tirsdag, januar 07, 2014

Andre dag: Tirsdag
God morgen!
I dag har jeg funnet fram et gullarmbånd jeg arvet etter farmor. Hva har dere å rapportere


(P.S. Bare til info: Det er ikke nødvendig å publisere kommentarene flere ganger selv om de ikke vises med én gang. Jeg er nødt til å ha en kontroll på kommentarene, for det kommer så mye spam og reklame hvis jeg ikke har det. Hvis kommentaren din ikke kommer opp øyeblikkelig, er det altså fordi den må godkjennes av meg - men jeg lover å godkjenne så fort jeg overhodet kan!) 

30 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Kameøredobber, kjøpt på Ponte Vecchio da jeg var gravid første gang - har sikret låsen godt! :-)

S sa...

I dag ble det et smykke jeg kjøpte for gavekort jeg fikk til min 40-års dag. Jeg synes vanligvis det er for fint til hverdags, men synes det passet fint til klærne i dag. Og jammen setter det en ekstra piff på en januartrøtt kropp...

Anonym sa...

Tigerørepynt fra Cecilie Melli

koristen sa...

Ikke noe mer spennende enn et skjørt jeg vanligvis bare bruker om sommeren, men med svarte strømpebukser og en mer vinterlig topp ble det "nytt" antrekk :-)

Siri sa...

En veldig fin ting jeg bruker altfor sjelden, er gjesterommet mitt. Med panel på veggene, stukkatur i taket og vedovn er det koseligere enn det kjedelige soverommet mitt. Og gjestesenga er god! Så i natt sov jeg der (kjæresten min sov uansett hjemme hos seg selv i natt), og våknet opp som gjest i min egen leilighet. Bevilget meg ekstra god tid før jeg skulle på jobb - fyrte i ovnen og hadde frokost på senga og avis. Veldig hyggelig!

Lektor Tørrdal sa...

Min egentlige favoritt tunika som jeg ikke vil slite ut

Ingerid sa...

En draktbukse - kjedelig og svart - som jeg virkelig elsker, men sparer på fordi den må renses og denne vinteren er det sølete. Jammen føler jeg meg ikke mye finere enn i vanlige olabukser (de er pene, men likevel).

namnam sa...

Øredobber som var en bursdagsgave fra min søster. Litt for fine til jobb-bruk, men ikke i dag :)

Josefine sa...

Jeg fikk en ny ring av mamma og pappa til jul. Er egentlig elendig til å gå med ringer, for jeg syns det er så uvant å ha noe mellom fingrene. Men den er så fin, så jeg bør absolutt bli flinkere. Det fikk bli glamouren på en hjemmedag. Vi har akkurat flyttet, så det er litt kaos her mellom nyskrudde IKEA møbler og pappesker, så i dag blir en fiksedag.

Dahlia sa...

Mine pene mørkegrønne støvletter som var nye i høst, og som jeg sparer på fordi de er de eneste virkelig fine jeg har. Følte meg eksklusiv da jeg trippet av gårde. I kveld skal de få en omgang pleie. Å ta godt vare på det jeg har, er et av nyttårsforsesttene mine.

.mette sa...

Perleøredobber fått av min søster (synes egentlig de bør brukes på fest)- føler meg fiiin. På bruk/gjenbruk/glamoureffekt.
.mette

HildeSofie sa...

Et paisleymønstret sjal arvet etter mamma for mange år siden.

Liker bruken av gjesterom, som Siri har som sin effekt i dag! Ingenting er som feriefølelse i hverdagen!

Line sa...

I dag lufter jeg perlene mine, smykke og øredobber. Det minner meg på at jeg må samle sammen perlearmbåndet og noen andre fine smykker som trenger en reparasjon og få dem levert på neste bytur, slik at også de kan brukes igjen.

Julia sa...

Mammas gamle bergkrystallring med en enorm stein. Fin, upraktisk stor, men fortjener helt klart mer bruk.

Glamourlektoren sa...

Perleøredobber! Jeg er til min mors sorg dårlig til å gå med smykker, men jeg prøver, og det blir lagt merke til på jobb at jeg er litt mer pyntet..!

Glamourlegen sa...

Brukte fingeren og duttet på bittelitt ferskenfarget øyenskygge i dag for å gi fake opplagthet. Vil si det er innafor :)

Mari sa...

