mandag, januar 06, 2014

Første dag: Mandag
God morgen alle sammen! Har dere plukket ut noe fint å ha på / gjøre, og er dere klare til å rapportere?

Valget mitt falt på hele settet av Elsa Perettis "Open heart"-kolleksjon fra Tiffany's - det er så sjelden jeg bruker alt sammen. Ringen har jeg på hver dag, det er jo forlovelsesringen min, og øredobbene bruker jeg en del. Halssmykket bruker jeg i blant, men armbåndet bruker jeg nesten aldri. Det er det siste jeg kjøpte fra serien, for tre år siden i New York. Ringen fikk jeg av min mann for snart ti år siden, øredobbene for åtte år siden, halssmykket kjøpte jeg selv for sju år siden - alle er kjøpt hos Tiffany's på 5th avenue. 
Værsågod, deres tur!30 kommentarer:

S sa...

Må innrømme at jeg slet litt på en travel januar-morgen med å finne ut hva jeg skulle ta frem. Men det ble noen øredobber som jeg kjøpte for mange år siden i en periode hvor vi hadde dårlig økonomi, og hvor disse dermed ble symbolet på "luksus". Har ikke brukt dem på lenge, men fant dem da jeg lette litt rundt. Så de har jeg på i dag - og jeg kjenner at disse skal jeg bruke litt oftere...

Siri sa...

I dag har jeg den litt for dyre hårmoussen i håret og har smurt meg inn med den litt for dyre håndkremen. Det kjennes deilig. Tror jeg skal gjøre begge deler til en vane når jeg nå først har produktene i hus.

Men dagens største luksus var likevel å hente fram termokoppen fra Bodum som jeg bruker altfor sjelden og ta meg fem minutter ekstra før jeg gikk hjemmefra til å lage meg god kaffe å ha i koppen før jeg ruslet av gårde til jobb med koppen i hånden. Den halvtimes lange spaserturen gjennom Oslo sentrum ble plutselig et lite høydepunkt.

Anonym sa...

Gikk til jobben med mine svarte og rosa Nike Free run sko, som egentlig er løpesko. Kjempegode å gå i. Ingen gnagsår eller vondter.

Ingerid sa...

Noen øredobber som har blitt litt glemt, og som jeg liker godt fordi de er (1) fine og (2) øredobbene jeg hadde på meg eneste gangen jeg har vært på TV - da jeg skulle i studio, og hadde digre øredobber med det gamle prøvebildet på, og derfor måtte kjøpe noen nye (jeg ville jo at folk skulle høre hva jeg sa, ikke se på øredobbene), og de var litt dyre for et impulskjøp, men helt skjønne. Det er Pilgrim, har det vist seg, og det forklarer jo prisen, lange grønne med sølv på. Dessuten Burberry-parfymen ("Woman") som jeg sparer litt på. Og jeg snikstartet i en barnebursdag på lørdag med den fine blå ullkjolen som må renses, og som derfor blir litt for lite brukt, og det er jo bare dumt.
Frisk start, altså! Så får vi se, da, om jeg klarer å finne frem noe mer fint...

koristen sa...

I dag ble det en søt, gammel sølvbrosje på cardiganen - den har sjelden blitt brukt fordi jeg er livredd for å miste den. Men jeg lærte et triks av en smykkeselger på brukt- og antikk marked: Stikk nålen gjennom et stykke strikk på baksiden av plagget du setter den på, da sitter brosjen!

Marta sa...

Startar enkelt eg, med å ta på meg eit skjerf eg ikkje brukar ofte nok, og som dermed låg heilt innerst i hylla. Dette vert kjekt!

Lektor Tørrdal sa...

Jeg har brukt min favoritt lavendel sjampo fra L'occitane, som de ikke selger lenger, når jeg vasket håret i dag. Vidunderlig duft en morgenstund når det blåser og pøsregner ute

Anaruh sa...

