lørdag, november 02, 2013

LørdagskveldHåper dere har en fin lørdagskveld, alle sammen! Her står middagen i ovnen - jeg baker de aller siste cherrytomatene fra verandaen, som har ligget på kjøkkenbenken og sakte men sikkert blitt modne de siste ukene. Akkurat nå står NRK2 på ettersom de sender opptak med Kringkastingsorkestret, men etterpå skal jeg slå av tv'n og gå løs på bunken av lesestoff som ligger og venter: Morgenbladet, Dag og Tid, helgeutgavene av Klassekampen og Dagsavisen, Gramophone, Donald Fagen-boka jeg leser, samt muligens litt snusing på noen bøker jeg kjøpte på loppis i dag! (Mer om dem en annen gang.) 

I P2 sender de klokka 19 en for meg helt fremmed opera - "La Vivandière" av Benjamin Godard - så det kan også være aktuelt å høre på. Eller de to soul-LPene som kom i posten i dag, nemlig to av soloalbumene til David Ruffin (en av hovedmennene i The Temptations) fra 70-tallet.  

Lørdagskvelder er jo virkelig ukas høydepunkt - i tillegg til fredagskvelder, naturligvis! Hvis noen vil rapportere, er dere hjertelig velkomne til å gjøre det!

mvh eders Glamourbibliotekar.


2 kommentarer:

HildeSofie sa...

God kveld fra et novembermørkt Toten!
Her er det fyr i ovnen (ikke fordi det er så kaldt, men fordi det er koselig), middag for én er på gang på kjøkkenet, og valget står mellom "Silver Linings Playbook" eller "To Rome With Love", etter å ha skrevet første del av innsendingsoppgaven om offentlig forvaltning tidligere i dag.

Ha en fortreffelig aften!

Stine Arkeologine sa...

Her er det også en bunke lesestoff som gjennomgås i kveld, en hel ukes aviser faktisk! Barna sover, mørket omslutter huset, i stua er det levende lys og fin musikk og etter to fine besøk i dag er det deilig å være helt alene. Ønsker en fortsatt fin lørdagskveld til deg og alle som er innom her!

Populære innlegg