fredag, juli 05, 2013

Glamorøs fredag


God morgen!
Her sitter jeg og gumler kanelbolle innimellom slagene - det ble bakerfrokost-to-go i dag, måtte prioritere å vanne blomster fremfor å spise før jeg løp avgårde med en liten koffert på slep. En weekend-reise står for tur, og jeg har bok i veska i tilfelle det tar en halvtime å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen eller er andre forsinkelser. Dagens duft er Acqua di Gio, håret lever sitt eget liv (det var klissvått da jeg stormet ut døra), og i dag skal jeg endelig fullføre et gigantisk prosjekt jeg har hatt ansvaret for i hele vår. Løse tråder skal samles og festes, og jeg kan omsider stryke det av min todo-liste og være veldig fornøyd over alt jeg har lært - og håpe at det slår an hos mottagerne. Hurra!

Alle fredagsrapporter er velkomne, ikke minst fra dere som ferierer - send noen sløve ferievibber til oss som fremdeles henger på jobben!

Ha en fin helg alle sammen!

15 kommentarer:

Mette sa...

Fredager er så fine!Jeg er har tatt på meg uniformen som jeg må, men freshet opp håret i en rufsete flette og tatt det flotte Nora Farah-skjerfet rundt livet for å få en litt frekkere look.Eneste godlukt er litt olje i håret fra Bodyshop.I kveld blir det reker dyppet i chiliolje og prosecco i glasset uansett værforhold!Fin helg ønskes alle. .mette

HildeSofie sa...

Hurra for sommer, sol, fredag og snart ferie! Her har jeg tidenes siste hjemmekontordag. I flere uker har jeg ryddet i gamle dokumenter og papirer, laget rutiner og instrukser til dem som tar over mine oppgaver, og nå er jeg i grunnen klar for å si takk for meg. Litt vemodig, men nye eventyr venter.

I ettermiddag starter tre uker ferie, som foreløpig ikke er fylt med stort annet enn avslapning, bøker, hage og hengekøye. Hurra!

Kjære er på Roskilde (!), så jeg er hjemme alene i helgen. Det blir nok ganske stille, et par joggeturer og ellers litt hagepusling og lesing, gjetter jeg på. Antrekket er ikke mye å skrive hjem om, men duften er Fleur Cherie, som har blitt en sommerfavoritt på kort tid, og håret er nyklippet og fjongt.

Ønsker alle en strålende helg, og god tur til vertinnen!

Ingerid sa...

Jeg markerer kapittelinnspurt for avhandlingen med høy glamourfaktor - mønstret linskjørt i hvitt med svart og beige, høyhælte brune sandaler, og Volutes fra Diptyque bak øret. Imorgen begynner tre ukers familieferie i trange feriehus på Sørlandet = ingen parfyme (allergiker i familien) og bare praktiske klær, men masse moro og uteliv. Og sikkert en luksusbodylotion i bagen, f.eks Ultra Riche fra l'Occitane. Så får salt, sol (og sikkert regn), og sand gjøre maks for skjønnheten. Men først: litt av en innspurt her på jobb. God helg og god sommer!

frk Frydefull sa...

Herlige fredag! Er 100% i feriemodus, selv om det er en uke for tidlig. Men i helgen skal feriefølelsen få fritt utløp i form av sol, strand, familiebesøk, grilling og prosecco! Fin, sørlandsk rægelunsj på kontoret nå snart blir en perfekt start på det hele!
God helg - og ferie til de som har det!

Ine sa...

Rolig morgen og formiddag her. God frokost, åpen balkongdør, P2 og blogging. Etter hvert skal jeg inn til byen for å treffe venninner, det blir hyggelig! Glamouren er ivaretatt med deilig duftende body lotion, skjørt og nyfønet hår. God fredag og god helg!

Synne sa...

Åhå! Jeg blir desorientert av frilansjobbing og det faktum at kjæresten har ferie, men i dag er det jo fredag igjen! Sol er glaorøst i seg selv, og jeg pakker til skogstur med storfamilien - god lektyre, god mat og bekvemme klær. Jeg gleder meg til å se tåka komme snikende inn over tjernet når sola går ned i kveld, og til å plukke vannliljer, og til å drikke kaffe kokt over bålet. Glamouren lever i villmarka også, hihi! God helg!

S sa...

Glamouren i dag er nyvasket hår og uformelle klær. Er på jobb, men ingen møter eller avtaler utover en nokså lang liste med nødvendige gjøremål.

Den planlagte teltturen ble avlyst i går, og det er jeg nå glad for da det har begynt å blåse og regne. Dermed blir helga litt annerledes enn først tenkt, men med plass til besøk hos slekt og oppstart på oppussingsprosjekter. Det kan også bli veldig bra!

Ønsker alle ei flott juli-helg!

Marianne sa...

Glamorøs og glamorøs. Well. Jeg har tatt på treningstøy, ikke for å trene, men for å pakke. Hittil i dag har jeg pakket bøker og fotoalbum og vintertøy. Niåringen har fått feber, og sjøl satte jeg prikken over i-en med et relativt uglamorøst migreneanfall med påfølgende svettehagl. Men jeg har vaska meg, og er ren og pen, og nå setter jeg meg ut i sola med en kopp te og Borges Labyrinths. Det skal bli bra! God helg!

