fredag, november 01, 2013

Glamorøs fredagHei novemberfredag!
Glamorøs fredag begynte egentlig i går etter to temmelig stressende dager, da jeg og min elskede tilbragte ettermiddagen på vårt elskede Sagene - først på vår gamle stamkafé Gram, uten å se på klokka eller ha det travelt på noe som helst vis, deretter innom yndlingsstedene (bokhandelen, Mysterud, grønnsaksbutikken), og en sving forbi vår gamle leilighet og omegn, mimret om kattene som bodde i en kurv i et vindu i første etasje og hoppet inn og ut som de selv ville,  og vi kjøpte ingredienser til pizza og dro hjem og så en Woody Allen-film og slappet fullstendig av. Sagene-terapi! Akkurat det jeg trengte!

Dagen i dag blir også fin, med kafébesøk sammen med to ungdomsvenninner som jeg ikke har sett på mange år, og muligheter for en kino etterpå. I tillegg har jeg tenkt å sette ned flere tulipanløker, et par svibler også, og bare ta det med ro. Vaniljete i koppen og Stacey Kents siste på platespilleren. Dagens duft er Dior Addict, og nå skal jeg fordype meg i operaens verden.

Ha en fin dag alle sammen!

Og her kan dere høre Stacey tolke Baden Powells "Samba Saravah" fra filmen "Un homme et une femme", dere vet, den fine franske filmen alle bør se minst én gang i livet. Åh, jeg har lyst til å se den snart igjen. 
Fredagsrapporter tas som vanlig i mot med stor glede!


25 kommentarer:

HildeSofie sa...

Hurra for fredag! I dag, for første gang denne uken, våknet jeg uthvilt før klokken (forrige helgs Oslotur tok helt knekken på meg). God start!

Fredagskjole er på, i dag med turkis liten jakke over, og armbånd av sølv rundt håndleddet. Duften er en dråpe Vanille Noir, blandet med litt bringebærlukt (?) fra hårsprayen min.

Akkurat passe mengde arbeidsoppgaver i dag, jeg satser på å gå litt tidlig. Planer for helgen: Jeg er alene hjemme helt til søndag kveld, og dagene skal brukes til å jobbe med to innsendingsoppgaver i forbindelse med et kurs arbeidsgiveren min har meldt meg på. Og så blir det nok tid til å lese litt mer Gert Nygårshaug, se på serie og drikke te!

Riktig god helg til alle!

Kristine sa...

Fredag! Ja!

Ny, smal dressbukse er på, sammen med deilig, tynn ullgenser fra JCrew. Lukter godt av Prada Candy, har på mascara for en gangs skyld og har diamanter i ørene. I ettermiddag/kveld blir det sosialisering på et håndbryggeri her i byen, morgendagen er helt åpen bortsett fra at det skal trenes en gang i løpet av dagen og søndagen skal brukes til lunsj med noen venner.

God helg til alle!

Line sa...

Denne fredagen er glamoureffektene svart strikket genser med pynt på, og et ganske stort rødt smykke. Jeg skal spasere ned til sentrum etter jobb og kikke i butikker. I morgen er det thai-buffet og søndag skal vi feire 9 årsdagen til niesa mi. Helga vil nok gå til litt forberedleser før feiringa, og mer handarbeid som skal være klart før julemessa 23. november.
Ha en fin helg alle sammen

Anonym sa...

Våknet til skikkelig ruskevær,men innen jeg skulle ut var været betraktelig mer glamourøst, og nå som jeg
sitter inne på kontoret er det blitt en knall novemberdag ute.

Ser frem til en rolig helg, etter en særdeles slitsom Londontur siste helg. Var flyttehjelp via undergrunnen
fra øst til vest. Det fine med det var mottakers takknemlighet.

Skal først få litt orden i på klærne i huset, så skal jeg gå tur se film og bare slappe av med mann og barn.
Har glatt og myk ansiktshud grunnet nyinnkjøpt rensesett,. Jeg som bare benytter vann og dagkrem.

God helg til alle her.

Vh Astrid

Fagbibliotekaren sa...

Deilig med fredag! Kaffe og arbeidsoppgaver som går som en lek. Fin helg med loppis og middag med tidligere studievenniner. En søndag helt uten planer, bare tid sammen.

Riktig god helg!

Si meg, var det selveste glamourbibliotekaren som fikk hederlig omtale i Radioresepsjonen her om dagen?

Maren sa...

God fredag! Jeg gleder meg over at det er helg. I dag skal jeg være flittig student å få unna litt lesing, før jeg kan ta skikkelig fri. I kveld blir det kjærestekveld, og i morgen skal jeg først jobbe, og så på kino. Det blir flott! I går kveld leste jeg ut Haiene av Bjørneboe, så i helga skal jeg finne en ny bok i egen bokhylle. God helg!

koristen sa...

