fredag, juni 07, 2013

Glamorøs fredag

God morgen!

Sol i hovedstaden, håper varmen kommer også! Jeg dufter av Kenzos magnoliaparfyme, plukket med meg en syrinkvist i hagen før jeg gikk avgårde, og legger herved planer for arbeidsdagen. Det skal bli fint med helg - og i kveld blir det til og med hotellovernatting i forbindelse med en av helgas spillejobber for mannen min. Moro! Jeg tar med bok og håper de har god te.

Sesong-startsskuddet har gått for Radio Glamourbibliotekars sommerutgave fra 2011 som jeg stadig anbefaler, og som er preget av California omkring 1980. Jeg skulle akkurat til å legge ut Doobie Brothers "What a fool believes" som dagens låt, men så hørte jeg på min yndlingsromanse av Claude Debussy med den nydelige sopranen Sandrine Piau, og da blir det den! Ta et par minutter og lytt til denne. Ha en fin dag alle sammen!
22 kommentarer:

AnneWilsonJewellery sa...

God morgen! Idag er det plutselig blitt regn, så jeg tror det blir svarte komfortable 'gulrot' bukser (fasongen altså) fra Zara, koksgrå løs ulltopp fra Jigsaw, nye (!) sneakers fra Puma i lysegrått semsket skinn med korallrødt og turkis motiv på siden. Avslutter med et par selv-lagde øredobber og en spritz med Eau de Sisley No 2 for å motvirke det lumre været.

Ha en riktig god helg :)

Anonym sa...

Strålende sol utenfor kontorvinduet og nytrukken kaffe på skrivebordet.
Antrekket er sommerlig og jeg dufter rose (husker ikke navnet). God helg til alle fra Kjersti

Johanne sa...

God morgen! Sykkeltur til jobb i sol og syrinduft. Ny, solgul strikkejakke over kjolen. Kaffe og DN fredag på kontoret. Ser i grunnen ut til å bli en fin fredag og helg, og ønsker dere alle det samme :)

Lærerinna sa...

Fin start på dagen med overskudd, ekstra tidlig buss til jobb, rakk å rydde kontorpulten og nå er overskuddet på plass. Rolig på kontoret, elevene har hjemmeoppgave og jeg nyter tiden til å ta unna mange arbeidsoppgaver!

Favorittjeansen er på og hengeøredobber med rødt i og nye briller gjør susen for eksteriøret! Sminke og duft er det så som så med, ettersom det er noe jeg reagerer veldig på...

Helga byr på trening, venninnetreff, middag hos foreldre og filmkveld med mannen før han blir borte ei uke.

Anonym sa...

Solen skinner, jeg fyller år, flaggene vaier i vinden og jeg har fått et vakket perleanheng av min mann og mange, mange gratulasjoner.Beige bukser og hvit linskjorte, ballerina på føttene og stort smil om munnen!!!.mette

Stine Arkeologine sa...

Blomstrete bluse, solbrune armer og hår som krøller seg av seg selv i regnværet føles glamorøst i dag! Og yndlingsroseparfymen passer perfekt til! En sånn dag da det enkle føles best. Gleder meg til å være i hagen og kose meg med guttene mine i helga, gå turer med nistepakke og være opptatt av de små tingene. Og se gamle filmer om kvelden. Har en bunke med Cary Grant-filmer å glede meg til - elsker komedier der han er med!

Riktig god helg!

Alt godt sa...

God morgon!

Dagen byrja svært så glamorøst, opp grytidleg, drosje ned til Karl Johan, og så vart eg og den eldste tenåringen min intervjua om boligbytte på God morgen, Norge. Stas! Det går alltid kjempefort i studio, ein får aldri sagt alt ein tenker å seie. Men kjekt likevel! Tenåringen klarte seg veldig bra, ho fekk skryt av Finn Schjøll etterpå.

Den ytre glamouren (bortsett frå TV2-makeup) består av raud kjole, hekla jakke og 34 Boulevard St. Germain i nakken. Tenåringane reiser på helgeseminar i kveld, så vi vaksne stikk på quiz på bohemen. I morgon er det korseminar, som endar opp med matlaging her heime hos oss, forhåpentlegvis skin sola, så vi kan spise ute.

Eg ynskjer alle ei fredeleg helg, og sender eit hjarte til Elisabeth i nord. :)

S sa...

