søndag, juli 07, 2013

Hagevandring tidlig i juli, del 2
 
Akeleie er en av mine yndlingsblomster i hagen. Peoner også, naturligvis. 

Her kan man sitte og glo litt ut i lufta. Dette er i såfall utsikten, dog med litt større avstand enn her.  Blå valmuesøstre bak, rosa stjerneskjerm foran. Også blant mine yndlinger!
Her ser man egentlig ikke det platået med gress som befinner seg litt til venstre, to trinn opp fra den trappa. Dette burde vært en 3D-blogg! Helt bakerst, på toppen av berget, har vi bærbusker (stikkelsbær, rips, solbær, bringebær, jordbær og rabarbra). På verandaen står en pelargonia som overvintret på gjesterommet, og en crazy viltvoksende ipomoea. 3 kommentarer:

Anonym sa...

På en benk kan man sitte og hvile vettet ( sitat fra en telemarking jeg kjenner). En god idé i en travel hverdag. .mette på Knatten

Anonym sa...

mange komplementære aspekter i distribusjon og plass, kjemper jeg for permanent størrelse i høyde og bredde, og jeg aldri har tid til å gjøre alt godt. Jeg har en tre og smijern grønn vintage gamle benken til nyere. Jeg vil også gjerne ha et epletre (men palisade som "Versailles" garden). Jeg liker også siden hagen roccaille du sjansen til å utvikle. første blikk, er den blå valmue en fristelse. her etter den ekle regnet har vi 30 grader og vegetasjon (spesielt roser) liker ikke å brenne. selv min lille bergamot ble sjokkert. men heldigvis naturen kan beskytte seg fra høyere planter. god lesing i hagen. bruno

Kjersti sa...

Nydelig! Jeg vurderer å plante akeleier i min hage, trenger å erstatte roser som bukket under for den harde vinteren. Tror jorda er litt for grunn for roser, så det kan være lurt å plante noe annet.
Nyt den fantastiske sommersøndagen! :)

Populære innlegg