Deilig vær idag, hurra! Vi tar gjerne flere sånne novemberdager. Nå skal her jobbes intenst i noen timer før turen går et lite stykke sørover, jeg skal besøke moren min i helgen.

Antrekket er goretexsko, jeans og en godt brukt genser, men jeg dufter av Philosykos, deilig.

Men det mest glamorøse er følelsen av å endelig ha ringt Sats og bestilt veiledningstime etter ikke å ha trent på over et år! Gleder meg :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Bliss sa...

I dag skal vi ha en liten smakebit på julekalender på jobben, så jeg stod opp tidlig, dusjet, ikledde meg morgenkåpe og pakket inn et par gaver (godis) til frokost og God Morgen Norge. Noe så koselig!

I kveld skal jeg på venninnemiddag med mine beste venninner og spise tapas og drikke musserende. Vi svinser oss sikkert videre til en drink eller to etterpå, som jeg gleder meg :)

I morgen skal jeg nok en tur til byen, har veldig lyst til å ta en tur innom biblioteket og se om de har "Ut og stjæle hester" inne, har hørt så mye bra om den.

Gog helg alle sammen!

Anonym sa...

Ikke veldig mye glam i dag - med uniform er det lite rom for endring. Koksgrå bukser, hvit genser og koksgrå dressjakke. Nora Farah-skjerfet knytes dog på mange forskjellige måter, tas rundt livet mm for å variere litt. Skal avslutte dagen klokka 12 sharp for å dra på fjellet.Osso Buccoen ble laget i går og potetmosen lages på fjellet. God helg. .mette

Anonym sa...

Etter en heller slitsom natt startet dagen riktig idyllsk ved at jeg våknet av fornøyd pludring i vugga en hel time senere enn ventet. Mer søvn enn ventet er definitivt glamorøst når man har et nyfødt barn! Mannen har dessuten hjemmekontor og passet halvsovende baby og jobbet mens jeg dusjet og vasket håret. God stemning over hele linja, nattevåk og gulpeflekker over alt til tross - vi koser oss! Og snart skal mannen være hjemme (og ha fri) i to dager, det er stas! Da skal vi trille rundt på Sagene, for det er et strålende nabolag :-)

PS Jeg er innom Kaffe Gram rett som det er, og tar meg alltid i å lure på om en av de andre som sitter der er deg - henger nok igjen fra da du bodde i området. Men jeg aner ikke hvordan du ser ut, du er litt mystisk - det høyner vel bare glamourfaktoren din ;-)

Anonym sa...

Etter å ha tilbragt uken med å flytte, fikk jeg i dag tidlig tømt et billass med søppel på dynga. Det var som om en bør falt av mine skuldre og jeg føler meg 100 kilo lettere. Det er deilig å bli kvitt ting som ikke kan brukes lenger, spesielt når jeg kan sortere dem i passende containere som "trevirke" for det råtne utemøblementet og "småelektronikk" for lampen som fikk sikringen til å gå hver gang vi skrudde den på.

Glamoreffekten i dag er komfortable klær og en stor kanne med fruktte mens jeg skriver mine første 1667 ord på årets NaNoWriMo-prosjekt.

~Marit

Anonym sa...

PS fra Anonym rett over:
Det aller beste så langt i dag har selvsagt vært å kose med lille barnet. Kommentaren min over kunne kanskje tolkes som om det bare var mas og slit, og lykken er små "frikvarter" fra den lille. Sånn er det ikke!

Trude sa...

Glamorøs(fri)fredag startet med amerikanske pannekaker med lønnesirup til frokost. Nå har jeg bølget håret, og skal snart ta på meg min nye kåpe og ta bussen for å møte min eldste søster og hennes yngste sønn for å handle litt julegaver og kose oss på kafe. Resten av helgen består av avslapning, strikking og besøk av en god venn som det er altfor lenge siden jeg har sett sist. God helg!

Mette sa...

Uniform gir ikke mye rom for glamour - men litt rødt på leppene hjelper litt. Helgen ligger foran oss - ubrukt og fin. .mette

Glamourlegen sa...

Knallvær hjemme på Sandaker men her går fortsatt store og lille i pysj etter en laaaaang og helt ordinær natt. Lite planer for helgen, deilig! Glamour - ny pysjbukse med myk og bred elastikk i livet. Gleder meg over at jeg har tre fine planer neste uke (trilledate, vennemiddag og babysang).

God helg alle!

Anonym sa...

God fredag! Dagen startet med hyggelige telefoner og kake i senga i anledning bursdagen min. I kveld kommer min søster langveisfra for å feire, og før det skal jeg nyte lesefri og brødbaking hjemme. Dette blir en fin helg! Dagens glamour er kake, nyvasket hår og skjørt. Dagens duft blir Davidoff Cool Water, savner nemlig litt å være 16 år igjen, men satser på at 27 er vel så bra når jeg bare blir vant til det.
Ha en kjempefin helg alle sammen!

