fredag, september 13, 2013

Glamorøs fredagGod morgen, kjære venner!
Vannkokeren suser lovende og jeg dufter av Etro Etra - dette blir en bra dag! Og ganske travel. Tidlig på'n hele denne uka og forrige. Nå skal det bli godt med helg!


I går var jeg innom den nye bokhandelen på gamle Eldorado kino, egentlig av én grunn - å sjekke ut den nye avdelingen for klassiske plater! JA, Oslo har igjen en klassisk platebutikk! Endelig! (Ta til venstre rett foran disken, altså innunder den store trappa. Der står min tidligere kollega og selger kantater og symfonier og opera på dvd og jeg vet ikke hva. Jeg feiret åpningsdagen med å kjøpe tre plater - Bach-kantater med Suzuki og Hana Blazikova, Brahms-korverker med Herreweghe, og Schumanns Liederkreis&Dichterliebe med Werner Güra.)

Nå skal det jobbes intenst her, men dere er som vanlig hjertelig velkomne til å legge igjen deres fredagsrapporter!

God helg!

mvh Glamourbibliotekaren.
24 kommentarer:

Annette sa...

God fredag!
Jeg er også (relativt) tidlig på jobb i dag, for i kveld venter vi storinnrykk i leiligheten. Vi har nemlig invitert gode venner til innflyttingsfest! Vi har ca tre timer å ordne det siste på i ettermiddag (lage kjøttsuppe, ordne guacamole, marinere laks i geuze, ordne til pavlovaen etc) og litt rydding og pynting. Så nå får Frøken Desibel en liten pekepinn på hva som venter :-)

I morgen skal jeg på noe så glamorøst som et reke- og danseseilas på Oslofjorden, det blir også flott. Søndag tror jeg at jeg skal benytte en dag uten planer til å slappe godt av.

Ha en flott fredag og helg ønskes alle sammen, og Glamourbibliotekaren og Frøken Desibel især!

Alt godt sa...

God morgon! Eg istemmer glamourbibliotekarens jubel over den klassiske platebutikken i torggata, hurra! Äntligen! I dag blir det farting hit og dit, ein førstegongsopplevelse blir trafikalt grunnkurs med syttenåringen, som snart skal byrje å lærekøyre. Det blir spennande.

Dagens glamour består av Paul Smith Floral bak øyrene, estée lauder på leppene og ein vakker sommardag ute. Deilig! Eg ynskjer alle velkomne til Oslo bokfestival i helga, eg skal presentere Idafrosk, Susanna Kaluza og kolonihagen til frukost, og Lise Finckenhagen, flying culinary circus og Ingvild Tennfjord på ettermiddagen. Stikk innom! Og så ynskjer eg alle, og vertinna og Elisabeth i nord, ei deilig helg.

HildeSofie sa...

Riktig god mogen fra et høstfint Toten!
Valget er endelig over, og jeg har ryddet kontoret for stemmemateriell som har stått lagret her mens det hele pågikk. Nå får jeg litt mer tid til å faktisk lære alle de nye tingene i denne jobben, det skal bli fint.

Planer for helgen: En liten tur til nærmeste Mjøsby enten i ettermiddag eller i morgen formiddag, for en liten handletur. Stabling av ved må vi også gå løs på (Winter is coming, som de sier i Game of Thrones). Ellers blir det en rolig helg, med vin, te, og Gert Nygårdshaug.

God helg til alle!

Karri sa...

Fin fredag til alle rundtom.
I dag er planene å bli ferdig på jobb, slik at eg kan komme meg heim og halde fram med fredagsmysen der. Kos med kidsa i kveld, og i morgon ventar grillfest hos naboen. Glamouren i dag består av sølvringar i øyrene, chloè bak øyret og passe haustfrisk frisyre ( dvs.at håret ligg den retninga vinden finn det for godt-natural styling).

Mette sa...

God fredag den 13. I helgen blir det minicruise til CPH med festmiddag og Louisiana som viser utstilling av Yoko Ono.Sort linkjole ligger i kofferten og perler pynter ører og hals.Tror det blir en bra helg! .mette

Marit sa...

God fredag!

Selv om jeg selv ikke er noen musikkentusiast, så må jeg si det gleder meg veldig at det endelig er et sted i Oslo hvor man får kjøpt klassiske plater, rett og slett fordi et slikt sted skal det jo være i en by med mangfold!

Dagens parfyme er en gammel roseessens fra Body Shop (gammel som i et sted mellom 15 og 20 år) som fortsatt lukter sterkt og friskt.

Dagen og helgen inneholder ikke mange planer, men jeg tenker jeg skal få plukket noen fler epler og laget noen eplescones og kanskje en eplekake.

