fredag, september 06, 2013

Glamorøs fredagGod morgen!
Fuglene kvitrer utenfor mitt vindu, det er jo en fin start på arbeidsdagen. Jeg ser nå at jeg er nesten kledd som Audrey på dette bildet, helt tilfeldig, med unntak av skoene. Dagens duft er Byredo Blanche, jeg har perler i ørene og i kveld er det klart for starten på et todagers bryllup der min elskede skal være forlover. Da får jeg endelig brukt et nydelig jadesmykke en venninne kjøpte til meg på Sardinia i sommer!

Mye opera står på planen i dag, deriblant interessante møter med eksperter der vi diskuterer ulike innspillinger (helt utmerket på en fredag!), og i den forbindelse drar jeg fram kanadiske Karina Gauvins Händel-arier igjen - her fra Alcina (hvor hun gjør en knallgod Morgana i Alan Curtis / Il Complesso Baroccos innspilling).

 


Ha en fin dag og helg alle sammen!

mvh eders Glamourbibliotekar. 

16 kommentarer:

Marit TRH sa...

God morgen! Jeg har en langsom morgen hvor jeg nå nyter kaffen i sengen mens jeg leser nyheter og blogger.


Dagens plan er å plukke epler hos en eldre nabo som ikke kan plukke selv. Han ønsket ikke noen epler til seg, men en eplepai som takk tenker jeg han ikke kan si nei til.

Glamoureffekter I dag blir mine knall røde gummistøvler når jeg plukker epler, og et par perleøredobber når jeg drikker kaffe og spiser pai med min nabo.

Ha en flott fredag alle sammen!

Karrimarri sa...

God fredag :) Planer for dagen er jobb og valkamp-pjuh, godt at det går mot slutten.
Dagens glamour består i sølvøyreringar og sølvring med perle i, samt fine og blide elevar.

Mette sa...

Solfylte Korfu hilser. På balkong i sarong fra Nomaden, ipanemas på føttene, håret i flettetopp med kaffekopp og fersk avis på iPadden. Nylagt Yves St Laurent på neglene og litt hengehode fordi hjemreisen er i morgen tidlig. Derfor skal dagen nytes 100% og så blir det fint å komme hjem til septemberfriske Norge, familie, jobb og venner .mette

Ingerid sa...

På plass på forskerkontoret, som dufter av l'Occitanes Ambre og av grønn te med plomme og kanel fra Algerian Coffee Stores i London (anbefales virkelig varmt for kvalitetste og -kaffe til god pris - og for atmosfæren). Helgen skal tilbringes i skogen med venner - veldig glamorøst og koselig. God helg til alle!

koristen sa...

inythouDenne arbeidsdagen startet jeg med å velte en full kaffekopp utover skrivebordet, tastaturet, plasmaballen og den lille usb hub-kaffevarmeren. Heldigvis ser det ut til at alt fremdeles virker, og herfra kan det bare gå oppover håper jeg!

Antrekket er enkelt med svart jeans, joggesko og litt sølv rundt halsen og i ørene, duften er Vetyverio fra Diptyque, den har blitt en favoritt.

I helgen blir det besøk hos mor med bytur og hagearbeid, søndag kveld kommer jeg hjem i passe tid til å skremme meg selv med å se sesongstarten på Åndenes makt :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

S sa...

Dagens glamour består av skjørt, fin vektnedgang og pleie av sykt barn. Glamorøs fredag har, over tid, medført at jeg ofte pleier ta på meg "det lille ekstra" på fredagene. Og bidrar til å gjøre fredagen enda bedre. Så antrekket var planlagt før det ble klart at jeg måtte bli hjemme fra jobb for å være med en hostende 8-åring. Hun får den beste pleie, samtidig som jeg får gjort en del husarbeide.

Har ikke mange planer for helga, men noen gardinstenger må monteres. Så får vi se om de øvrige småjobbene er avsluttet når helga er over. Man kan jo alltids håpe. Ellers er mange i huset smittet av "det som går", og det hostes og harkes. Så kanskje vi skal prøve ta det med ro, og ikke sette så mange ting på lista?

Sola skinner fra blå himmel, så det tegner til å bli ei flott september-helg. Ønsker alle det samme!

Stine Arkeologine sa...

Fint antrekk, og nydelig sang! :-)

Fredagen min begynte med å løpe etter søppelbilen i pysjbukse med store pandaringer (avtrykk av sovemasken) rundt øynene. Den snille sjåføren holdt seg alvorlig og rygget helt tilbake til enden av gata for å tømme spannet jeg hadde glemt å sette ut. En urven start på dagen ble dermed fin! Jeg blir helt varm om hjertet når folk er så hyggelige!

Denne arbeidsdagen blir en lesedag, og det kan jeg gjøre delvis hjemme (glamour nr. 1). Etterpå blir det kjole og sommersko på jobben (glamour nr. 2). I kveld skal jeg være alene og bare lese og høre musikk (glamour nr. 3).

Jeg vil veldig gjerne anbefale alle dere som kan å gå i aulaen kl. 15 i morgen og høre Nordnorsk Symfoniorkester med Henning Kraggerud og flere! Jeg hørte dem i går, og ville helst bare blitt med dem sørover og høre dem en gang til!! En veldig, veldig fin (og morsom!) konsert, ikke gå glipp av den!

Alt godt sa...

God morgon! I Oslo er det grått, og eg er godt inne i ein arbeidsdag tett av møter. Men etter at bryllupskaka eg bakte i går blir henta i ettermiddag er det ordentleg fri, og quiz på Bohemen, som vanleg. I morgon reiser vi over svenskegrensa for å feire ein gråhåra men sprek femtiåring.

