onsdag, januar 08, 2014

Dag 3: OnsdagMitt valg i dag falt på en rolig frokost, den siste i en julepyntet stue for denne gang, med det fine og nesten papirtynne teserviset mamma fikk av sin søster som bodde i Asia på 60- og 70-tallet. Teen er fransk, fra Mariage Frères, og smaker ekstra godt i tynn tynn kopp - av typen som absolutt IKKE skal vaskes i oppvaskmaskin. 

Det er forresten veldig moro at det ble så stor oppslutning om denne uka! Dette kan vi gjøre oftere, heng gjerne med videre utover vinteren!


19 kommentarer:

Anaruh sa...

I dag er jeg kledd i mammas perler i anledning et middagsselskap rett etter jobb i dag.

Ingerid sa...

Wow, nydelig servise! Siden jeg ikke fant noe fint i smykkeskrinet mitt idag som ikke må repareres (her må det altså handling til!) lurer jeg på å ta eksempelet til etterfølgelse. Jeg har to fine tesett som brukes for lite, det ene nesten aldri... kvelden vil nok vise. Kanskje det blir det grønne i steintøy fra 1930-tallet som enkelt og greit er stemplet "Utenlandsk"?

Siri sa...

I dag har jeg funnet fram et fottøy som jeg benytter altfor sjeldent: de hvite, fine danseskøytene. De får riktignok ligge i fred fram til i kveld, når jeg og en venninne skal hente fram vår indre ballerina (hun er godt gjemt....) på Valle Hovin. Min storhetstid på skøyteisen - i den grad jeg har hatt noen slik tid - var på 1980-tallet, så det blir nok noen ufrivillige c-momenter, men jeg gleder meg likevel!

Lektor Tørrdal sa...

Jeg har tatt frem den fineste emaljebrosjen min med de søteste blomsterknoppene i turkis. Fikk den til jul for 5 år siden, men jeg ikke helt klart å bruke den før i dag.
Japanske teservicer er så pene. Nå vet jeg hva jeg skal ta frem i morgen når jeg skal ha min første kiki

Anonym sa...

Nyklipt på håret. Brukte Redken shampo og conditioner da jeg vasket det i går. Mousse i morges. Ble fint.

koristen sa...

I dag tok jeg meg rett og slett tid til å sminke meg "ordentlig", inkludert bruk av en kjempegod og vanvittig dyr leppestift fra Guerlain som er nesten tom, uhu.

Nydelig teservise, jeg har noe lignende selv som bare står til pynt. Nå ble jeg inspirert til å bruke det :-)

.mette sa...

Dagen er ennå ung. Har et Mulberryskjerf som jeg fikk julen 2012 som jeg ikke har brukt,skammer meg litt over det, men det skal bli brukt!!! Tror jeg skal ta fram noen fine glass til dagens middag. .mette

Sørlandspige sa...

Morsom utfordring du har gitt oss!

Og jeg har tatt på meg kamebrosjen etter min kjære mormor i dag :)

Ina sa...

Enig, nydelig servise! I dag har jeg funnet fram ringen jeg fikk i 26-årsgave fra mamma og pappa. Det er en sølvring med en oval, stor, labradorittsten. Like sjelden i bruk som min matchende, grønne silkeskjorte!

Julia sa...

Jeg har bestemt meg for å trekke en kanne av Mariage Freres grønne "Montagne de Jade", som jeg ikke har så mye igjen av, men det blir jo ikke bedre av å spares.

Glamourfilologen sa...

Har ikke fått lest så mye på bloggen i det siste, selv om jeg liker den veldig godt, men nå er jeg tilbake. Takk for en koselig og inspirerende blogg! Har heller ikke fått blitt med på ukekampanjen, men jeg skal prøve å skjerpe meg resten av uken og bruke fine ting som ligger i skuffer og skap! Smart tiltak.

Malicia Malurt sa...

Så vakkert teservice!
Vi tok i bruk de avslørende støvete krystallglassene innerst i skapet i går kveld, og i dag ble det nok et skjørt fra mine - overraskende velfylte - gjemmer. Dette prosjektet blir stadig morsommere, Heia, heia.

Stine Arkeologine sa...

Jeg går videre i det nedstøvede øredobbskrinet og har tatt på et par store, nydelig slipte sitriner i enkel innfatning. De er kjempefine og ekstra koselig å bruke fordi de var gave fra en studievenninne for mange år siden, hun bodde på Bali og kjøpte dem der. Kommer med mange gode minner!

namnam sa...

I dag har jeg tatt frem et fint armbånd med sølvhjerte og en rød sten som jeg kjøpte i Hellas for noen år siden. Armbånd er liksom ikke helt min greie - husker aldri på å bruke det, men i dag har jeg pynt på håndleddet :)

Anna Lovinda sa...

I går smykke fra Island. Umiddelbar kommentar fra søster: "Hva! På en vanlig hverdag på jobb!" :-)
I dag,- kjole. Eldgammel, nesten tilbake til Adelsten-tiden, for de som husker det, men som jeg bestandig får ros for når jeg bruker. :-)

Camulen sa...

I dag har jeg tatt på meg både ringen fra mandag OG smykket som hører til. Det er av gull med en stor oransje stein i begge deler, og igjen er det mine svigerforeldre som har laget dem. Gøy å føle seg ordentlig fin på en helt vanlig onsdag! :)

Marta sa...

Harembuksa frå Marokko som ikkje kan maskinvaskas. Heilt greit å slakka rundt i den etter ein lang dag.

Kjersti sa...

I dag falt jeg ut, for mye annet tok fokus. Men jeg tenker på det og graver i hjernen etter inspirasjon for morgendagen!

Glamourlegen sa...

Fortsatt ikke rotet frem gamle klær eller smykker, men har ihvertfall luftet yogamatta på kurs for første gang siden vår 2012 :-)

Populære innlegg