Det ble for lite tid til å rote i smykkeskrinet i dag tidlig, men jeg fant en kasjmircardigan fra Cecilie Melli i klesskapet. Den er knapt brukt, ettersom jeg flyttet rett etter den ble anskaffet, og den har ligget nedpakket sammen med store deler av klesbeholdningen min i snart et år.

Har kommet frem til at det virkelig kan anbefales! Nå som jeg endelig har fått opp garderobeskap og har klærne tilgjengelige igjen, føles klesskapet mitt som en gullgruve!

fru winther sa...

I dag tok jeg på ekstra lekkert blondeundertøy, og har følt meg fantastisk i hele dag. Det er et sett som jeg ellers bruker ved luksusanledninger, men det løftet sjelen og rettet ryggen på en helt vanlig tirsdag også.

Ina sa...

Dagens hverdags-glam effekt fikk jeg ved hjelp av min krølltang! Fin svung på en ellers vanlig tirsdags-hestehale.

Anonym sa...

Bismark armbånd synes jeg det ser ut som du har?
Jeg fikk en slik liten ring til konfirmasjonen min, vet ikke om den passer meg lengre - jeg var jo så tynn da.

Har hatt på meg rød genser i dag faktisk, det var veldig kjekt med litt farge på nå som jeg har trukket så lenge og så mye i grått...

:)

katla sa...

Åååå, denne utfordringen er så bra! Jeg går for det samme hver dag: Philosophy Amacing Grace Shampoo og dusjsåpe. Kjøpte den parfymen for mange år siden på Cows parfymeri i Stockholm. Jeg syns parfyme er supervanskelig, men forelska meg helt i den lukta. Parfymen er brukt opp og jeg har ikke funnet den igjen. Men i sommer fant jeg en flaske av denne dusjsåpa i London. Tok den i bruk i går. Funker ikke så bra som shampoo, men siden jeg klipte 25 cm av håret mitt i går går det greit. Og det lukter FANTASTISK. Hver gang jeg rister på hodet forsvinner jeg inn i en velduftende sky.

Synne sa...

I dag bruker jeg er kjede som min kjære har gitt meg, med en liten diamant på. Bør absolutt finnes frem oftere, for det gjør meg glad.

Anaruh sa...

I dag har jeg mesket meg med luksusen over all luksus: fred og ro! Mann og barn hadde plutselig sine egne planer i ettermiddag, så jeg surret sammen en grønnsakswok til bare meg selv, og så en episode Gilmore Girls mens jeg spiste. Finnes det noe bedre enn slike stunder med spontan egentid?

For øvrig likte jeg også Siris gjesteromsluksus! Høres ut som å overnatte på et flott hotell midt i uka :)

Kristin sa...

God kveld i stua, biblis!
Det ble Hermes-skjerfet i halsen. Ser litt flyvertinne ut, men silken er jo helt himmelsk mot huden. Den italienske designerveska får kanskje en ny sjanse en annen dag.

Marta sa...

Sidan eg ikkje er blant dei som brukar parfyme kvar dag, fann eg ut at det i dag passa godt å ta fram den vesle flaska eg har ståande :)

Kjersti sa...

Det er så koselig å lese hva alle gjør! Jeg falt også for å sove på sitt eget gjesterom :)
Jeg tok på meg en brun-oransje bluse som jeg bare har brukt én gang. Syns den er fin, men den skulle vært strøket litt i foldene. Får aldri måka meg til å gjøre det, så nå tenkte jeg skitt au. Og den ser ikke så skrukkete ut som jeg trodde!

Hilde 1981 sa...

Idag har jeg hatt på meg en fest av en ring, som jeg fikk i julegave. Glamorøse fingre føles bra!
Dette er gøy! Stas å lese alle kommentarene. Nå grubler jeg på morgendagens luksus :)

Glamourfarmasøyten sa...

Ble parfyme på meg også, og et skjerf jeg anskaffet i sommer og har brukt for lite. Igår ble det ankelboots med litt hæl istedet for flate sko i regnet...

Camulen sa...

Jeg glemte å rapportere i går, tirsdag, men gjør det i dag. Jeg hadde på meg gulløredobber med perler, igjen laget av mine gullsmedsvigerforeldre. Disse øredobbene fikk jeg av Mannen første året vi var sammen.

Anonym sa...

En liten dasj med rouge øverst på kinnet gjør susen i dag!
Hilsen årgang 1940.

Populære innlegg