lørdag, januar 11, 2014

Dag 6: lørdag


Dagens fine ting er dette nydelige silkeskjerfet fra Japan som jeg fikk av ei venninne til bursdagen min i sommer. Det er både pent, varmende og praktisk! 

Hva med dere? 

11 kommentarer:

Lektor Tørrdal sa...

I dag skal jeg bruke hjemmestrikkede ugleluen som jeg fikk av min bestevenninne til jul på gjenåpningen av biblioteket i Stavanger. Den er ikke brukt fordi det bare regner her i det vakre sørvest.

Marta sa...

Silketopp kjøpt på Kina-turen min for eitt år sidan, som eg er litt redd for. Og kanskje tar eg meg ein tur på kino e.l. seinare :)

Kirsebærblomster sa...

Dagens luksus er en rolig pilatesøkt!

Julia sa...

Bruker et par store gullknuteøredobber moren min arvet etter sin tante for mange år siden. For at de endelig skal kunne brukes igjen, fikk mor byttet ut skrudingsen med feste til hull i øret, og ga meg de i bursdagsgave i desember. Dagens gjenbrukstips fra meg!

Camulen sa...

Jeg må rett og slett lese litt studiesaker i dag, men skal tenne duftelyset jeg nesten aldri får tent fordi mannen min ikke liker duftelys så godt. Nå er han imidlertid ute og handler mens jeg får litt fred. Dette blir min lille luksus i dag.

Stine Arkeologine sa...

I kveld, når barna har lagt seg, skal jeg drikke te av en porselenskopp som mormor har malt til meg med stemorsblomster og navnet mitt på. Det må være 25 år siden jeg fikk den, og jeg har brukt den bare EN gang før fordi jeg er så redd for den. Nå gleder jeg meg til den testunden! :-)

Kristin sa...

God lørdag hilses fra ei varm stue med tente lys og en slumrende make i sofaen. Vi ga opp tanken på å komme oss ut på ski og tilbragte heller starten på dagen i en av byens herligste kafeer, nemlig Liebling. Tenker det må være et sted vår alles kjære Glamourbibliotekar liker seg på også?
Mang en gang på våre reiser til Berlin satt vi og sa "sånne frokoster skulle de ha servert i Oslo også".
Hvis det ennå er lesere av denne bloggen som ikke har vært der - gå neste gang dere er i Oslo, det er virkelig hyggelig der. Og kaffen? Fra Supreme Roastwork med påfyll til 10 (!) kr.

.mette sa...

Etter bytur og turklærhandling + et besøk på Fyret - har vi endelig kommet hjem. Den lille svarte helgekjolen (H&M) er på og gemalen har torskeloin m bacon og hjemmelaget stappe på menyen. Kan man ha det bedre? Trenger tips (restauranter - folkelige) til vår kommende Paristur. Har ikke vært der på 20 år så dette blir spennende. .mette

Anaruh sa...

I natt har jeg hatt husmorferie og overnattet på hotell - med badekar! Det er fire år siden sist, så det kan vel kalles en sjelden luksus. Årets bursdagsgave til meg selv :)

Kjersti sa...

En egenpleie-ettermiddag med meditasjon, ansiktsmaske og en deilig dusj. Dette skal jeg gjøre oftere!

Siri sa...

Rapportering litt på etterskudd: Lørdag ble en travel dag, med litt for lite rom for kreativitet fra min side. Så da ble dagens utskeielse å iføre seg fine svartmønstrete strømpebukser i stedet for vanlige, kjedelige svarte. (Nei, jeg sjekket ikke gradestokken først. Ja, det ble kaldt, gitt...)

Populære innlegg