God formiddag! Den ytre glamouren er på plass med ny frisyre (sommerlig og lett), fargerik genser og mine favorittjeans. Har kledd meg etter værmeldingen, for selv om det er sol og varmt nå skal regnet komme i løpet av dagen. Kjenner også på indre glamour - over å ha bestilt nytt pass, nesten være ferdig med terassegbyggingen og fordi jeg gleder meg til yngstedatterens ballettforestilling i kveld. Deretter blir det helg og utflating på sofaen etter ei svært hektisk uke. Men det er i slike stunder jeg også føler at jeg tross alt mestrer mye - med jobb, videreutdanning, hus-og-heim-prosjekter, tre barn og alle fritidsaktivitetene deres. Planene for helga er av det koselige slaget - kikke etter nye hagemøbler (som matcher terrassen) og plante blomster i krukker.

Ha ei flott helg alle glamorøse!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Jeg har en rolig dag på kontoret før jeg raser hjem og gjør meg i stand til sommerfest med jobben. Som medlem av festkomiteen er det sikkert noen løse tråder som må samles før det braker løs. Jeg gleder meg! Antrekket er ikke helt klart, men heller mot noe i hvitt og marine med store dingleøredobber og en liten sprut Daisy.
Uken ellers har jeg tilbragt i London sammen med 18-åringen min. Vi har kost oss og vandret "pilgrimsturer" i fotsporene til hennes helter, Sherlock og Dr. Who. Sånne små storbyferier er deilig glamorøse, særlig når man rusler i moderat tempo, været er fint og man kan sitte på benk i parken og bare titte på folk :-)

God junihelg til alle der ute!

Marit sa...

Sykemelding gjør ingen undre for glamoren, men i helgen skal en av mine beste venninner smis i hymnes lenker, så litt glamorfølelse får jeg jo av å henge frem mitt og min manns antrekk for morgendagen.

Dagen skal tilbringes med litt kokkelering for morgendagen, og det er jo alltid en hyggelig aktivitet.

Jeg ønsker alle en god helg!

Anonym sa...

En vond bihulebetennelse er uglamorøst nok i seg selv, og pga svangerskap med komplikasjoner har legen gitt meg beskjed om å ligge unna smertestillende. Jeg er mao ikke i toppform, og eksteriøret bærer preg av det.. Men en helt nødvendig tur på apoteket fikk meg til å skifte fra pysj til tunika og tights (som normalt kun er til "innebruk" for meg), og det hjalp faktisk på humøret! Nå er jeg vel hjemme igjen, og har slått meg til på sofaen. Te du Hammam og to kokosboller står klare på salongbordet og sola strømmer inn gjennom balkongdøra. Slett ikke dumt! Satser på rask bedring så jeg orker å gå i bryllup i morgen.

God helg til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en Bodøby som befinner seg under grå skyer. Styrtflodregn i går, men foreløpig har dagen i dag vært tørr. Det er godt!

I dag er det glamorøst med en uventa fridag hjemme. Helgeplanene måtte omrokkeres på kort varsel og jeg ble hjemme i stedet for å reise bort. Har nytt å sove lenge og å dasse rundt på formiddagen. Fikk også sett Alt Godt på TV2 (bra!!) takket være låne-sumo-adgang fra ei venninne. Nå skal jeg gå en tur med hunden før jeg dusjer.

Dagens ytre glamour vil bestå i nye Lee-jeans og Chanel på leppene. Mascara dropper jeg, for når man er ute mye i regnet, har det ingen hensikt. Skal møte ei venninne i ettermiddag og dra til et friområde for hunder, og etter det har jeg egentlig ingen store planer. I morgen blir det Salten Rundt på meg, i følgebil til sykkelrittet.

God helg til alle som en, og stor klem til AltGodt!

Josefine sa...

God glamorøs fredag! Nå som eksamensperioden er over nyter jeg noen dager sommerferie før det blir sommerjobb. Dagen skal tilbringes sammen med symaskina, jeg kan ikke sy så det blir et spennende prosjekt! Målet er å få lagd vimpler til kjøkkenvinduet i stoff fra Cath Kidston.

I morgen er det konsert med koret, det tror jeg blir fantastisk gøy! :) God helg!

Maje sa...

Fredagsglamour er faktisk på plass i dag i form av en ny kjole med prikker, kjøpt på Indiska. En herlig håndkrem med lavendel gir passe mye duft og fin sol ute gjør godt.

Med nyvasket hus og syriner på bordet som venter hjemme håper jeg på en liten lur i hengekøyen min i ettermiddag. Ellers blir det tur til frisøren i morgen (etterlengtet) og barnebursdag (ikke fullt så etterlengtet, men koselig likevel) og annen kos resten av helgen.

