søndag, januar 12, 2014

Dag 7: Søndag


I dag har jeg funnet fram en liten barnering med rød stein som jeg fikk da jeg var seks år. Kan fint brukes på lillefingeren!

Deres tur!

8 kommentarer:

Julia sa...

Dagens: konfirmasjonsgave rundt halsen, et pandora-smykke med veldig søtt ugleanheng, som dessverre er litt for stramt/kort og dermed gir meg nittitallsvibber.

Marta sa...

Har brukt lang tid på badet, har tatt på meg eit smykke eg ikkje brukar så ofte, og tenkjer å ta mot til meg og prøva ut dei nye skoa eg har kjøpt :) Takk for ei inspirerande veke!

.mette sa...

Burde egentlig gå litt inne med romjulskjøpte nude sko med høy hæl - men sitter pal å drikker te og strikker prematurluer. .mette

Anonym sa...

Den var søt da :)

Kjersti sa...

I dag falt jeg helt ut av det, av private grunner. Men ringen din er kjempefin! Og jeg skal prøve å hente fram godbiter fra glemselen nå og da i tida framover - det er jo så koselig!

Siri sa...

Søndag (i går) skulle jeg uansett skifte sengetøy, og da gjorde jeg noe jeg aldri har tid eller ork til ellers, nemlig å stryke det rene sengetøyet før jeg la det på senga. Å, hvilke luksusfølelse! Tror jeg rett og slett må gjøre det oftere...

Nydelig ring, forresten!

Stine Arkeologine sa...

Veldig fin ring! Koselig med ting som har minner. I går tok jeg fram et skrivesett eller hva jeg skal kalle det etter oldefaren min og satte på mitt eget skrivebord. Jeg tror det er en kopp beregnet for blekkpenner med tilhørende skål for blekk, og nydelig laget. Han skrev historiebøker slik som jeg, så jeg har alltid følt meg litt nær ham selv om jeg ikke fikk kjenne ham. På tide å ta fram, ikke bare gjemme i et skap!

Takk for masse fin inspirasjon fra deg og alle andre her denne uka! :-)

Anonym sa...

Tror jeg har sett bilde av denne ringen tidligere. Og jeg hadde maken da jeg var rundt 8 år. Mistet den i oppkjørselen til en venninne, og fant den ikke igjen. Stor sorg da. Fikk en ny med blå sten med "regnbue" i. Den var fin, men ikke like fin:) Husker disse ringene var vedlig populære fødselsdagsgaver på midten av 70-tallet. Vh Astrid

Populære innlegg