søndag, desember 01, 2013

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 1


Velkommen til Glamourbibliotekarens adventskalender! Gammel og god, dette er sjuende året! Første luke åpnes i dag, og der finner vi - som i fjor og året før - Radio Glamourbibliotekars julesending! Med mange mange nye sanger siden sist! Mer enn femten timer med juleperler nøye utvalgt for dere, variert i genre og stil, men med en grunnstemning som jeg tror dere vil like. Kjør den gjerne i shuffle, det er ingen spesiell rekkefølge. 

Den er å finne her i Spotify - men som vanlig oppfordrer jeg dere til å kjøpe fysiske plater. Spotify er fin som inspirasjon, men ingenting er bedre enn følelsen å eie en plate man kan holde i hånda, med cover, som man kan sette på når og hvor man vil - uavhengig av nett-tilgang. For ikke å snakke om det å gi bort eller få plater i presang - hvordan har man tenkt å løse det uten et fysisk medium? Gi bort en spilleliste til jul? No way. Støtt opp om deres lokale plateforhandler, eller kjøp på nett om utvalget der dere bor er minimalt. (I musikkbloggen kjører jeg den vanlige juleplate-adventskalenderen, så det er bare å bli inspirert!)


Kos dere med juleperlene! Og hurra for desember!

9 kommentarer:

Marta sa...

Takk for stemninga, perfekt til førjulsreingjering og adventskos! :)

Anonym sa...

Har gledet meg til adventskalenderen din i flere uker! Tusen takk for at du gjør dette for leserne dine :-)

Hermia sa...

Det kryllar av adventskalendrar just nu på i alla fall svenska bokbloggar. Men din följer jag nog helst, skönt med tradition och igenkänning :)Önskar en fin första advent!

Stine Arkeologine sa...

Hyggelig gjensyn og gjenhør! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Så bra at den faller i smak i år også!

Glamourlektoren sa...

Takk, takk, kjære Glamourbibliotektar. Trenger dette slik! God adventstid! Takk for at du forgyller dagen for meg i en desember som er i travleste laget for meg med full jobb og eksamener på si..!

Anonym sa...

Å - så fantastisk. Deilig julemusikk - noe kjent, men mye helt nytt for meg. Jeg har lastet inn offline og tar med meg julestemninga til Kenya. Den blir med meg både på safari, i Karen Blixens fotspor og på stranda ved det indiske hav. Tusen, tusen takk

Glamourbibliotekaren sa...

Så moro! Hvis du skal til Blixen-land må du jo også høre på Mozarts klarinettkonsert, særlig andresatsen - den er jo en gjenganger i Mitt Afrika!

Gunn sa...

Takk for den vakre samlingen av musikk. Mange favoritter her, så det blir nok noen timer med lytting og kos.

Populære innlegg