søndag, desember 22, 2013

Årets julebachst


Jeg fortalte vel om min Johann Sebastian Bach-pepperkakeform? Kjøpt i Leipzig i sommer, på Bach-museet. Her en kveld fant jeg den fram og trykket ut mange små fine pepperkakebacher.  


Noen av dem ble pyntet også! Parykken måtte på plass. Og her er resultatet av den andre forma jeg kjøpte - nemlig Thomaskirche, Bachs arbeidssted i alle årene i Leipzig. Dekorert i full fart; jeg skulle hatt både grå og mørkebrun farge her men det har jeg jo ikke. Håper dere føler de tredimensjonale formene som melisen ikke helt fikk fram. 6 kommentarer:

Hermia sa...

Vilka fina :)

Mammadamen sa...

Herlig! De ser kjempegode ut også!

Ønsker deg en riktig god julefeiring, kjære Glamourbibliotekaren!

Juleklem fra Karianne

Stine Arkeologine sa...

Oj, nesten litt helligbrøde å knaske løs på disse her, tenk å få servert kjære Bachs hode på et fat til kaffen! De var kjempefine ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: :) Takk!

Mammadamen: Takk for det, god jul til deg også!

Stine Arkeologine: Bachs hode på et fat. Rett og slett. Egentlig burde jeg dekorere alle hodene litt forskjellig, sånn at det ble et slags familiebilde av fader Bach og alle sønnene og brødrene.

tonemor sa...

og en sjarmerende tittel på innlegget, til glede for oss som liker ordspill

Anonym sa...

veldig veldig kul, og sannsynligvis veldig godt å smake, og den eneste jeg hadde sett så langt var i butikken (fra fransk Alsace) forrige uke. bruno

Populære innlegg