Ha en god fredag, og en riktig herlig helg også!

~Marit

Stine Arkeologine sa...

Ny bukse og cardigan, høstparfymen min "Roma" og et fint armbånd gjør en trøtt morgen litt mer glamorøs! Skal bare være fire timer på jobb, og så er det helg med kjempekoselig besøk av lillebror, samboer og en hjerteknuser av et knøtt på fire måneder. Gleder meg!

(Her jeg bor er alle platebutikker nedlagt, men jeg venter på å få en fin musikkpakke i postkassa og tror den kommer i dag!)

God helg alle sammen! :-)

V sa...

Her er det Pukka licorice & cinnamon i tekoppen og arbeidsdagen blir kort - det er deilig på en fredag! Etter lunsj skal jeg til frisøren (hvor lurt er det fredag 13.?) det hjelper forhåpentligvis på glam-feelingen! Antrekket er jeans med strikk i livet til 7.måneders magen, øreringer i sølv, nytt skjerf med røde stjerner og mer sminke enn ellers for å prøve å pynte opp et trøtt ansikt. God det er helg! :)

Glamourlegen sa...

God fredagsformiddag! Lenge siden forrige kommentar, lillegull på drøyt 3 mnd bestemmer det meste for tiden :)

Pynter meg med vakre blålilla ringer under øynene, gulp på skulderen (forøvrig en flott t-skjorte med hull i armhulen, rustflekk på magen og nå også cottage cheese på brystet...), tøfler og verdens deiligste skatt på armen.

Denne uken har vi kommet oss ut og gått i flere timer hver dag (Endomondo er gøy!), og jeg har også fått dusjet flere ganger (jippi!). Har endelig pakket bort gravidbuksene, og fått kjøpt jeans med høyt liv som støtter mammamagen litt; stort estetisk fremskritt!

Nå roper sjefen på mat og oppmerksomhet, ønsker alle en deilig helg!

Anonym sa...

Topp med klassisk i butikk! Nå blir det lettere å finne den type gaver til mamma.

Her er det litt monster-glamour:
ny grå cardigan fra Manillusion med leopardflekker og rosa nagler på skuldrene - grrr!

Lille My

koristen sa...

God fredag! Jeg prøver å motvirke virkningen av de grå skyene over Oslo med fargerik tunika, rosa skjerf, lepper og negler og en vid, grå bukse som jeg endelig har bestmt meg for at ER meg etter å ha angret på innkjøpet en stund. Smykkene er gull og perler, duften er Chanel No 5 sensual elixir. Er så forkjølet at jeg nesten ikke kjenner den selv, men jeg vet at den er der.

Nå skal her jobbes for fullt i noen timer før jeg tar helg. Helgen skal stort sett brukes til å prøve å bli kvitt resten av forkjølelsen. Også fikk jeg veldig lyst til å utforske både den klassiske platebutikken og resten av Eldorado bokhandel.

God helg til alle glamorøse!

MillaCamilla sa...

Hei og god fredag

Nyter litt stille formiddagsro før kveldsvakt. Drukket to kopper kaffe og nydt speltkjeks med geitost og tomatmarmelade. Antrekket er foreløpig helt krise og jeg er usminket. Det blir snart bedre!
Helgen byr på besøk av gode venner søndag formiddag innimellom vaktene.

God helg alle sammen.

Line sa...

Denne helgen skal eg ikke på fjellet, men jeg håper på en tur i marka en eller annen gang. leiligheta lider sårt under oppholds og godvær som har holdt meg ute istedet for inne når jeg ikke har vært på jobb eller bedehus. For sikkerhets skyld har jeg bedt på ettermiddagskaffe på søndag, så da har jeg press på meg til å rydde:-) Fin helg blir det uansett
Kos dere alle sammen

Anonym sa...

Thé des songes blanc i koppen og ei lita jente som sover søtt ute i vogna, hverdagsluksus på sitt beste! Stilen og duften kunne vært bedre, men smatt oppi en topp i dag som ikke har passet på flere år, så enda mer luksus i det og føler meg, tross dårlig stil, likevel fin og fjong.

Helga blir rolig og avslappende med oppvarming til Sommerferien som begynner på mandag. Piedmonte og Provence venter...

Ha en fortreffende helg

Frøken Desibel sa...

God formiddag!
Denne uka begynte jeg på et prosjekt der jeg må være på jobb til kjernetida starter, ellers må jeg betale 250,- ekstra for hver uke jeg ikke klarer det til veldedighet. Sånn går det når man må ta seg selv i nakken, og foreløpig har det jo fungert veldig bra:-)

I kveld gleder jeg meg masse til innflytningsselskap hos Annette:-D Og en gang i natt setter jeg meg på flybussen med kursen mot den franske rivieraen. Finfin helg med andre ord.