Ida i Bargen

Ina sa...

Fridag på en fredag!
Komfort over glamour i øyeblikket, men snart skal jeg suse ned til barndomshjemmet og foreta et godt, gammeldags kar-bad, med påfølgende grooming. Skal jeg gå for myke bølger eller tøff krepp i kveld, tro? Romantiske blonder eller enkel asymmetrisk design?

Gleder meg til en helg hos mamma og pappa. I kveld er det Sigvart Dagsland og marinemusikken på programmet. Utover det blir det god mat, frisk sjøluft og lavt tempo.

Hermer etter glamourbibliotekaren med Dior Addict, og neglene er mørk brunrosalilla med Angora Cardi fra Essie.

God helg!

Synne sa...

For et herlig bilde!
Denne fredagen er jeg i ekstra godt humør, for i helga skal jeg på jubileumsball, og forberedelsene har allerede begynt. Kjolen min henger klar, og jeg blir glad av å se på den!
I dag har jeg valg et klassisk og enkelt antrekk med svart skjørt og stripete topp, så jeg ser litt sånn pantomine-fransk ut, og formiddagens treningsøkt gir en god følelse i hele kroppen. Fredagsfølelsen er på plass, og det er en luksus i seg selv.
Riktig god og glamorsø helg til alle!

Si sa...

... Fin fredag her! Rolig dag på jobb, kunne gå tidlig hjem. Og det fineste er at det nå vokser et lite frø i magen! Det er fint, men liker ikke alle halvsannhetene som må presenteres for omgivelsene noen uker til... Kroppen er litt shabby, derfor ble det kjole og ekstra pyntet eksteriør i dag. Deilig med helg! God helg alle sammen!

Anonym sa...

Takk for fin blogg! Mener å huske at jeg så karamellte fra lipton på et bilde her, hvor har du fått tak i den? Jeg finner karamell og vanilje-utgaven men den er ikke like god. Svogeren min var i Frankrike nylig og påstår hardnakket at de ikke selger karamellte på monoprix lenger... Ja som du skjønner så begynner jeg å bli desperat!

Millacamilla sa...

Litt sen rapport herfra. Dagen startet tidlig med to små, men de ble levert i barnehagen av pappaen, så jeg kunne spise frokost og lese aftenposten i fred. Dagens glamour var ny "puse"-genser fra Soaked in luxury. Formiddagen gikk med til en tur på tredemøllen og deretter flere timer hos frisøren-superdeilig og var svært etterlengtet for var veldig lenge siden sist.

Helgen innbærer et bursdagsselskap for en nevø, Madame Butterfly i operaen og ut og spise med venner. Satser også på å få med oss allehelgensgudstjeneste på søndag og lystenning på graven til nære og kjære.

God helg til alle!

Kjersti sa...

Etter en uglamorøs start på dagen med trening og tur med hunden, er nå fredagsglamouren på topp. Ikledd nye klær, topp og cardigan kjøpt i Italia for to uker siden, og med vin i glasset er det en fryd å være med på rapporteringen. La helgen komme! :)

Stine Arkeologine sa...

Endelig fredag kveld etter en skikkelig strabasiøs uke. Kjøpte roser på vei hjem fra jobb, har ordnet bare sånn akkurat passelig i huset til at det blir godt å slappe av, kost masse med barna og nå er jeg alene og nyter stillheten. Verken musikk eller TV, av og til er det det aller fineste! Nå skal jeg slå av PC-en også, og bare ligge på sofaen og høre på vinden i hagen, og kanskje slumre litt.. Har hatt fine klær i dag, men nå er det ullsokker, strikkejakke og ullteppe, og parfymen Laura Biagiotti "Laura" som inneholder mange gode minner. Fredagsglamour!

Ønsker dere alle ei fin og fredelig novemberhelg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag, jeg rakk det med et nødskrik! Her i Bodø sto jeg opp til strålende vær i dag, og det var godt etter en mørk og våt oktober. Dagen starta med turklær og to timers luftetur med det lille dyret mitt - å gå langs bergene i fjæra og høre kampesteiner slå mot hverandre under vann gir sjelefred...

Glamouren i dag har bestått av formiddagsfri, te fra Dammann Frères i Paris (Pomme d'Amour, granateple-te) og duften av Valentina. Og tid til strikking. Helga byr på mye jobb, men det er helt greit.

Klem til AltGodt i varmen, og gode helgehilsener til vertinna såvel som gjestene her inne!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Hei! Jeg forsøker å tenke etter hvor jeg kan ha kjøpt karamell-teen sist gang, og enten var det i Amsterdam, eller så var det rett og slett i Sverige. Jeg mener den skal finnes i Sverige altså. Lykke til i jakten!

Populære innlegg