Jeg har på meg et smykke som mamma brukte i sin ungdom på 70-tallet. Anhenget forestiller et kyssende par; han med langt hår og slengbukser, hun i superkort kjole med milelange, tynne bein og langt, løst hår.

Jeg brukte litt tid på å komme på noe å ta frem, kan vel egentlig konstatere at jeg er ganske flink til å har litt luksus i hverdagen, enten det gjelder smykker (har ikke så mange), en god te, parfryme eller kremer (ingen grunn til å spare, de varer jo ikke evig) eller noe godt å spise (noe som dessverre vises på vekten etter jula...) Gleder meg til å gå litt på jakt etter noe å bruke i morgen!

Stine Arkeologine sa...

Jeg åpnet smykkeskrinet for å ta på en av mine fine øredobbpar som aldri blir brukt, men der fant jeg en annen skatt: et armbånd jeg fikk til dåpen av sølv med fine tunger og emaljeinnsetninger. Det er jeg slik som Koristen livredd for å miste, men jeg skal være forsiktig og nyte det på håndleddet en hel dag! :-)

Anonym sa...

Godt nytt år!

For første gang på lenge har jeg på Chance fra Chanel, min faste duft gjennom mange år.
Etter at jeg ble tante i fjor, og jeg ser niesen min ofte, så syntes jeg ikke at hun skulle bli utsatt for parfyme, så jeg droppet den. Og hun lukter i alle fall mye bedre enn all verdens parfymer!
Men første jobbedag i det nye året måtte jeg ha litt oppiffing i morgenmørket.

Lille My

Malicia Malurt sa...

Takk glamourvertinnen for et strålende tiltak. Jeg gravde frem et halvglemt grå og sortrutete skjørt fra Max Mara. Hedde glemt hvor fint det var.
På denne måten trenger man jo ikke å la seg friste av januarsalget. I stedet skal jeg i kveld på tokt innerst i klesskapet.

Dahlia sa...

I dag har jeg på meg kameen min rundt halsen. Og en fin bluse under den ermeløse ullkjolen. Det har allerede blitt opp til flere komplimenter, og jeg tar meg selv i å gå rundt og nynne litt :-)

Glamourlektoren sa...

En fin, sort t-skjorte egentlig definert som sommerplagg er vel det nærmeste jeg kommer dette prosjektet i dag :) Med fokus på å bruke det jeg har mer og å bruke opp ting før nytt kjøpes, går jeg inn i det nye året med friskt mot og uten trang til kjøpesentre på veldig lenge.! Ironien er at jeg nå er i en situasjon hvor jeg har råd til å handle på salg. Men blir mindre og mindre glad i shopping og skal rydde klessakpet først i hvert fall :)

Ina sa...

Et kremhvitt chiffon-skjerf med gulltråder, som altfor sjelden brukes. I dag som hårbånd i anledning utfordringen fra Glamourbibliotekaren!

HildeSofie sa...

Jeg har funnet frem ringen som er arvegods fra farfars søster. Hivtt gull, diamanter og en perle.

Tror jammen jeg også skal på jakt i klesskapet i kveld - mistenker det er en hel del der jeg knapt husker!

Glamourlektoren sa...

Kom på et bra sitat jeg kom over her om dagen og som passer her:

Wear the old coat and buy the new book!

Synne sa...

Jeg har funnet frem et par øredobber i hvitt gull som jeg fikk av min første ordentlige kjæreste. Jeg vet ikke om det er minnene om ham eller frykten for å miste en av dem som gjør at jeg ikke bruker dem så ofte, men de er nydelige, og i dag pryder de ørene mine. God mandagskveld!

fru winther sa...

Jeg trodde jeg var hipp og kul og bare kunne rapportere på insta' (uttalt med en TYDELIG H til slutt...),men jeg må visst inn her og fortelle også :D Dagens var et smykke jeg bruker nesten bare til julefester og andre sånne ting, det er grått,med blomster i glass (tror jeg) og vikk i dag pryde min lilla ullkjole. Følte meg gresselig fin!

