søndag, november 03, 2013

Søndag morgen


Regnet plasker ned på Østlandet i dag! Løvet fyker av trærne. Best å holde seg inne, med fine plater og levende lys og god te og lesestoff. Jeg har planer om en film noir også, Bogart & Bacall. 
Tidligere pleide jeg å vente til 1. desember, eller til advent om den kom før. Så endret jeg datoen til "ca halvveis i november". Men i går klarte jeg ikke å motstå disse oransje deilige sakene. Bring'em on!Mens vi legger nytt gulv i stua nede, har all skjønnlitteraturen flyttet opp til 1. etasje. Vi har noen kvadratmeter mindre gulvplass på den måten, men det er jo koselig å balansere mellom digre hauger av bøker også. Jeg føler at jeg bor i en bokhandel i Brooklyn, og det er jo en fin ting. Når regnet plasker på ruta, må man tenne lys inne. 


4 kommentarer:

Lektor Tørrdal sa...

Så god start på dagen. Som lærer er søndagen den o store rettedagen hvor en ofte må bli ferdig med stilbunkene.
Men jeg skal ned en tur i kolonihavehytten min og innvie min nyoppsatte tallerkenhylle med Stavanger Flint tallerkene fra byene hvor jeg har bodd i Norges land. Skikkelig minimalistisk og trendy med andre ord.

Mette sa...

Typisk innevær med te og god bok, men jeg befinner meg i varm bil med strikketøy! Ikke helt galt det heller. Vindusviskerne sier svosj svosj og det bærer hjem til Osso Buco på potetmosseng og rødt i glasset. Det bærer vel snart mot vår? .mette

Anonym sa...

din, snill palergonuim, som er lagret i varme, bøker, endelig ledig plass mer sjenerøse (og det ser ut til å være interessant). og disse fine klementiner bare venter på å bli smakt, vel, mine tregulv, jeg bekjenner, også venter for lenge til å bli reparert, og min korsikanske klementiner løfte om å være perfekt, bra. Jeg er sikker på å finne gode bøker løs i huset og akkompagnert av et godt glass calvados, siden jeg kom hjem fra Normandie-regionen. bruno

Kjersti sa...

Så nydelige, stemningsfulle bilder. Høres ut som en deilig avslappende søndag, helt etter min stil! :)

Populære innlegg