1681 er på, og glamourfølelsen betraktelig høynet med nylakkede negler i Essie Fifth Avenue.

Håper alle får en fantastisk fin helg, og vertinnen og Annette spesielt:-D

Ina sa...

God helg!
Her i Tokyo er det allerede kveld, og jeg sitter klar i den lille, sorte med stroppesandaler, lakserosa lepper og middagsreservasjon på en fin restaurant i 52.etg. Dagens glamourhøydepunkt var å gjøre et formidabelt bruktkupp! En deilig, mørkeblå jakkeponcho signert Comme des Garcons. Den blir god å ha når vi lander hjemme i kjølige Norge i morgen kveld.
Kos dere der hjemme, gjør fredagen fin!

Mariaflyflyfly sa...

Hei & god fredag!
Dagens glamour må være at min ungdomssønn
kunne ta av gipsen som ble lagt mandag, da det viste seg å ikke være brudd læll. Fotball vøtt. :)
Nå: Microsoft E-learningkurs og en load kaffe!
Helga skal brukes til å slappe av etter uka, ordne i leiligheten, gå turer med hundene og endelig legge meg ned på vår nyanskaffede sjeselong for boklesing. Jeg rekker ikke å begynne på Skomslands siste eller den andre flotte boka jeg lånte på biblis før de må tilbake igjen (de er kø på de), så jeg leser ut "Å telle duer" av Marie-Sabine Roger og "Gone girl" i stedet.
God høsthelg!
Høst er digg!

Anonym sa...

Dårlig med ytre glamour, men jeg har endelig klart å trekke på meg joggebuksa, noe som er ett trinn opp fra flekkete tights.. Chanel Chance (for å overdøve lukta av hvetekimolje..) i nakken og på håndledd, samt knallblå ørepynt og litt lipgloss trekker også opp. Er i permisjon og ser ut deretter..

Helgen skal brukes til å ruge, samt å montere noen små møbler og vaske litt tøy. Men først: sjokoladebolle og te!

Hermia sa...

Solen strålar och en lång arbetsvecka avslutas med en kort dag så jag är redan på väg hem. Hemma väntar en god bok och senare ett fint vin. Trevlig helg damer!

Glamourlektoren sa...

God ettermiddag fra skolefronten. Jeg er i ferd med å avslutte en travel dag på jobb, været er bra og kanskje rekker jeg en tekopp i hagen før veggie-pizzaen skal mekkes. Gleder meg til å slappe av alende i sofaen i kveld med strikketøy og tv. I morgen kveld skal jeg i Operaen på Le Grand Macabre - har hørt at det er en fantastisk spennende oppsetning, så gleder meg til å dele den med andre musikknerder i nær familie. Tror også det blir middag i byen - glad for forslag til hvor man kan gå og få en god matbit i nærheten av Operaen, og det tidlig ettermiddag, da vi vil få med oss introduksjonen kl 17. God herlig septemberhelg, alle!

Synne sa...

Jeg var også innom åpningen av den nye bokhandelen i går - den er blitt skikkelig fin, synes jeg!
I dag slår jeg til med en ny og prikkete kjole som jeg unnet meg i går, for da fikk jeg min første ordentlige lønning i ny deltidsjobb. Dessuten har jeg et arvet perlekjede rundt halsen og noen avslappede krøller i håret, samt fine planer både for i kveld og for resten av helga. Dette blir bra!
God og glamorøs fredag til alle!

Karina sa...

God kveld!
En fin og fredelig dag i solskinnet på jobb la grunnlaget for en god helg.
Den skal brukes til en tur på Eldorado og en tur på Matstreif. Litt studier blir det også. Har akkurat begynt på fjernstudiet i Bibliotek og informasjonsvitenskap. :) Resten av fredagen tenker jeg å tilbringe i sofaen med Siste natt i Twisted River av John Irving og uante mengder karamell te fra The Tea house. God helg!

Anonym sa...

God glamorøs afton från Gøteborg. Skal spise lunsj på trädgårdsföreningen i morgen. Så skal vi på bio og se den nye filmen om Monica Zetterlunds første år som artist, "Monica Z". Gleder meg!
Hegepege

Anonym sa...

God glamorøs afton från Gøteborg. Skal spise lunsj på trädgårdsföreningen i morgen. Så skal vi på bio og se den nye filmen om Monica Zetterlunds første år som artist, "Monica Z". Gleder meg!
Hegepege

Populære innlegg