lørdag, november 02, 2013

Finn stilen: NovemberUll fra topp til tå i november! Jeg falt for denne genseren fra Burberry Brit - slike bil-tegninger (med ovale hjul!!) minner meg om Ole Lund Kirkegaard-bøkene og Kalles Klatretre og tilsvarende morsomme illustrasjoner fra jeg var liten. Kilt fra Topshop, duffelcoat og sko fra Modcloth, strømpebukse fra Uniqlo, skjerf fra Jigsaw, lue fra Rag & Bone, skinnveske fra Marc by Marc Jacobs, Jane Austens "Emma" i en fin gammel utgave, og den parfymen jeg har en slags renessanse-dilla på nå - Dior Addict. Her skal ingen fryse!


4 kommentarer:

Julie sa...

Dior Addict har vært parfymen min i alle år. Fikk helt panikk da noen fortalte meg at den var "discontinued". Heldigvis var det feil.

Glamourbibliotekaren sa...

Samme her, hørte snakk om at den var ute av produksjon for noen år siden og ble litt engstelig. Men det virker bare som om den er havnet litt i skyggen av nylanseringene av de forskjellige Poison-duftene og alle de nyere "yngre" Diorparfymene - den står lenger ned på hylla, er generelt ganske dyr, og blir aldri promotert lenger. Samma det, så lenge den ikke forsvinner! :)

Stine Arkeologine sa...

Veldig fint! Får Love Story-assosiasjoner, elsker den stilen! Og godt og varmt er alltid en bonus for frossenpinner :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ah, det har du jo helt rett i! Love Story-stilen er en stor favoritt her også, alltid vært!

Populære innlegg