn 33, innspilt i 1936.) for en overraskelse! solen går ned nå, og det er ikke morgen. å vekke meg, jeg er under kontrakt med 18 år gamle siamesiske som sover i armene mine, og alltid veldig sulten om morgenen (det er mindre harmonisk enn Beethoven, men svært operativ). bruno

Populære innlegg