Dagens glamour består av mine sedvanlege brouges frå Oxford, skinny jeans og marineblå topp med prikkar. Dagens duft er den kjølege og lekre muskdufta Bulgari Omnia Amethyste.

Eg sender varme tankar nordover til Elisabeth, og ynskjer alle, vertinna især, ei fin og fredeleg helg.

Line sa...

En fin dag i nord, lettskyet akkurat nå, men kanskje det blir sol etterhvert. Jeg håper å komme meg tidlig fra jobb og så til fjells:-)
God helg alle sammen

HildeSofie sa...

God formiddag!
Her er det fullt kjør. Valget nærmer seg, og vi byråkrater gjør vårt beste for å registrere forhåndsstemmer (siste sjanse i dag, folkens, pass på hvis du reiser bort søndag og mandag!), forsegle urner, telle materiell til valgkretsene og sjekke at alt generelt er under kontroll. Puh!

Dagens antrekk er casual med grå jeans, sort topp og grå hettejakke, neglene er lakkert i fargen Polar Nights fra IsaDora, og duften er Chanel Chance.

Planer for helgen: Imorgen har jeg bursdag (hurra!), og selv om jeg må innom jobben en tur for å fikse litt ifm valget, så blir det nok en bra dag, med god mat, god vin og hyggelige folk rundt meg.

Søndag skal det stemmes - jeg var redd jeg måtte forhåndsstemme i år, men jeg slapp å jobbe første valgdagen, så da blir det tur til den gamle grendeskolen for å gjøre den hyggelige borgerplikten sammen med min Kjære. Det er liksom litt ekstra stas å stemme på valgdagen!

God helg til alle - og godt valg!

Anonym sa...

God morgen (her varer morgenen lenge)
Nå har det tordnet siden klokka fem i natt og regnskyll etter regnskyll feier inn over oss. Etter alt for lite søvn i en uke har jeg i natt sovet godt og verden smiler!

Etter å ha vasset til barnehagen med eldstemann ligger yngstejenta og sover under tak ute, mens jeg sitter med en god kopp te og komme ájour med ukens blogglesing. Nå skal huset straks få seg en etterlengtet omgang og så skal vi ta helg. Med dette været blir det nok med kanelboller og varm kakao. Og i morgen skal jeg ta farvel med Kaizers. Et vemodig høydepunkt denne høsten....

God helg :)

Hermia sa...

Hej fredag!
Förkylningskänsla i kroppen och utsikten att jobba både lördag och söndag sänker glamouren lite. Makens födelsedagsgåva till mig igår, ett par fina silverörhängen, höjer den :)

Önskar er en fin fredag!

Miss Golightly sa...

Endelig fredag! Ikke så mye glamor, hvis man da ikke vurderer bare legger og sommerkjole som glamor i Oslo i september:) I morgen skal jeg på konsert i Aulaen med Nordnorsk Symfoniorkester. Det blir bra!

Frøken Desibel sa...

Det føles som om denne arbeidsdagen aldri kommer til å ta slutt.Jeg er en smule klar for helg med andre ord.

Dagens antrekk er ganske så maritimt med striper og hvite tøysko. Har mine kjære Daisy i ørene og en dæsj med 1681 på halsen.

I helga skal det løpes en KK-mil med påfølgende jentemiddag, og spilles en konsert i Lilleborg kirke på søndagen. Innimellom håper jeg på å finne nok tid til å slappe av litt. Og på ett eller annet tidspunkt skal det kjøpes inn solsikker som kan pynte opp litt i leiligheten:D

Ha en finfin helg, alle i hop:)

Synne sa...

Septemberfredag! Jeg har hatt morgenvakt på jobb - når man står opp klokka fem og begynner klokka seks, kan man gå hjem klokka ett! Siden da har jeg blant annet sett en episode Gilmore Girls, som passer perfekt på litt søvnige ettermiddager med høstdrag i lufta. Dessuten har jeg drukket espresso av min peneste kopp, og det blir nok flere av dem utover!

Jeg har på meg en fin, rutete kjole som jeg kjøpte brukt i Paris, og det er faktisk litt ekstra viktig for meg å føle meg presentabel i dag, for jeg er ganske forkjølet. I dag kjennes hodet litt lettere, men onsdag og torsdag var jeg relativt utafor - heldigvis satte jeg opp en sykeliste på denne tida i fjor, som kanskje kan være til glede for andre også, dersom høstforkjølelsen skulle slå inn:

http://etdrysskanel.wordpress.com/2012/10/01/kunsten-a-vaere-syk/

Håper alle får fine fredagskvelder og gode, glamorøse helger!

Globetrottaren sa...

Fredag fredag! Globetrottaren er i valgmodus og tilbringer lørdag og søndag på stand. Personlig synes jeg det er vel så moro å spre litt glede, og setter så pris på de som er genuint nysgjerrige på hva partiet mener (og ikke bare kverulerer). Spesielt morsomt er det å få førstegangsvelgere på stand, de har prioriteter mer i tråd med mine egne og har ofte overraskende gode spørsmål. Det lover godt!

Nok om det. Glamouren holdes vedlike ved at det feires 2-måneders bryllupsdag i dag. Jeg har allerede sendt Mannen en Kindlebok han har ønsket seg, og håper det kanskje vanker noen fine blomster etterhvert? God bok og varmt sensommervær gir utsikter til en flott helg.

Antrekket er tilpasset mitt mannsdominerte arbeidsmiljø, med sorte jeans, sort dressjakke og blå (ikke tilfeldig) t-skjorte. Utslått, nyvasket hår og lave sko med "bronsefinish" gjør det hele riktig så glamourøst og feminint likevel.

En riktig god helg til alle sammen.

Populære innlegg