.mette sa...

Har ikke brukt parfyme på 10 år pga jobben - men i aften ble det Lancôme: Aroma Tonic som har levd et langt liv i mørket og som luktet slik den skulle! Luksus! .mette

Kristin sa...

Jeg henger meg på i morgen! Nå har jeg hele kvelden på meg til å undres over hvilke skatter som ligger innerst i skapene. Mon tro om det blir den ganske utdaterte designerveska fra et visst italiensk familieimperium som ligger sammenkrølla i silkeposen sin. Fortsettelse følger, som det heter.
God mandagskveld kuleste glamourbibliotekkar,

Ærbødig leser

Glamourlegen sa...

Dagen bare forsvant! Hadde dette prosjektet summende i bakhodet, men det ble med tanken. Håper morgendagen byr på bedre muligheter :)

Anna Lovinda sa...

Enkelt tilbehør her. En hårkam datert åttitallet, kanskje nitti. Svart og enkel, og passer godt i et hår med lengde. :-)

Marte sa...

Veldig inspirerende og flott utfordring! Jeg pleier å følge med på glamorøs fredag, men det blir liksom aldri til at jeg deltar og rapporterer selv.

Men nå har jeg har bestemt meg for å være med denne uka :) I dag plukket jeg frem en bosje, det er ingen dyr ting jeg er veldig redd for å miste - men jeg synes alltid den er for "pynta" til hverdagsbruk. Men da blir den jo veldig sjelden brukt - så i dag slo jeg til og pynta opp kåpa med "gull og bling" på en helt vanlig grå mandag. Og det føltes faktisk ganske bra!

Julia sa...

Mine pittesmå diamantøredobber, som jeg fikk i gave av foreldrene mine i anledning avlagt master. Fikk de litt forsinket nå før jul, og har egentlig ikke tatt dem ut siden, men jeg får ta utfordringen i å ikke slutte å gå med dem til (nesten) daglig!

Hilde 1981 sa...

Perlekjede, som jeg fikk av mannen min første året av ekteskapet, ble dagens luksuseffekt. Og nå: deilig gourmet-iskrem og kaffe. Forøvrig feiring av vikariat-forlengelse for meg i akademia. Og fortsatt gift, på 8.året.

Brits blåblikk sa...

Brits blåblikk: For en god idé! Jeg henger meg på fra i morra. Noe med å gi gamle plagg i ny sammensetning en sjanse... eller smykker jeg ikke har hatt råd til å bruke...eller bruke av kremer og dufter som ikke har vært i bruk på lenge... Egentlig er jeg nok en som sparer det meste til senere.
Er ivrig leser av bloggen din, den treffer både dattera mi og meg! En nytelse. :-)

Camulen sa...

Jeg har tatt på meg de pene støvlettene (enda jeg hadde uteinspeksjon i dag!) pluss at jeg har hatt på meg den fin-fine gullringen med oransje stein som mine svigerforeldre har lagd (de er gullsmeder :o))! Den er så pen at jeg sparer den til de fineste anledninger, men får da altfor sjeldent brukt den.

Kjersti sa...

Jeg ville så gjerne være med i går, men hadde en elendig dag med veldig vondt i kroppen. Derfor ble det endring i planer og mye hvile og avspenning i stedet for å sprade rundt med noe gammelt og lekkert på. Men jeg tok på leppestift hver gang jeg var innom badet, selv om jeg stort sett bare var hjemme alene! Og det skjer ikke hver dag :)

namnam sa...

Litt sen rapportering, men likevel. Jeg har en parfyme som heter Strawberry Flower. Elsker den, men den har gått ut av produksjon og jeg har bare en liten skvett igjen så jeg tør nesten aldri å bruke den. Men i går, i anledning det nye året og ettersom jeg hadde bursdag, tok jeg på en liten dusj og følte meg ekstra fin.

Anonym sa...

Nydelig smykkesett! :-)

Populære innlegg