Gratulerer med dagen til Mette og god bedring til Anonym som har bihulebetennelse (prøv saltvann og nesehorn, forresten. Kan funke ganske bra:), og god helg til alle!

M. sa...

Dagens fredagsglamour består av blå ballerinasko og en deilig kashmircardigan. Nyter duften av aldrende bøker, ettersom jeg tilbringer formiddagen på et sted som spesialiserer seg på slikt ;)

Senere i dag skal jeg gå en tur med min kjære, håper å finne noen klaser med syriner underveis (som muligens kan finne veien ned i min gamle mugge fra Porsgrunn Porselen).

Ønsker vertinnen og alle medlesere en riktig god fredag! :)

Annette sa...

Helga bringer fjelltur med min kjære fra i ettermiddag til søndag, og det gleder jeg meg til. Mye tid til å vandre og å være ute i naturen, sammen. Tar med meg A Feast for Crows, og satser på å finne ut hvordan det går med Westeros.

Dagens glamoureffekter er forresten fint hårbånd med blomster og perler og en blå kjole med yndlingsbeltet i livet. Føler meg fin :-)

Hilser til Frøken Desibel og ønsker alle en herlig fredag og helg!

HildeSofie sa...

Ahhh, straks helg! I dag våknet jeg på en hytte ved Oslofjorden, vi har vært på stabssamling siden i går. For en flott gjeng kolleger jeg har hatt de siste årene, jeg kommer til å savne dem når jeg slutter i juli!

En kjapp tur innom kontoret nå, før jeg vender nesa mot Innlandet, og en helg uten store planer utover å plante litt sommerblomster og slappe av.

Antrekket er casual med grå jeans, joggesko og en enkel sort kortermet bluse, duften er Emporio Armanis She.

En riktig god helg til alle!

Ina sa...

Hilser god helg fra sommerbyen Sandefjord! Nærmere bestemt fra min barndoms øy ute i fjorden, en riktig perle. Her nytes en frikveld med fjerne båtlyder, milde klukk fra sjøen, en svalende bris og langsomme tanker bak solbriller fra 1986, nesten identiske med de mamma bar på nesen da jeg var liten jente. Inne på hytta frister en flaske limonade, men jeg ligger så godt på denne madrassen at det bare må vente...

Antrekket er enkel, sort badedrakt og rød neglelakk på tærne. Dufter bare av sjø og solvarm hud i dag.

Jobb i morgen, og gjenforening med min elskede på søndag, etter nesten en uke borte fra hverandre. Det blir fint!

Glamourlegen sa...

Tusen tusen takk for gratulasjoner forrige fredag! Den nye verdensborgeren har det bare bra og hilser til alle glamourinner :-) Rakk en dusj i dag og det var deilig, men ble ikke tannpuss før dagens utflukt pga lillejentas demonstrasjon av lengdeekspulsjon av kroppsvæsker (jeg dropper videre detaljer, men det enkleste var å le).

Gratulerer så mye med dagen til Mette, og heier også på saltvannsskylling for gravide Anonym (jeg hadde også bihulebetennelse, utrolig hvor mye æsj man får ut, og hvor god effekt det har, går også an å bruke små beholder med saltvann fra apoteket, kjør på med minst 10 ml selv om det føles skikkelig ekkelt!).

Håper alle har en deilig dag i sola, og god glamorøst helg!

Synne sa...

Nok en superdag her i Paris - det er 28 grader i skyggen. Jeg skal snart iføre meg finkjole og ny parfyme og feire bursdagen min i kveld! Har melon, mango, vin og andre godsaker liggende klare. God, glamørøs helg til alle!

Anonym sa...

God fredag!
Her er det nyvaska hår med lavendellukt som gjer dagen fin. Har nettopp sendt kjærasten på fjelltur til Trolltunga, heldiggrisen altså, helgetur med jobben. Mi oppgåve blir å roe ned og samle energi til småen kjem, om rundt tre veker. Det blir nok mest soving, strikking og eit besøk på Bondens Marked.
God helg alle fine :-)

Anonym sa...

Jeg elsker dette stykke musikk Debussy .. Jeg lyttet også, med (Sandrine Piau) "sanger dikt" Mallarmé, "theophile gauthier" .. og to verk for piano (kl. Helffer. haakon Austbo). i varmen av hagen. og det var forbundet med den søte lukten av akasie blomstre, duft til "Bois de Vincennes." (men det er barndomsminner i den overveldende skjønnhet, "steder" landsbyen kysten sør). noen ganger den franske musikken holder sin plass .. bruno

Populære innlegg