torsdag, januar 09, 2014

Dag 4: Torsdag


I dag har jeg funnet fram silkeskjerfet jeg kjøpte på Missoni-butikken på Capri i 2008. Nå har jeg dessverre glemt hvordan Missoni-damen lærte meg å knyte det, så det ble en veldig standard knyting med både vaskelapp og merkelogo godt skjult inni. 
25 kommentarer:

koristen sa...

Øredobber og brosje fra Juhls sølvsmie i Kautokeino. Øredobbene bruker jeg, men brosjen hadde jeg faktisk glemt inntil jeg fant den mens jeg lette etter noe annet :-)

.mette sa...

Idag har jeg Swarovskielefant rundt halsen - har ikke brukt den på lenge. Hadde nesten glemt hvor fin den er. Jeg har en oversikt over masse fine måter å knyte skjerf på som jeg gjerne deler. .mette

Lektor Tørrdal sa...

I dag skal jeg bruke arvegods til den store gullmedalje i teselskap. Farmors japanske service og sølvlysestakene mormor fikk til bryllupet i 1921.

Ina sa...

Bringebærrød leppestift før klokken ti er fint, og for meg ganske uvanlig.

Camulen sa...

Jeg har tatt på meg guerlain-leppestift, enda jeg jobber hjemme alene i dag. Dvs jeg er hjemme med sykt barn også, så jeg kan jo si jeg har pyntet meg litt for han. ;o)

Anonym sa...

For å live opp og gjøre en sort ulltrøye mer glamorøs, har jeg tatt på en sort satengtopp fra Paris over. Og som prikken over i-en: et langt perlehalsbånd med Chanel-kamelia og 5-tall!

Lille My

namnam sa...

I dag brukte jeg vippetang da jeg sminket meg i morges. Vanligvis tar jeg meg ikke tid til det ekstra minuttet på en jobbdag, men er litt ekstra vippefin i dag, altså.

Glamourfarmasøyten sa...

Fin, mørk, vinrød neglelakk er på plass her selv om jeg har fri og bare skal være hjemme og rydde. Igår ble jeg også inspirert til å ta i bruk fint servise, så bryllupsserviset fikk luftet seg, tok i bruk en tekopp og en dyp (dessert)skål som er altfor sjelden i bruk. Og ble minnet på hvor fint det er, og at både tekopp og skål også kan brukes som f.eks. godisskål, hehe. Heller det enn å stå gjemt i skapet! Ha en fin dag :)

Marta sa...

Har sminka meg litt "skikkeleg", noko eg normalt sett ikkje tek meg bryet med. Kjekt, det!

Anonym sa...

Er forkjølet så jeg drikker varm sjokolade istedenfor kaffe på jobben. Det gjør jeg aldri ellers. :)

Stine Arkeologine sa...

Så fint skjerf! Jeg hviler øreflippene i dag og har isteden for glamorøse øredobber tatt på et av mine fineste armbånd. Det er formet som en kjede av blomster som har hver sin glattslipte, mørklilla ametyst i midten. Det har en gammel og litt løs lås og derfor tør jeg nesten ikke bruke det, men jeg skal passe godt på og nyte synet av det i hele dag! :-)

Anonym sa...

Er syk og burde strengt tatt holdt senga. Men tok på rød lingenser som egentlig bare skal brukes i jula og langt perlekjede fra Snø og dro avgårde Det hjalp å pynte se litt ekstra, tror jeg...

Stine Arkeologine sa...

Må bare legge til at den kameen din på bildet er helt nydelig! :-)

S sa...

Gårdagen utgikk da jeg var hjemme med sykt barn. Men i dag har jeg et langt kjede med ulike anheng på. Bruker det lite, fordi jeg ofte synes det "bråker" når jeg går og er i veien. Men føler meg litt ekstra fin likevel.

Synne sa...

Oi, jeg falt av utfordringsuka i går, men i dag er jeg tilbake med en nydelig brosje på kåpa!

Siri sa...

Jeg måtte tenke litt i dag. Ikke at det ikke er nok av klær i skapet som jeg burde være flinkere til å bruke, men jeg hadde lyst til å utfordre kreativiteten min litt mer...
Og så kom jeg til å tenke på en scene fra en av filmatiseringene av Lars Saabye Christensens bøker (tror kanskje det er "Herman"), som har festet seg i meg, hvor det er kveld, og moren sitter og legger kabal mens hun hører på radioen. Jeg husker jeg tenkte at det virket så fredelig og avslappende å sitte slik.
Så i kveld skal jeg finne fram kortstokken som ikke har vært i bruk på lenge. Ikke Statoil-kortene som ble kjøpt i desperasjon en hyttepåske med dårlig vær, men de fine kortene jeg fikk av faren min mens han ennå håpet jeg skulle bli en habil bridgespiller. Og så skal jeg sette meg til med radio og te og legge den vanskelige kabalen jeg lærte av mormor som bare går opp i ni av ti ganger, men hvor man ofte er så nær, så nær....

Julia sa...

Cola fra krystallglass og bortglemte juglsmykker. Hever nivået tre hakk i morra, lover.

fru winther sa...

Nydelig skjerf! <3 I dag har jeg desverre falt ut.

Malicia Malurt sa...

I dag ble derved eldgammel brosjenål, med rødoransje stein etter min tippoldemor. Vakker og nøktern.

Anaruh sa...

Rød leppestift fra Mac - Brave Red. Trenger litt farger på disse grå januardagene

Hilde 1981 sa...

Idag ble det det et dryss av perlesmykker og oppsatt hår. Oppsatt hår er et billig og bra triks for å føle seg ekstra glamorøst i hverdagen.

Hilde 1981 sa...

Siri: så mye kult du finner på!!! :) takk for inspo :)

Siri sa...

Takk for det Hilde! Mente riktignok at kabalen bare går opp 1 av 10 ganger... :-) Men i kveld har den gått opp to!

Fruen sa...

Ååååå dette var jeg med på sist og syns det var helt genialt, men denne gangen fikk jeg det ikke med meg før nå - og nå er det jo allerede fredag:-( Blir veldig gjerne med en annen gang altså, tankene som ligger bak folks ideer til hva de skal bruke/gjøre er schmækk inn i det jeg forbinder med denne bloggen - og det jeg liker aller aller best med den.

Kompanseringsplanlegging: Jeg smører matpakker søndag kveld, og bruker heller ti minutter ekstra på badet med rettetanga og hårtupp-serum som en forsinket minimarkering av denne uka:-)

Beady sa...

Helt nydelig skjerf! For skjerfknyttingsinspirasjon går jeg alltid til denne videoen: http://youtu.be/5LYAEz777AU

Populære innlegg