fredag, mai 31, 2013

Glamorøs fredag


God morgen! Her i hovedstaden er det en riktig sommerdag, og det gjenspeilet seg i den tilfeldige spillelista som la seg pent og sommerlig inn i mine ører på vei til jobb, gjennom et berusende hav av velduftende syrin. Til å bli lykkelig og lettere gal av! Dagens duft er L'eau par Kenzo, Bensimon-skoene matcher neglelakken, planene for dagen er musikk, musikk, musikk, en kafétur med god venninne - og en kveldspiknik ved sjøen med min elskede. Fredag er fint! Tror kanskje det må bli en ekstraordinær spilleliste av dette.

For å sette fart på dagen og sommerfølelsen - her er Tears for Fears, en av mange mange grunner til at jeg er lykkelig over å ha levd (og elsket musikk) på 80tallet! 


Ha en fin dag alle sammen!


29 kommentarer:

Line sa...

Ekstra tidlig morgen på jobb. Det er fremdeles sommer i nord, 20 grader før klokka sju. jeg har mønstret indisk sommerkjole, tights og brune skinnsandaler. Helga kommer antakelig til å gå med til arbeid i hagen, kanskje også i vedskogen. I fjor var den siste maidagen kald, med snø. I år er det altså varmt, og snart er alle sommerblomstene plantet ut.
God helg alle sammen

Siri sa...

Det mest glamorøse med fredager er ofte at jeg kan ha hjemmekontor, som i dag! Espressokaffe og musliblanding og åpent vindu mot bakgården. Enn så lenge er antrekket kosebukse, men jeg skal nok få på meg et skjørt når det lir utpå.

Med fjorårets kalde juni friskt i minne er det bare å nyte varmen og sola så lenge det går. Det er i alle fall planen for helgen, ved siden av å løpe et lite løp her i Oslo i morgen, svinge seg i en bursdag i morgen kveld, og markere svigermors bursdag på søndag. Og innimellom skal jeg altså bare ligge på en gressplen i en park og lese bok og nyte det som måtte være av solstråler.

God helg til alle!

Anonym sa...

Uten ytterjakke, sommerbukser og sommer t-skjorte med lang erm, nyvasket hår, plukket syriner på vei til jobb..... fin fredag! .mette

Lærerinna sa...

For en sjelden gangs skyld kan jeg avspasere - juhu!

Klokka er ni og jeg har enda ikke kledd på meg - mot normalt, som regel er jeg er ute av døra lenge før syv!

Dagens fleksibilitet skal utnyttes til fulle og etterhvert skal mannen og jeg på telttur med et vennepar og en liten unge... Det er fint med hagedufter for tida, men det er også mange fine lukter i skogen!

Dagens antrekk blir derfor turtøy -som i dag føles som luksus!

God helg og god start på sommeren til alle!

HildeSofie sa...

God morgen! Var tidlig oppe i dag, og fikk meg en liten treningsøkt i duggvått gress. Jeg har hatt fredagsfølelse hver eneste dag denne uken, så nå er det utrolig godt å vite at følelsen endelig stemmer :)
Nyryddet hus, hjemmekontor, te og radio, og når en av dagens hyggelige arbeidsoppgaver består i å lage quiz til stabssamlingen neste uke, så blir det nok en bra dag!

Planer for helgen: Det blir en siste finpuss på oppgaven før levering mandag morgen, men det viktigste er at min Kjære fyller rundt år i morgen. Hurra! Det skal feires med punkrockfestival på Hadeland, helt i jubilantens ånd :)

Ønsker alle en riktig fin helg!

Anonym sa...

Jeg har trukket i mitt mest sommerlige sommerskjørt, og har begynt dagen med en spasertur og trening. Nå drikker jeg kaffe på jobb, og gleder meg over en kort, men forhåpentligvis effektiv dag.

I helga skal jeg først og fremst ha det fint: fikse hår, fikse føtter, pakke til ferie i neste uke, gå på konsert og treffe fine folk. Og kysse masse på kjæresten min!

Håper alle har noen fine helgedager :)

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Sneakers, jeans og t-skjorte med bling.

Litt jobb i dag og i morgen står på programmet før jeg pakker kofferten. På søndag tar jeg nemlig med meg eldstedatteren på tur. Hun fylte 18 forrige uke, og bursdagsgaven var blåtur med ukjent destinasjon. For henne, vel å merke. Hun er fryktelig spent, og jeg gleder meg til å avsløre reisemålet når vi kommer til flyplassen på søndag ... Det blir gøy, og hyggelig å gjøre noe sammen bare vi to :-)

Jeg regner med at hun ikke er noen fast gjest her inne, så jeg ødelegger vel ikke overraskelsen for mye når jeg sier at i turens anledning er dagens duft Burberry London ;-)

God helg til alle,- gjester og vertinne. Nå er det offisielt sommer!

Ine sa...

Endelig fredag! Skikkelig etterlengta denne uka. Jeg har sittet med eksamen hver dag, og nå har jeg bare en liten finpuss igjen før jeg skal reise til universitetet for å levere. Når jeg har levert får jeg faktisk sommerferie/mammapermisjon, og det skal jeg feire med å kjøpe fine blomster og spise pizza ute med min kjære. Fredagen til ære har jeg fin, ny prikkebluse på.

