mandag, desember 23, 2013

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 23

Nå, hvordan ligger dere an? Hogger dere juletre i skogen med snø opp til midja? Slakter dere griser? Er det dagen for å rulle duker og pusse messing? Banke matter? Bone gulv? Koke sylte? Steke fattigmann til luftveiene tetter seg av smult? Fyre opp i den iskalde penstuen som er avstengt resten av året? Feie trappa med ny flunkende ny hjemmelaget sopelime av bjørkeris? Rulle opp håret i krøllspenner og leggevann, for så å våkne i morgen med dundrende hodepine og et hode fullt av små krusete krøller?

Jeg håper alle slipper et høyt stressnivå i dag! (selv om det kanskje var noen som fikk doblet pulsen akkurat nå; "Oi, sopelimer har jeg glemt! Hvor ble det av grisen jeg skulle slakte? Krøllspenner, hjelp, hvor er de?? Penstua - har vi penstue??")


Kos dere, senk tempoet, pust litt. Jul blir det uansett! Jeg sier som Ernst og Underbara Clara - når man demper belysningen, og tenner stearinlys, ser man ikke hybelkaninene i hjørnene. 


Ekstra god stemning blir det om Radio Glamourbibliotekars julespesial  snurres i gang! (424 abonnenter så langt, hundre nye bare nå i desember, det gleder mitt musikkpusherhjerte.) Passer meget fint til juletrepyntingen som foregår i de tusen hjem i aften. 




Ingen kommentarer:

Populære innlegg