Annette sa...

God fredag!
Nest siste arbeidsuke før ferie er straks over og helga skal brukes til å pakke leiligheten ned. Vi skal nemlig overta vår første leilighet på mandag og må rekke å flytte på veldig få dager. Gleder meg!

Hilser til Glamourbibliotekaren og i tillegg også Frøken Desibel som hygger seg i Italia :-)

God helg!

barnebibliotekaren sa...

Fin fredag!
I min biblioteksverden betyr gråvær bibliotekvær, så det har vært en ekstremt travel uke. Men gøy. Masse unger som vil være med på lesekampanje, fornøyde foreldre, lesehungrige hyttefolk, turister,- full rulle hele dagen!

I dag har solen tittet fram, så tempoet er skrudd noe ned i skranken og det gjør heldigvis overgangen til helg smertefri ...

Jeg gleder meg til en helg med bena opp, fortrinnsvis med sol på kroppen og nesa i en bok. Dagens antrekk er jeans og bluse, og jeg dufter av Flower Bomb fra Viktor&Rolf.

En strålende julihelg ønskes alle hjemme og borte!

Line sa...

Første og siste arbeidsdag denne uka, kom fra Oslo i går kveld. Sitter på et stille skolebibliotek med sommerpussel, men det er ikke fullt en time til arbeidsdagen er slutt. Ettermiddagen går til klesvasdk, vaske på onkels campingplass og rydde bort bagasje. Håper jeg blir ferdig med ryddinga i dag, senere i helga blir det tid til sommer- kaffebesøk.
God helg, og god sommer til alle, uavhenig av ferie og værforhold

Ina sa...

En etterlengtet fridag, på vår lille øy i Sandefjord. Mamma og jeg ligger på hver vår madrass på svaberget, skravler, leser og slumrer i varmende sol og svalende bris. Antrekket er marineblå badedrakt med små, hvite polkaprikker, og solbriller på nesen. Har med blå bomullskimono (yukata) til å slå rundt meg når vi snart skal dekke bordet til lunsj. Dagens duft er Wonderwood fra Comme des Garcons, en deilig treduft med sandeltre, sypress, vetiver, oud og patchouli. Kanskje ikke en typisk sommerduft, men jeg liker hvordan den utvikler seg i varmen. Jeg blir her til i morgen, og gleder meg til morgenstund med dukkert i speilblank sjø og påfølgende tekopp på bryggekanten. God helg, alle sammen!

Elisabeth sa...

Hurra for fredag og frihelg! I Bodø starta dagen med regn, men nå er terrassen tørr og det er mye sol innimellom, så jeg satser på at det blir bra i helga.

Dagen startet ganske tidlig med kjøkkenaktiviteter; jeg fikk nemlig raide en kollegas rabarbra i går, og kom hjem med over 10 kg. De skal jo tas vare på! I dag er det den store rabarbra-og-bake-dagen i casa Elisabeth, med andre ord. I morgen er det bryllup, og jeg skal være kjøkkenansvarlig, og jeg skal også bake et par-tre glutenfrie saker til kakebordet.

Søndag blir det mest glamour av alt, for da setter jeg meg selv og hunden på flyet - noen få dagers byferie blir stas for begge to. Og jeg har ny kjole fra Kjoledamen i Stavanger, hipp hurra!

Antrekket i dag er ikke all verden å skryte av, men jeg dufter i det minste av Valentina, som jeg har blitt veldig begeistra for. Stor klem til Alt Godt, og gode helgeønsker til vertinna og hele gjenget!

Stine Arkeologine sa...

Hvis det ikke hadde vært for at minstegutten trenger rutiner og bruker sokker med ukedagene på, hadde jeg neppe visst at det var fredag i dag. Etter fire dager er det nemlig full feriemodus her! Vi har late dager ved sjøen der jeg vokste opp, været har vært nydelig så langt og det er deilig å vite at det ennå er to hele uker til med fri. Ang. rabarbra har vi alt spist grøt til dessert, i ovnen står en rabarbrakake og flere varianter blir det nok i løpet av uka. ;-) Snart kommer flere søsken med familier som skal fylle alle husets soverom (og gulv på madrasser!) i helga, jeg gleder meg til å møte flere barndomsvenner og alt er akkurat som det skal være på sommerferie hjemme. Den ytre glamouren er beskjeden: ny brunfarge, en dusj og litt av yndlingsparfymen, men av og til føles det aller best!

Riktig god helg alle sammen!

Anonym sa...

I feriemodus! Har vært på loppis og funnet singelplater med Raquel Rastenni til 5 kroner stykket, og en bok med Povel Ramels samlade texter. I kveld er det konsert med Kim Larsen. Interesserte kan dermed sjekke turnelisten hans for å finne ut hvor jeg befinner meg...
Og enda bedre - 5 uker igjen av sommerferien!
Hegepege

Populære innlegg