L'eau par Kenzo - den kjøpte jeg første gang jeg var i Paris, for ca ti år siden. Deb fikk jeg veldig lyst til å skaffe meg igjen! Det samme med Bensimon-sko, de er så fine. God helg!

Millacamilla sa...

Svært lite glamour idag (annet enn at jeg kanskje får litt brunfarge) for her skal jeg beise terrasse så mye jeg rekker før jeg skal på jobb kl 15. Skal bare hive i meg litt kaffe før jeg trekker i avklipte malejeans og en uformelig t-skjorte + caps og engangshansker!

God helg til alle!

Glamourlegen sa...

Nyter min velskapte datter som ble født nå på mandag. Vinduet åpent til sommerdagen utenfor, fuglekvitter og svakt svakt bysus. Eneste plan for dagen er mat, søvn, og liten trilletur. Nå er vi tre. Ønsker alle en deilig fredag og riktig god helg!

koristen sa...

Hudfargen begynner å bli sommerlig, og antrekket er rosa og hvitt med litt gullsmykker til. Dagens duft er Philosykos fra Diptyque. Kaffe i koppen, med rabarbramuffin (nammenam!) til for å feire fredagen. Ingen store begivenheter i helgen, men jeg har startet nedtellingen før kortur til Krakow neste helg. Vi reiser torsdag, og jeg gleder meg!!!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Alt godt sa...

God føremiddag! Eg er nesten sveitt etter ein frisk sykkeltur til jobb, og varmen framhevar dagens duft, Dahlia Noir frå Givenchy. Mmmm!

Dagens glamour er elles at eg klarte å levere sjølvmeldinga i går, så eg kan dra på quiz i kveld og drikke engelsk cider med godt samvit.

I morgon reiser vi nordover for å fordele gjenstandar etter ei grandtante som barna har arva, vemodig og fint på same tid. Det er forskjell på grandtanter, og denne var vi alle spesielt glade i.

Eg ynskjer alle ei fin helg, og sender ei glad helsing til Elisabeth i nord. :)

Anonym sa...

I dag vinker vi farvel til et kull studenter og da er glamouren på topp. Hvit linbukse og sitrongul lintopp, sandaler og nymalte tånegler.Dufter av Wild rose, Veleda.
Litt vemodig og veldig hyggelig. God helg til alle fra Kjersti

Ina sa...

I dag har jeg truffet med parfymevalget! Ikke ante jeg at den krydrede roseduften fra Yves skulle inngå i slik en absolutt himmelsk enhet med den deilige syrinduften som ligger som et slør over hele byen. Etter et kort møte på jobb, kan jeg ta helg, og jeg vurderer en tur til mitt favoritt-syrin-snuse-sted, den lille fontenen ved foten av Stensparken. Mitt andre favorittsted er ved et lite, rødt hus ytterst på en grønn odde, kun befolket av småfugler og et og annet sjøfly. Jeg er ekstremt glad i syriner, på grensen til det pinlige.

Helgen byr på fri og jobb i god balanse, samt en tur i Operaen. Håper ellers på oppholdsvær og mange timer utendørs.

God helg!

PS: Gratulerer så mye til Ine og Glamourlegen med alt det fine!

Glamourbibliotekaren sa...

Åååå, gratulerer, Glamourlegen! Så hyggelig!!!

Anonym sa...

Åh... "Everybody wants to rule the world". Da er jeg rett inne i filmen "Peter's friends" med Stephen Fry og Emma Thompson - og det er glamour nok for meg!

Hegepege

Stine Arkeologine sa...

Jeg våknet og trodde jeg lå på et hotellrom i Firenze. Slik kan det gå når man ikke er vant til slike temperaturer i mai! Men det er ikke så verst å være hjemme i sitt eget hus heller når hagen blomstrer og man må gå inn for å avkjøle seg.

Hjemmejobbing i solkjole er dagens største glamour. Elizabeth Arden "Green Tea" parfyme gir gode assosiasjoner, og i fryseren ligger masse lollipop. ;-)

Tears for Fears gir også gode assosiasjoner, til baksetet i sommervarm bil sammen med (den gang) irriterende småsøsken som ble fortrengt med Walkman og dagdrømmer.. Koselig gjenhør!

Ønsker dere alle ei god helg, og hjertelig til lykke til Glamourlegen!

V sa...

Veldig casual stil her i dag, men en dressjakke og statementsmykke hjelper litt på.
Det er en uke til sommerferien starter -tror aldri jeg har vært mer klar for ferie!
I helga skal det slappes av, potensiell ny bil skal prøves og jeg skal hilse på en ny verdensborger. Og ikke minst gjøre unna småting før ferien.
God helg til alle, og gratulerer til den nybakte mor!

Henrikka sa...

