tirsdag, juli 02, 2013

Årets første hageselskap

En nydelig dag for hageselskap! Jeg pyntet med blomster fra hagen, dekket på med porselen fra loppemarked og hengte girlandere i trærne. Gjestene kom kl. 18. Min glamorøse DJ-stand under morelltreet! Av min mann fikk jeg nemlig noe jeg har ønsket meg veldig lenge - en bærbar platespiller med innebygd høyttaler sånn at jeg kan ta med platene mine ut i hagen om sommeren! 
Denne perlen av en LP ble naturligvis snurret noen ganger. Mine tre yndlinger - Beatles, Bach og Bacharach i bossanova-versjon, med inspirerende dansefotos utenpå. 


Forrett. 


Jeg fikk så fine presanger! Såper og kremer, bøker av Johan Borgen og Gunnar Larsen, silkeskjerf fra Japan, rosa og retro timer, gul Sissel-skål fra Figgjo, blomsterkrans til håret og årets mummikopp!


Når gjestene har gått hjem, og det er midnatt og skumring i hagen, tenker jeg alltid på de første versene i Ibsens dikt "Borte". 


De siste gjester
vi fulgte til grinden.
Farvelets rester
tok nattevinden
I tifold øde
lå haven og huset
hvor toner søde
meg nyss beruset


4 kommentarer:

tonemor sa...

sukk, vakkert alt sammen

Regnboge sa...

Herleg, altso!

Anonym sa...

Hageselskaper er fint.Lykter i trærne og stemmer som bærer godt i natten. Litt godt i glasset og verdensproblemer løses på et blunk. .mette

Synne sa...

Oi, bærbar platespiller, for en super gave! God sommermusikk gjør ethvert hageselskap enda hyggeligere - og dine virker å vre ganske så supre i utgangspunktet, hoho. Veldig stemningsfulle bilder!

Populære innlegg