Full sommer! Ikke altfor mye å gjøre på jobb, så dagens glamour er å gå litt tidligere og heller være ute i nydelig solskinn. Antrekket er særs sommerinspirert: gul og hvitstripet topp, hvite shorts og gule mokkasiner. Ingen parfyme, men til gjengjeld dufter det hegg og syrin overalt, så det trengs ikke. :-)
God sommerhelg!

frk Frydefull sa...

God formiddag! Rekker å slenge inn en kommentar før lunsj! Hjemmelagde knekkebrød og parmaskinke venter … mmm. Det er strålende vær, og selv om planlagt antrekk ikke ble som planlagt i dag er det en goood dag. Neglene er røde og jeg dufter Capri fra Estee Lauder (sommer, sommer, sommer!) Helgen skal brukes på å nyte et glass kald hvitvin i solen hjemme, litt hagearbeid og lek med toåring.

Gratulerer til Glamourlegen! Nyt dagene : )

Sørlandspige sa...

Sommerlig, hagevennlig linkjole, sandaler og nyvasket hår, hage og krukker såvidt i blomstring og jeg i godt humør over deilig temperatur og god værmelding for helga. Tid for å nyte natur, små og store mennesker og snart duften av nyklipt gress. Gode dager ønskes alle!

S sa...

God fredag!
Som flere er inne på; godværet i nord fortsetter og det er varmt å være på jobb. ;-) Har jo ikke rukket å finne frem hele sommergarderoben, så det blir hentet frem litt skrukkete klær fra innerst i skapet. Derfor ikke veldig glamorøs i dag, men for meg er det å kunne gå en hel uke i fine sandaler noe som gir glamourfølelse.

Helga skal benyttes til å legge dekke på terassen, og det blir et spennende prosjekt for husbonden og meg. Men vi tror vi skal få det til! Og jeg gleder meg sånn til vi er kommet i mål med dette prosjektet - da skal vi handle litt blomster og nye hagemøbler. Oh lykke!

Må sende en gratulasjonshilsen til glamourlegen: til lykke med datteren!

Lektor Tørrdal sa...

Fredagen ble innledet med piknik i parken med klassen min hvor frøken hadde ordnet pastasalat og muffins i store mengder. I ført praktisk antrekk og sneakers glitret gutta fra calcutta og lærer om kapp

Annette sa...

Glamorøs fredag betyr blomst i håret og blomstret topp idag :-)

Helgas planer er foreløpig en blanding av fysisk aktivitet, dansing, god mat og samvær med kjæreste og gode venner. Og med sommervarmen og sola som er utenfor, er jeg klar!

God fredag og helg til alle, og frøken Desibel og Glamourbibliotekaren især!

Maje sa...

Gratulerer Glamourlegen med en ny verdensborger!

Ellers er det faktisk litt glamour her i dag med sommerkjole (som jeg kjøpte i Belgia for et par år siden) og lakkerte negler. Ellers blir det bursdagsfeiring for lillebror i dag og bare kos på verandaen i det deilige sommerværet. Måtte vi få mange slike dager i sommer!

God helg ønskes dere alle.

Frøken Desibel sa...

Venerdì!

Og sola skinner innimellom alle skyene. Ettersom arbeidsdagen har innebært klatring i stiger og rundt på tak, så ble det bukse i dag. Riktignok sommerbukse. Og Daisy både i og bak ørene.

Planer for helgen er å delta i iForm-løpet i morgen, og en treningsøkt med venninner på søndag som etterfølges av slaraffenliv i hage og ved sjø. Det skal bli godt:)

Håper alle får en fin helg, og gratulerer til Glamourlegen med familieforøkelsen:-D

Kjersti sa...

Det er så lett å føle seg litt glamorøs når været er så deilig :) Sitter på terrassen med et glass hjemmelaget rabarbrasaft (fra i fjor, lagret i fryseren - har ikke lagd i år ennå). Parasollen beskytter mot sola, og jeg har nesten ikke klær på meg. Etterpå blir det en kort tur med hunden så han kan avkjøle seg i bekken, deretter er det rett tilbake på terrassen med en kald øl og etter hvert litt spekemat.

Elisabeth sa...

Åh. Glemte nesten glamourfredagen, men jammen rakk jeg det ikke likevel!

Hei, forresten. Dagen startet litt trist med å våkne alene, siden hunden er hos hundebarnevakt for helga. Men nå har jeg fløyet fra Bodø til Gardermoen, hvor jeg skal være på konferanse hele helga. Har lys og lett tunika og sorte tights, som også var reiseantrekket. Veldig komfortabelt og samtidig fint. Glamouren er i varetatt med oransje negler som matcher detaljer i kjolen jeg skal ha i morgen kveld, og så har jeg Chanel på leppene og ny oliven-bodylotion på hele huden min. Fantastisk deilig!

God helg til alle sammen, spesielt til AltGodt!

Sordinen sa...

oj,oj. Ikkje ofte eg les bloggen så seint, men eit hektisk program tidlegare førte til at det vart slik. Glamouren i dag var topp med Eifeltårnet på og sølv i øyrene, og elles ei kjensle av at sommaren nærmar seg. Helga skal brukast til musikk, lesing og husvask( går det an å kombinere desse tre, skal tru? Må prøve). Ha ei fin helg alle saman :)

Populære innlegg